![]() |
Re: B~15~FOF
mersi frumos , semnul de la dacia nu il voi scoate , am si cateva motive.
1. toata lumea isi face clean , anuleaza tot. 2. e urat portbagajul fara nimic , parca e pustiu , e doar parerea mea aici 3. imi place sigla dacia , (chiar daca este umpic mare) ma mandresc cu acest logan , facut de dacia. |
Frumos nenea FoF...spune-mi si mie..la deschiderea portbagajului ai folosit un telescop ? Daca da..de pe ce masina ..mersi.8)
|
Quote:
|
Quote:
mersi Cosmine , la primavara se v`a schimba situatia. |
Foarte tare asta:)) numai dai gauri numai stai sa fixezi cu suruburi etc
buni chitz-chitz astia :))) |
Frumos si cu sigla aia ;)
Imi place grila de la bara din fata. E cea originala de Logan de la reprezentanta? |
cu ce-ai scris ghetto tuning pe masina? pare sa fie spray cu zapada artificiala... foarte buna reclama, o sa le pun pe site :lol:
cand termini cu vopsitu sa vii sa-ti dau un sticker, sa fie ceva mai subtil. |
Quote:
Operatiunea asta merge si la portbagajurile cu buton?Banuiesc ca nu... |
Quote:
Quote:
la primavara , chiar vroiam sa`ti cer un stiker dar am uitat. multumesc inca o data. Quote:
|
Ok,mersi mult pt raspuns.Cu prima ocazie montez un actuator si respectivii soricei.
Multumesc.:-) |
Felicitari pentru noul look, arata bine. Portbagaju a iesit ok si cu sigla, chiar arata frumos (oricum important e sa iti placa tie). Pozele cu ghetto tuning sunt geniale :lol: Ai de gand sa o vopsesti total la primavara, sau doar capota+portbagaj? Interesanta si metoda aia de deschidere la portbagaj, si facuta subtil, fara prea multa munca :) Bafta in continuare!
|
Quote:
O poza poti pune?Mi-ar fi de folos... |
|
National Power Slider :))))
|
Quote:
la primavara doar capota si portbagajul , nu am probleme cu vopseaua. Quote:
posibil la capacul de ph2 sa fie centru de greutate mai altfel decat la ph1. mersi joker de video , sa fie veselie :) |
2 Attachment(s)
si 2 poze de vineri seara , la un o intalnire fulger in predeal.
pentru comentaci , cateva repere de caroserie sunt vopsite la "trafalet" , momentan. |
Am strans cu "ciucurei" cam 10 spire,se ridica dar la capatul cursei tranteste capacul portbagajului.Nu am pus actuator,doar am vrut sa vad daca functioneaza.Deocamdata este experimentala treaba...Cum pot evita "socul" de la capatul cursei?Sa pun niste tampoane mai mari pt atenuarea socului sau un contra-arc?
|
Quote:
|
Sa-nteleg ca,daca strang mai mult intr-o parte si mai putin in cealalta,la capatul cursei nu va trantita capota...O sa incerc si asa,mersi pt sfat.
|
Nu neaaparat, combinata forta celor 2 arcuri ridica capacul de la portbagaj, daca ai legat egal arcurile si iti sare tare, logic ar fi unu din arcuri sa-l slabesti ca sa forta sa fie putin mai mica, astfel portbagaju nu se mai tranteste, daia am zis ca trebuie sa incerci:-P
|
Ce e cu suportu ala de biciclete pe masina ma? Incerci sa o faci rat:lol:
|
3 Attachment(s)
da , o da`m in alte sporturi.
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
am achizitionat ieri 4 roti si un buton cu impuls pt pasager.
jante ATS DTC 15" , 5.4 kg bucata , 7J , ET 35 , made in germany. gume toyo t1r , fata (195-50-15) , DOT `09 si spate (205-55-15) , DOT `07. stie careva de unde cumpar niste antifurturi bune ?, nu ma trimiteti in targ ca au toti , inclusiv hotii. rotile albe le vand doar daca primesc oferta buna la ele. toate rotile sunt ok tehnic cat si vizual , in afara de una din spate care este zgariata uratel pe buza , de cand am strambat puntea. |
Foarte frumoase jantele! Sa le invarti sanatos! Antifurt ok... incearca la AutoSoft, hotii nu se aprovizioneaza de acolo :lol:
|
Astea-s rotile lui golan91 ,nu?
Cam cat ceri pe celelalte jenti ? |
mersi , maine o sa ma duc la autosoft sa vedem ce au.
PS. rotile albe vin cu gume marangoni zeta linea 195-50-15 , mai merg anu` asta. |
Sa le porti sanatos ma, le-am vazut si eu azi dimineata, sunt super marfa si foarte foarte usoare:-P
|
Unde ai mai gasit buton cu impuls?
Eu caut de o gramada de timp si peste tot aud ca nu se mai fac. |
Mersi ma vecine.
grizzy , inseamna ca nu sti unde sa cauti , intra pe forumul logan club si da`i search. |
1 Attachment(s)
nu cred ca sunt asa scumpe rotile tale....vis-a-vis de rotile dupa sportiva mea albastra.....cauta modelul si vezi cat sunt Smoor Roaster .13x7 j;).....eu te-am intrebat cv? si inca astept raspuns....dacia asta e de curse?
|
Quote:
|
Quote:
|
mersi Dog99 , o sa`mi fac timp sa caut azi maine , imi trebuiesc si inele de centrare.
Cristi , daca le pun 2 cupe cu locul 1 zic ca`s facaturi dupa`aia. |
Chiar trebuie sa stau sa sterg mereu off topicul dupa voi ?
|
Andrei sa stii ca Loganu trage destul de bine, pe mine m-a ars. E o masina frumoasa, facuta cu bun gust. Nu stiu ce altercatii aveti voi pentru ca nu am citit si sincer nu ma intereseaza sa ma bag unde nu-mi fierbe oala dar indiferent ce modificari are si cati cai are nu vad nici un motiv pentru care munca lui FOF nu ar merita respectata si apreciata.
|
4 Attachment(s)
azi am fost cu rotile la verificat , toate sunt perfecte.
cumparat inele de ghidaj din aluminiu. Am facut rost si de un corp clapeta tiganit , de la 44 cat e de fabrica la 50 diamentrul. complet , cu MPP , potentiometru si banutul din textolit. |
Stiu ca au fost ceva probleme cu "banutul" din textolit, in sensul ca la cine am mai vazut asta ii crestea turatia de relanti pe la 1500-2000 rpm datorita dilatarii acestuia.Iti recomand sa ii faci o vizita lui Nea Caprita sau vb cu SGM (ca am vazut ca face reclama la o firma de prelucrari mecanice prin aschiere) sa il faci din bronz.
|
nene bolidele , daca imi face figuri , il fac din metal , am la cine , mersi oricum de sfat.
cel care la avut ii statea turat , a mai probat pe un 1.6 si o supernova si nu au fost probleme. astept sa`l pun zilele astea sa vedem cum se prezinta . |
Toate ca toate...imi pare rau ca am dezm PVA-u si nu am apucat sa ne dam..:(:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:36. |
- Copyright 2026 4Tuning