![]() |
Re: Maşina mea: Shobolanca - opel astra
Ultima poză este gravă rău!
Am şi eu o rugăminte la tine, cu privire la toba finală. Nu mai ştiu dacă ai pus până acum vreo imagine, cu maşina cocoţată, astfel încât să se poată vedea de jos, finala. Voiam să văd prinderea! P.S. Ori de câte ori văd locul tău de parcare, mă minunez de prostia unor oameni. Bănuiesc că, voi, locatarii, nu aţi avut de-a face cu trasarea locurilor de parcare, nu? Spun asta pentru că locul tău de parcare (şi al vecinului), mi se pare pare cea mai mare aroganţă făcută pietonilor! :lol: P.P.S Mai iartă şi tu claxonul ăla! :D |
1 Attachment(s)
Pentru ce sunt aceste 2 butoane? Caut si eu la fel ca sa-mi pun pentru amplifcator
|
Quote:
|
Quote:
Ştiu cât de tentant este să îi mustrezi pe măgari, cu câte-un claxon dar prefer să mă calmez, pentru că ştiu că nu învaţă mare lucru din atenţionarea mea. În cazuri deosebite, îl folosesc. P.S. Sunt conştient că niciodată pârlitul meu de oraş, nu se va compara cu Bucureşti-ul, când vine vorba de trafic! |
Tipul respectiv de loc de parcare, nu e numit kahn "loc de parcare neamenajat" ? Au venit de la primarie l-au trasat, parca maxim 30m in jurul blocului si tu il platesti..
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Promit ca daca imi fac casa la curte, o sa-mi fac si o rampa direct pana in sufragerie ca sa nu mai incurc pe nimeni:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
In sectorul "care este" e viata grea intr-adevar... :lol: Am dat la zapada de mi-au iesit ochii din cap, un plug n-am vazut...! Claxonul ala oricum e prost de fel, stiu ce zici, se poate evita sa ajunga ca la tine doar daca nu claxonezi :twisted:
|
2 Attachment(s)
Iti multumesc pentru ajutor mane !
|
1 Attachment(s)
Chyry, bv, arata f bine! Ai putea sa o mai lasi de fata putin:D
Si ca sa nu vin cu mana goala vin cu o poza de la munca, si asa eram dator cu o poza cand sta pe teren drept masina . |
Quote:
p.s arata bestial ! |
smechera tare poza.masina e "blana" rau!:D
|
Quote:
|
Pe fata in viraj nu atinge in aripa? Pt ca ar fi pacat sa atinga la cat de bine arata
|
1 Attachment(s)
eheee....e bine ca nu stai deloc...foarte frumoasa shobolanca....mi-am polishat jantele...au iesit marfa...
|
Quote:
|
Respect pentru masina!!! sti ca imi place:D:oops:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ne vedem cu prima ocazie dupa ce pun rotile de vara ca motorul e gata, numai fumeaza:))!! Poate facem o sedinta foto ceva:>
P.s. cu prima ocazie cand avem ocazia sa discutam despre stopuri:oops:, am ramas traumatizat cum aratau aprinse:D:)))) Bafta!!! |
Imi placa tare mult masinuta ta,are tot ce ii trebuie.
O intrebare am... volanul acesta mai "deosebit" de care ai si tu la ce modele de astra au venit? |
6 Attachment(s)
Nu am mai trecut pe aici de mult... Am scos masina de la MGS, foarte multumit, au facut o treaba de nota 10. Acolo am revopsit cam toata masina, am mai retusat micile defecte, am asezat mai bine bara si am indreptat-o putin pt ca era in valuri, am scos semnul opel de pe haion, indreptat pasajele rotilor pt ca erau "trase" de mine si am schimbat parbrizul pt ca il aveam crapat. Urmeaza sa stabilesc o zii cu baietii de la MGS si pt un polish la masina.
In rest, numai de bine, am facut w-e asta 900km, masina s-a comportat exceptional si cu un consum f bun pt ca nu am menajat-o.... Quote:
Quote:
|
ai o masina frumoasa...sa ai grija de ea...
spor la treaba in continuare...miciile detalii isi au efectul:P apropo..da un pm te rog cat vine un vopsit(si eu am unele defecte si sa imi fac o ideie) mersi |
Imi place ca ai facut si oglinzile, bandourile si manerele.. super fain.
|
Frumos ii sta asa... :D Mergea o ai fugarit-o ceva, 900 km :-P
|
fuck your fake wheels
Prietenii stiu de ce :)) |
Multumesc pentru raspuns!
Mult succes in continuare. |
4 Attachment(s)
M-am gandit sa o spal. Daca tot am spalat-o, am zis sa fac si cateva poze. Daca tot am facut cateva poze am zis sa le pun aici.:D
|
foarte frumoasa. sa o stapanesti sanatos
ce et au jantele? |
merci si tu la fel! 30 fata, 10 spatele
|
:shock: ce fel poate sa arate!!! :shock:
cred ca nici apa nu a putut sa se scurga pe sub masina!:-P |
foarte tari pozele !
|
La ce spalatorie e acoloshea? :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mi-am facut putin timp azi si am zis sa intru in tendinte:D
|
Quote:
|
Pai le-am vazut pe ale tng-ului, apoi pe ale tale si am zis fuck it, le vopsesc si eu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning