![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Al lui are mai multi,ca e 316IS !!
|
nu stiu exact...fiind un motor f.rar si il alimentez numai cu kerosen+fractie, dezvolta in jur de 140 cai.......dar ii pune pe toti la roata....
o sa merg la un dino cu ea ca s-a deschis la noi in oras....sa vedem ce da din ea....... |
Quote:
Tapsiu` RULES!!!!!!!!!!;) |
cred ca mai aman dino pina va primi si kompresorul......sa stim o treaba daca urca la 300 de ponei sau nu......;)
|
Serios,vedem urs compresat ??
Intr-un fel e mai bine,ca parca prea is multi turbo. |
Si JAE tot compresor e.. bafta cu ea jakal..este o frumusete de masina si merita un motor pe masura..
|
stiu ca e kompresor ..am vazut-o in actiune cand ne-am intors de la pitesti pe A 2.....
se alerga cu M3.....am stat si eu pina la vreo 220...si m-am lasat ..:))... |
Quote:
|
101+...20 L kerosen.......m-am oprit la peco sa mai alimentez si un nene cu un 318 a zis ca de ce trec asa tare pe langa el ...ca el are 1.8.......si nu trage asa.....
deh....IS-u face diferenta..... |
nush sakale, da' m'am tot uitat la filmulete si poze si arata bine
contrastu ala galben-negru, al masinii cu soferul :D:poke: |
nene Jakal o te pricepi sa repari dacii :)) am nev ca nu-i mai dau de cap :P
|
Quote:
|
Quote:
sorry for offtopic |
2 Attachment(s)
dupa aproape 1 an in care nu prea am mai condus-o am am scos si cealalta bestie ...un fioros 324 D...:))....pt ca m-am uitat pe talon si nu mai avea revizie de 6 luni...si tata o ardea dubios cu ea fara sa stie.....:)):))
revizia s-a rezolvat......masina a primit interior recaro....volan M-TEHN 2 jante BBS originale E30..... chiar imi place sa merg cu ea ...nu mai stau cu grija gropilor....pluteste ca o balerina.:))).. 2 poze si un mic filmulet..... https://www.220.ro/JjLsAl9Um0/Cercuri-Cu-Un-Diesel |
foarte frumos , n-am mai vazut pacuraru` de ceva vreme prin ploiesti , mereu cand veneam prin ploiesti te vedeam prin vest cu ursu...
felicitari !! L.E tot pacurar ramane sau o sa fie vreun 324is ? :lol: |
Se stie k la jakal e fortza IS-UL:)) Tine-o tot asa boss sa iasa ce iti doresti!
|
Quote:
|
va fi 335.............;)
|
Da este 1.6 IS ?:-?
|
vorbeam de celalalt urs diesel...taxiul va ramane asa...se misca bine........;)
|
ce model sunt jentile(imi cer scuze daca s-a mai postat)?
|
geantele sunt cheschin =))
|
De pe ce iei 3.5 ?? De pe e90,sau de pe vre-un seria 5 ?
|
Quote:
|
Nu m-ai inteles jakar,eu sunt nedumerit daca exista motor 1.6 IS
|
3.5 dupa un 735.
VladM,motor de 1.6 IS exista(documenteza te pe google)este un motor pentru taxe/impozite mici,dar cu performante foarte mari.De aceea si acest motor se gaseste si foarte greu si este putin cautat deoarece este prea "pompat" si nu tine prea mult.O segmentare in jurul la 50.000 de km daca este alergat cu el. |
posibil sa plec in germania luni sau marti in germania ....vedem ce 3,5....4,0...4,4...sau cine stie....o ardem in v-uri.....w-uri....:))
|
Mc de raspuns CobraArt,am intrebat pentru ca eram nedumerit ca exista,nu am vazut niciunul pe viu,si stau 40% din timpul meu intr-un service auto.Te duci doar pentru motor sau pentru toata masina ?
|
Daca are bani omul ..isi permite:D
|
ba vezi ca sambata o sa va facem o vizita mica....poate va tirati in alte parti....
|
poate veniti vineri seara....se anunta un "gratar " cu alti baieti de la capitala......
|
Re: E 30 TAXIUL MEU.....
bravo Jakal!!!! sunt baiatul lu Zamfir -> PREA MISTO MASINA ;) SUPER TARE FRATE!!!!!!!
|
IS-ul a primit o pompa de 760 LI injectoare M3........sambata poate apare si getaxu la romexpo la un cerc d-ala....:)
sa vedem cum se misca 316 acum.... |
Quote:
|
10 Attachment(s)
cateva si de la mine..;).. poate ma da si pe mine odata la un drift...:)))))
|
3 Attachment(s)
niste poze de la romexpo gusterica..sunt facute de fratimiu el e cu TRASUL in poze!mai sunt cateva dar alea sunt surpriza!enjoy
|
@unic mersi mult....f tari.....bravo....
kezz-ule unde pwla mea ai umblat frate ..mai lasat sa ma dau singur .... bah ce oameni...:) hai bafta chiparosule..... |
6 Attachment(s)
11 MOM :D
|
jALKELE TATA, SUPERBA MASINA!!! AI MARE GRIJA DE EA E PIESA TAXIUL ASTA:>!!!
|
Cum sa ai emblema pe capota cu HAMANN si pe portbagaj cu BMW? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning