Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Shobolanca - opel astra (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/106841-masina-mea-shobolanca-opel-astra.html)

andi_cimpean 11-03-12 12:32

Re: Maşina mea: Shobolanca - opel astra

Ultima poză este gravă rău!

Am şi eu o rugăminte la tine, cu privire la toba finală. Nu mai ştiu dacă ai pus până acum vreo imagine, cu maşina cocoţată, astfel încât să se poată vedea de jos, finala. Voiam să văd prinderea!

P.S. Ori de câte ori văd locul tău de parcare, mă minunez de prostia unor oameni. Bănuiesc că, voi, locatarii, nu aţi avut de-a face cu trasarea locurilor de parcare, nu?
Spun asta pentru că locul tău de parcare (şi al vecinului), mi se pare pare cea mai mare aroganţă făcută pietonilor! :lol:
P.P.S Mai iartă şi tu claxonul ăla! :D

LiviuTunman 11-03-12 12:50

1 Attachment(s)
Pentru ce sunt aceste 2 butoane? Caut si eu la fel ca sa-mi pun pentru amplifcator

LiviuTunman 11-03-12 12:57

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4925564)

Mai iartă şi tu claxonul ăla! :D

La toate G-urile cauciucul claxonului se crapa si al meu e la fel :sad:

andi_cimpean 11-03-12 13:09

Quote:

Originally Posted by LiviuTunman (Post 4925608)

Seniore, am G-u' de 4 ani şi jumătate! :D

Ştiu cât de tentant este să îi mustrezi pe măgari, cu câte-un claxon dar prefer să mă calmez, pentru că ştiu că nu învaţă mare lucru din atenţionarea mea. În cazuri deosebite, îl folosesc.

P.S. Sunt conştient că niciodată pârlitul meu de oraş, nu se va compara cu Bucureşti-ul, când vine vorba de trafic!

B 88 URS 11-03-12 14:10

Tipul respectiv de loc de parcare, nu e numit kahn "loc de parcare neamenajat" ? Au venit de la primarie l-au trasat, parca maxim 30m in jurul blocului si tu il platesti..

Kahn 11-03-12 14:37

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4925564)

Am şi eu o rugăminte la tine, cu privire la toba finală. Nu mai ştiu dacă ai pus până acum vreo imagine, cu maşina cocoţată, astfel încât să se poată vedea de jos, finala. Voiam să văd prinderea!

P.S. Ori de câte ori văd locul tău de parcare, mă minunez de prostia unor oameni. Bănuiesc că, voi, locatarii, nu aţi avut de-a face cu trasarea locurilor de parcare, nu?
Spun asta pentru că locul tău de parcare (şi al vecinului), mi se pare pare cea mai mare aroganţă făcută pietonilor! :lol:
P.P.S Mai iartă şi tu claxonul ăla! :D

Urmatoare data cand ridic masina pe elevator o sa-i fac si cateva poze pe dedesupt.

Quote:

Originally Posted by LiviuTunman (Post 4925592)
Pentru ce sunt aceste 2 butoane? Caut si eu la fel ca sa-mi pun pentru amplifcator.

Eu le-am pus pt incalzirea in scaune. Am gasit butoanele originale + polita pe care stau numai la reprezentanta si costau undeva la 300 ron parca, ceea ce nu merita. Asa am luat butoane din targ, sunt f ok, au si un led rosu.

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4925631)
Seniore, am G-u' de 4 ani şi jumătate! :D

Ştiu cât de tentant este să îi mustrezi pe măgari, cu câte-un claxon dar prefer să mă calmez, pentru că ştiu că nu învaţă mare lucru din atenţionarea mea. În cazuri deosebite, îl folosesc.

P.S. Sunt conştient că niciodată pârlitul meu de oraş, nu se va compara cu Bucureşti-ul, când vine vorba de trafic!

Airbag-ul g-urilor facute in polonia este execrabil. nu s-a facut asa de la claxonatul in exces, ci din cauza ca acolo tin eu mana + caldura/soare. mai nou, mi-a crapat si undeva pe mijloc, deci sunt f proaste...

Quote:

Originally Posted by B 88 URS (Post 4925740)
Tipul respectiv de loc de parcare, nu e numit kahn "loc de parcare neamenajat" ? Au venit de la primarie l-au trasat, parca maxim 30m in jurul blocului si tu il platesti..

In rahova, e viata grea, fiecare se descurca cum poate:D. Am fost la primarie impreuna cu presedintele blocului sa cerem aprobare sa construim noi niste locuri de parcare si apoi sa le inchiriem de la primarie... nici asa nu au vrut, asa ca fiecare se descurca cum poate...

Promit ca daca imi fac casa la curte, o sa-mi fac si o rampa direct pana in sufragerie ca sa nu mai incurc pe nimeni:D

vipermihai 11-03-12 15:12

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 4925781)
Urmatoare data cand ridic masina pe elevator o sa-i fac si cateva poze pe dedesupt.

Eu le-am pus pt incalzirea in scaune. Am gasit butoanele originale + polita pe care stau numai la reprezentanta si costau undeva la 300 ron parca, ceea ce nu merita. Asa am luat butoane din targ, sunt f ok, au si un led rosu.

Airbag-ul g-urilor facute in polonia este execrabil. nu s-a facut asa de la claxonatul in exces, ci din cauza ca acolo tin eu mana + caldura/soare. mai nou, mi-a crapat si undeva pe mijloc, deci sunt f proaste...

In rahova, e viata grea, fiecare se descurca cum poate:D. Am fost la primarie impreuna cu presedintele blocului sa cerem aprobare sa construim noi niste locuri de parcare si apoi sa le inchiriem de la primarie... nici asa nu au vrut, asa ca fiecare se descurca cum poate...

Promit ca daca imi fac casa la curte, o sa-mi fac si o rampa direct pana in sufragerie ca sa nu mai incurc pe nimeni:D

asa se fac butoanele alea de la claxon, la toate modelele de astra si vectra b1,b2 ,sunt foarte prost lucrate la capitolu asta...

B 88 URS 11-03-12 15:32

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 4925781)

Asa ca vi le-ati trasat singuri? :D

marian92 11-03-12 16:34

Quote:

Originally Posted by vipermihai (Post 4925861)
asa se fac butoanele alea de la claxon, la toate modelele de astra si vectra b1,b2 ,sunt foarte prost lucrate la capitolu asta...

Masina mea e de 11 ani si nu s-au facut asa ,:O oare sa fi fost volanu schimbat?

vipermihai 11-03-12 17:12

Quote:

Originally Posted by marian92 (Post 4926013)
Masina mea e de 11 ani si nu s-au facut asa ,:O oare sa fi fost volanu schimbat?

e posibil ...sau nu prea ai folosit u claxonu :rolleyes2

marian92 11-03-12 17:14

Quote:

Originally Posted by vipermihai (Post 4926069)
e posibil ...sau nu prea ai folosit u claxonu :rolleyes2

Masina e la mine de 1 an, claxonul in folosesc des , dar nu apas cu unghia.

B-99-SAA 13-03-12 20:08

In sectorul "care este" e viata grea intr-adevar... :lol: Am dat la zapada de mi-au iesit ochii din cap, un plug n-am vazut...! Claxonul ala oricum e prost de fel, stiu ce zici, se poate evita sa ajunga ca la tine doar daca nu claxonezi :twisted:

chyryCRY 13-03-12 20:09

2 Attachment(s)
Iti multumesc pentru ajutor mane !

Kahn 14-03-12 22:04

1 Attachment(s)
Chyry, bv, arata f bine! Ai putea sa o mai lasi de fata putin:D

Si ca sa nu vin cu mana goala vin cu o poza de la munca, si asa eram dator cu o poza cand sta pe teren drept masina .

chyryCRY 15-03-12 00:10

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 4932183)

Si ca sa nu vin cu mana goala vin cu o poza de la munca, si asa eram dator cu o poza cand sta pe teren drept masina .

ca drept recunostinta te astept la o sedinta foto cu sobolancele cei drept batrana si pustoaica haha ... si mai am filet 1 deget ... 2cm am sa o las zilele astea acum ma acomodez haha ! bafta si multumesc

p.s arata bestial !

marius3030 15-03-12 03:53

smechera tare poza.masina e "blana" rau!:D

VaLeX 15-03-12 08:18

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 4932183)

Cred ca deranjezi furnicile ... :lol:

uskt2005 15-03-12 09:05

Pe fata in viraj nu atinge in aripa? Pt ca ar fi pacat sa atinga la cat de bine arata

aditzu_adx 22-03-12 22:35

1 Attachment(s)
eheee....e bine ca nu stai deloc...foarte frumoasa shobolanca....mi-am polishat jantele...au iesit marfa...

B 88 URS 23-03-12 03:20

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4932581)

Nu le deranjeaza, le scarpina pe spinare :lol:

pustiu_FUG 24-03-12 23:24

Respect pentru masina!!! sti ca imi place:D:oops:

Kahn 25-03-12 10:27

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4932380)
ca drept recunostinta te astept la o sedinta foto cu sobolancele cei drept batrana si pustoaica haha ... si mai am filet 1 deget ... 2cm am sa o las zilele astea acum ma acomodez haha ! bafta si multumesc

p.s arata bestial !

Merci, luni intra la vopsit si apoi putem face o sedinta foto:D

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4932459)
smechera tare poza.masina e "blana" rau!:D

Merci

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4932581)

Ar mai trebui lasata putin pe spate, pe fata mai am de unde sa o cobor, trebuie sa vad cum o pacalesc:D

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 4932650)
Pe fata in viraj nu atinge in aripa? Pt ca ar fi pacat sa atinga la cat de bine arata

Nu atinge. Doar daca iau vreo denivelare mai serioasa si sunt cu rotile bracate, in rest e f ok. E destul de rigida suspensia

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 4945641)
eheee....e bine ca nu stai deloc...foarte frumoasa shobolanca....mi-am polishat jantele...au iesit marfa...

Au iesit f bine! Poate imi dai un pm cu detaliile unde le-ai facut

Quote:

Originally Posted by B 88 URS (Post 4945789)
Nu le deranjeaza, le scarpina pe spinare :lol:

:)) nu prea am mai vazut furnici prin rahova:twisted:

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 4948541)
Respect pentru masina!!! sti ca imi place:D:oops:

Stiu stiu, si mie imi place a ta. Ne vedem prin cartier

pustiu_FUG 25-03-12 13:29

Ne vedem cu prima ocazie dupa ce pun rotile de vara ca motorul e gata, numai fumeaza:))!! Poate facem o sedinta foto ceva:>

P.s. cu prima ocazie cand avem ocazia sa discutam despre stopuri:oops:, am ramas traumatizat cum aratau aprinse:D:))))

Bafta!!!

_Cox_ 17-04-12 09:30

Imi placa tare mult masinuta ta,are tot ce ii trebuie.
O intrebare am... volanul acesta mai "deosebit" de care ai si tu la ce modele de astra au venit?

Kahn 02-05-12 15:14

6 Attachment(s)
Nu am mai trecut pe aici de mult... Am scos masina de la MGS, foarte multumit, au facut o treaba de nota 10. Acolo am revopsit cam toata masina, am mai retusat micile defecte, am asezat mai bine bara si am indreptat-o putin pt ca era in valuri, am scos semnul opel de pe haion, indreptat pasajele rotilor pt ca erau "trase" de mine si am schimbat parbrizul pt ca il aveam crapat. Urmeaza sa stabilesc o zii cu baietii de la MGS si pt un polish la masina.
In rest, numai de bine, am facut w-e asta 900km, masina s-a comportat exceptional si cu un consum f bun pt ca nu am menajat-o....

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 4948992)
Ne vedem cu prima ocazie dupa ce pun rotile de vara ca motorul e gata, numai fumeaza:))!! Poate facem o sedinta foto ceva:>

P.s. cu prima ocazie cand avem ocazia sa discutam despre stopuri:oops:, am ramas traumatizat cum aratau aprinse:D:))))

Bafta!!!

cu cea mai mare placere, da-mi un pm cu nr de tel si ne auzim

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4984166)
Imi placa tare mult masinuta ta,are tot ce ii trebuie.
O intrebare am... volanul acesta mai "deosebit" de care ai si tu la ce modele de astra au venit?

bertone turbo, dar al meu este facut

soosy 02-05-12 15:59

ai o masina frumoasa...sa ai grija de ea...

spor la treaba in continuare...miciile detalii isi au efectul:P

apropo..da un pm te rog cat vine un vopsit(si eu am unele defecte si sa imi fac o ideie)
mersi

broker 02-05-12 19:17

Imi place ca ai facut si oglinzile, bandourile si manerele.. super fain.

B-99-SAA 02-05-12 19:31

Frumos ii sta asa... :D Mergea o ai fugarit-o ceva, 900 km :-P

LiviuTunman 02-05-12 23:29

fuck your fake wheels

Prietenii stiu de ce :))

_Cox_ 03-05-12 08:24

Multumesc pentru raspuns!
Mult succes in continuare.

Kahn 28-05-12 22:33

4 Attachment(s)
M-am gandit sa o spal. Daca tot am spalat-o, am zis sa fac si cateva poze. Daca tot am facut cateva poze am zis sa le pun aici.:D

tng 28-05-12 22:55

foarte frumoasa. sa o stapanesti sanatos
ce et au jantele?

Kahn 28-05-12 23:04

merci si tu la fel! 30 fata, 10 spatele

marius3030 28-05-12 23:15

:shock: ce fel poate sa arate!!! :shock:
cred ca nici apa nu a putut sa se scurga pe sub masina!:-P

chyryCRY 30-05-12 11:29

foarte tari pozele !

B-99-SAA 30-05-12 14:50

La ce spalatorie e acoloshea? :lol:

pepele 17-06-12 10:59

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 5045497)
La ce spalatorie e acoloshea? :lol:

e la axa la capat la 123 recomand spalatoria axa k face treaba buna psi tot acolo se spala!!

Kahn 29-10-12 21:50

1 Attachment(s)
mi-am facut putin timp azi si am zis sa intru in tendinte:D

westsideracer 30-10-12 09:52

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 5227486)
mi-am facut putin timp azi si am zis sa intru in tendinte:D

Iarna asta,toata lumea e funky :))...au iesit frumos,sigur vor da bine! da o geana si la mine sa vezi :)

Kahn 30-10-12 18:23

Pai le-am vazut pe ale tng-ului, apoi pe ale tale si am zis fuck it, le vopsesc si eu :D

All times are GMT +2. The time now is 00:47.

- Copyright 2026 4Tuning