![]() |
re: MK3 - G E K
m-am gandit si la treaba asta, dar am gasit husa cu un pret foarte bun si nu puteam sa o refuz :D
|
adu-mi aminte sa postez filmarile de la aeroport :D
|
ce filmari, ce filmari? alea fara mine? :))
|
Quote:
|
filmari spion:D:D:D
|
Quote:
Depinde de materialul aplicat. Deşi m-aş cam mira să fie din piele în condiţiile în care o asemenea husă costă vreo 50-60 de lei. |
Quote:
|
andrei imi faci si mie rost de numele la prelungirea aia sau un cod...cva?
ca nus ce sa comand:| |
Quote:
|
andrei cum e la ibiza? te-a lasat pe tine inima sa lasi golfu acasa:lol::lol:
|
Nu te-ar interesa un climatronic ? Bafta cu masina ! |
2 Attachment(s)
Quote:
multumesc dar imi este de ajuns aerul conditionat pentru moment! bafta la vanzare daca nu l-ai vandut deja ca news about the hulk cum este cunoscut golful in lumea interlopa, a intrat la o mica revizie, frane, curele, lichide, uleiuri, urmeaza sa primesc clemele pt bandourile de pe usi care s-au rupt, dar se pare ca sunt greu de gasit pe aici, m-am mai jucat cu lumina de la bord, urmeaza sa schimb si la displayurile alea dar mi-e greu pe caldurile astea le: as vrea sa ii pun filtru de aer sport, are cineva idee ce ar fi mai bun pt motorul asta? |
bai tati da frumos se mai vad jantele alea albe:lol::lol:
|
Quote:
@pici: o sa vin peste vreo 2 saptamani in bucuresti. vinerea asta o sa fiu in craiova :D |
mamai ce jante ne-am tras ... marfa ... cand te vedem si noi la fata ? vineri vi la intalnire in buc sau te duci in craiova ?
|
Sfatul meu e sa iti faci buzitza aia polishata si interiorul jantei il lasi alb...sau mai poti sa incerci alta combinatie...interiorul ala...in culoarea masinii...
|
nu stiu daca o sa pot sa polisez buza, pentru ca e foarte mica, dar oricum asta am in plan de ceva timp, o sa vedem ce iese...
|
andrei maine te gasesc pe acasa? vreau sa trec sa vad si eu pleoapele alea,sa vad cum dau... ;)
|
da o sa fiu acasa cred ca toata ziua. dai un telefon inainte ca trebuie sa le caut :D
|
salutare domnu` !
aseara ti-am dat 2-3 blitzuri pe la patria, dar te-ai dus inainte si eu am prins rosu... arata bine masina ! |
multumesc, nu mi-am dat seama probabil ma grabeam
|
5 Attachment(s)
poze .
|
Fotogenic :D.Arata super bine man.
|
ce bine arata mititca:D:D
|
Amice...pe cand la capitala?:-)
|
multumesc ovidiu si nxdev
pustiule chiar acum 10 minute am ajuns la capitala, sau mai bine spus, acum 10 minute am intrat in casa pt ca din militari pana la mine am facut 2 ore + gasit loc de parcare :)) |
Quote:
|
Quote:
|
sunt pe 16 jantele? :shock:
|
da jantele sunt pe 16
|
si ce dimensiuni sunt anvelopele?:D
|
195/45 fata si 195/50 spatele dar alea de pe spate sunt puse provizoriu pt ca nu am gasit inca 2 pe 45
|
mi-as lua si eu niste jante pe 16" :D... pe tine cam cat te-au costat astea?
|
Salut, te-am vazut astazi, iesise-i de la spalatorie din rahova, eram cu un 5-ar de BG.
Frumoasa masina, simpla si de efect. |
Quote:
te-am vazut si eu, defapt am salivat putin dupa masina :D si multumesc, venind din partea ta inseamna ceva |
Quote:
PS. aseara am pus 5-u in fata ta la "parcarea" la 23 :P |
stiu te-am vazut pe acolo :D
mai e mult de lucru la masina dar cu timpul se rezolva toate :) |
Foarte frumos Golfºul si o culoare mai speciala:XBafta in continuare cu el!
|
multumesc, sa fie, o sa am nevoie!
|
azi noapte revenind de la " anturaj" am avut o mica intalnire spontana cu politia capitalei, ca urmare folia spate a disparut subit, iar acum si parasolarul cu golf-club.
next up: arcuri cu drop de 60 mm ( daca are cineva de vanzare sau stie pe cineva care vinde sa ma anunte si pe mine :D ) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning