![]() |
Re: Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7
pai asta am vrut sa scot in evidenta, conteaza imaginea pe care o lasa fiecare, mai ales cand vorbim de limuzine de top.
|
vw phaeton din acelasi segment cu cele 3 e semnificativ mai ieftin...dar nu se cumpara pt ca are marca vw (desi nu e firma proasta) cum spunea si apache.motivul dupa parerea mea e ca romanul daca are bani merge pe una dintre cele 3...nu se uita la altele mai ieftine si poa tot asa de bune pt ca toata lumea stie ce e un seria7 si cu ce se mananca,dar un phaeton..nu prea... <script type="text/javascript"> vbmenu_register("postmenu_1461604", true); </script><script type="text/javascript"> vbmenu_register("postmenu_1461604", true); </script>
|
Akuma ii drept k phaeton nui bmw dar diferentele nu sunt mari...sunt destul de mici...parerea mea...diferenta e la bani!
|
se mai fabrica phaeton?sunt sigur ca aceasta masina este cumparata doar de oamenii care vor ceva lux, dar tot la adevaratele "limuzine" se gandesc: seria 7 si S classe.
el este gandit in asa fel incat sa fie in urma A8, de..pt ca fac parte din aceeasi cupola! 1) S class 2) Seria 7 3) lexus> dar nu mai stiu modelul . . .>restul! |
1.mercedes
2.bmw si lexus ar fi pe aceasi treapta 3.audi ' ' ' 8.phaeton |
S-ul....a8-ul.....saptele
|
o sa vedeti ca a8-ul nu o sa ajunga pe locul 2 niciodata,cel putin de acum in colo, mai ales in primul rand ca este audi, o masina de rand ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:42. |
- Copyright 2026 4Tuning