![]() |
Re: E36 - proiect in decurs
Quote:
|
pisica isi cauta propietar..:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
In tineretea ei :)
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am dus saptamana trecuta masina la vopsit ca avea defecte pe la aripi cum le-am umflat,partea buna e ca rotile pe 18 225/40 nu imi freaca cu ET 20. Dupa ce va iesi de la vopsit o voi scoate la vanzare,asta daca nu imi vine ceva idee intre timp.
|
Foarte misto stau jantele astea pe E36 .
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Am scos si masina de la vopsit,cam asa arata.. nu imi prea place cum a iesit,dar e ok. Nu stiu ce sa ii fac,sa o vand sa imi vad de treaba,sau sa ii schimb motorul 2.5/ 2.8 care le si am si sa o dau in extrema cu ea.. As da-o sa imi iau un coupe cu care sa incep ceva.. Vom vedea ce se va intampla..
|
Mie imi place cum a iesit , ce imperfectiuni are de nu iti place ? Spune mi si mie te rog cat timp a durat sa fie vopsita si cat a costa .
|
ce bine poate sa arate masinuta, dar o singura chestie nu imi place si anume farurile, ar merge ceva negre sau OEM.... in rest 10+!!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Masina o sa intre la vanzare.. din motiv ca nu mai am ce face cu ea.. atat de mult vreau sa o vand incat nu am postat/afisat nici un anunt cu ea,as tine-o doar asa sa stiu ca o am :))
|
Masina isi cauta propietar nou,ma intereseaza schimb doar cu cabrio +/- diferenta. 0745853326 pentru cine e interesat,mai multe detalii la telefon.
|
criminala ! nu ma asteptam sa o repui la vanzare. dupa cat timp ai investit in ea si cati bani. A iesit minunata !!!
Spor la vanzare |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Astazi a fost ultima zi in care masina a fost in propietatea mea,a venit si momentul despartirii..cu greu,dar alegerea facuta e un fel de upgrade la proiectul sedan,s-a transformat in proiectul cabrio :twisted: . Sedan-ul si-a facut treaba,mi-a parut rau,dar pentru am planuri mari cu cabrio si sper sa iese bine.
Am deschis un topic separat.. |
Astazi a fost ultima zi in care masina a fost in propietatea mea,a venit si momentul despartirii..cu greu,dar alegerea facuta e un fel de upgrade la proiectul sedan,s-a transformat in proiectul cabrio :twisted: . Sedan-ul si-a facut treaba,mi-a parut rau,dar pentru am planuri mari cu cabrio si sper sa iese bine.
Am deschis un topic separat.. https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...ml#post3879393 |
Quote:
Lasam in spate trecutul...privim optimist spre viitor!:-) |
6 Attachment(s)
Cel mai frumos cadou,dupa 4 ani masina inca nu e uitata :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning