![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
Quote:
|
ce se mai aude in leg cu masina?
|
nimic interesant, ma pregatesc sa plec in concediu , vreau sa ma duc in suceaza undeva pe la vatra dornei:D si de acolo as vrea sa cobor in consatanta ca dupa munte merge si mare:D sper ca totul sa fie ok si sa nu am pobleme cu masina ca ala ar fi ultimul lucru care las vrea la drum lung:-P
am umblat azi la masina, urmeaza mai pe seara un set de poze, am facut o mica modificare de estetica sa vad daca place la public, mie personal imi place foarte mult:D urmeaza in august sa o bag la tinichigerie si dupaia la vopsitorie, trebuie sa ma hotarasc ce culoare o fac pana la urma si cu putin noroc in primavara primeste un motor mai special:D dar mai e pana acolo |
Quote:
|
Quote:
in privinta culori,tot alba ai sta bine;)bafta |
10 Attachment(s)
pozele promise, dog mersi pentru urari, sa fie!
culoarea ramane de vazut |
arata foarte bine jantele asa si dau bine pe masina :) imi place ... spor la munca in continuare ... dar si concediu placut :D
|
marfa au iesit jantele in combinatia asta alb/ negru ..... dar acuma sunt jantele mai stralucitoare ca masina :D trebuie facut ceva ... asteaptam sa fie cu totul vopsita atunci va fi un wooow cu adevarat ... dar nu ma intelege gresit arata extrem de bine si dupa cum ai zis si tu " dupa posibilitati "
|
Quote:
o sa urmeze si tabla si vopseaua pe tabla dar toate la timpul lor @ benny mersi pentru urari, o sa fie un concediu bine meritat |
Vad k ai planuri mari cu masina succes in continuare si spor la treaba si la drum.
|
imi place stickerul de pe luneta sherif :D :D
|
Quote:
|
usa dreapta spate e cam paradita
|
26 Attachment(s)
ieri seara m-am intors din micul concediu, am fost in jud suceava in zona vatra dornei si de acolo am coborat la constanta unde am avut o mica intalnire dacia 1300 constanta cu lks grigo alex55 si micul weebo unde sa lasat cu sedinta foto si voie bune
din pacate concediul a fost un pic stricat de drumurile de proasta calitate:evil: care m-au terminat psihic, au fost zone in care am zis ca ma arunc in bistrita:evil: probleme mecanice nu am avut deloc, 1500 de km parcursi cu succes:-P am fost foarte multumit de masina:D pe zona de serpentine sa descurcat super bine, acolo am fost foarte multumit de ea lasand deoparte faptul ca m-am distrat de minune:D las pozele sa vorbeasca de la sine |
superbe pozele ... as vrea sa fi fost toata vopsita sar fi vazut si mai super ;)) oricum arata super masina ;)) tine-o cat mai clean si te ajut eu si cu ce am promis .
|
Bravoo baietii!!! Imi plac pozele,au iesit super....si cum ti s-au parut baietii de la Constanta?;)
|
primele poze arata monumental:)...toate sunt botoase si suparate:D...
|
superbe pozele;)dar si exemplarele
|
Frumoase Pozele :D old school
|
foarte tari au iesit pozele:D....toate arata bine cea mai clasica ramanand ksu si cea mai dili masina ramanand dvl-ul:D
|
Quote:
Quote:
|
Data viitoare iti fac alte poze mai shmechere, daca sari cu ceva de baut, sa nu imi mai tremure mainile pe camera :D
@andreigame : nu stiu daca a mea e chiar cea mai clasica :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut!Am urmarit toata evolutia masini...RESPECT! din partea mea....ai facut pana acuma o treaba excelenta...astept cu bucurie ce o sa mai urmeze!Tine`o tot asa! Respect Dacia!!8)
|
Si vopseaua cand vine ?:d
|
Quote:
update, sa montat zilele astea un electro-ventilator, sunt multumit de el mai ales pe canicula asta:-P nu a trecut niciodata de 95:D |
o vopsesti neagra,nu?:D
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
astazi am probat un set de jante dublate cu 185/60 r13, propritarul lor fiind viorel care a fost mai mult decat amabil sa mi-le imprumute pt modelarea pasajelor spate:D
cu rotile astea nu m-am deplasat pt ca le-am incercat pe loc si la viraj maxim dreapta ating aripa si nu m-am riscat sa stric omului gumele:) oricum arata demential cu ele:D deabea astept sa ma apuc de tinichigerie sa o vad odata cu ceva gume mai mari:) vineri am primit de la angreigame un capac de delco transparent:D stiu ca nu e ceva nou dar eu am ramas un pic uimit de el:oops: si poze cu electro ventilatorul:) foarte multumit de el:D saptamana viitoare o sa ma duc sa vb cu tinichigiul si ma apuc de ea:D cu vopsitorul deja am vb este deacord |
o schimbare radicala :) .... arata mult mai bine dar trebuiau puse pe spate.
|
arata bine....multa bafta in continuare :D
|
vad ca iti sta bine cu capacul de delcou de la mine....poate uiti stick-erul :D ....si de jante ce sa zic.....astept sa vad cand le montezi pe spate ca acolo e tot farmecul:D
|
Pune-le pe spate asa cum vin ele sa radem putin :D:oops:..la mine a ramas 1cm intre cauciucule de 195\50 si aripa spate a masini.
|
Le pune pe spate de proba pentru pasaje :lol:
Eu le am pe fata DVL'ule daca le.... te omor:-P |
Quote:
Quote:
|
pana la urma l-ai convins pe vio sa ti le dea..........:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:33. |
- Copyright 2026 4Tuning