![]() |
Re: Machetele mele - Dark Side
Cum sa nu , e foarte fain, si din nou ai un noroc la roti ;) diastea chiar nu am mai vazut, daca poti o poza mai aproape de ele :-D. Din fericire si 'Cuda il am dar din seria Muscle Mania , nu mai stiu an dar al meu e un maro deschis cu plafon negru.
|
Il am si pe acela. Al meu are o problema la sasiu si da cu burta de pamant, insa. :(
Nici acela nu e f.f nou. Are cel putin 2 ani daca nu ma insel. ?? |
marfa rau de tot baracuda.......pick-upul il am si eu dar pe albastru cu flacari......pe unde stai in baneasa???? ca si eu numai pe acolo stau (acolo am si prietena si facultatea)
|
Io nu stau in Baneasa. Am luat machetutele de la Selgros Baneasa. Stau in Cartierul Floreasca, mai pe scurt pe Calea Dorobanti. :)))
|
Foarte tari cele doua micute. Mai ales Plymouth-ul!
|
am inteles.....vazusem mereu ca ai fost in careffour baneasa sau selgros etc si din cauza asta te-am intrebat.....
|
T-Hunt astea sunt chiar frumoase. Camioneta aceea e foarte misto....De pus pe bord:-)
|
Quote:
|
prezinti in continuare alealalte 2 disney car?limuzina si masina lui donald?merci
|
Mi-a sarit in ochi Chevy`ul Pick Up, am crezut ca e un Ford F100 PickUp '56, model pe care il caut ca nebunu'. Apropo, Ford de ala nu ai? ca ai zis ca parca ai ceva Jada, si stiu ca il produce:-)
Baga poze cu Enzo $uper Trea$ure Hunt$, ca sunt curios cu ce difera de versiunea altor colectii:-) |
Ford F100 nu am.
Cu ce difera ? -Culoare speciala; -Scaune vopsite in rosu; - Faruri si stopuri detaliate; -Jante cromate cu cauciuc. |
al tau 1.64(enzo) este identic cu al meu 1.87:lol:inafara de scaunele rosii:( si modelul jantelor,in rest e una si aceeasi:D:D...bafta;)
|
Da.... si nuanta de rosu este diferita (a ta cred ca e un rosso maranello sau ferrari) pe cand al meu seamana cu un rosu mai "cherry". Oricum ambele sunt misto! ;)
|
da...uite am uitat aspectul asta:lol:... e rosso ferrari;)....bafta:D
|
8 Attachment(s)
Pentru astazi alte HW-uri dar nu Enzo. :(
3) Ferrari Daytona Spider ~ 1970 ~ Hot Wheels Ferrari Racing. 4) GM Chevrolator ~ 2008 ~ Hot Wheels Designer's Challenge Collection. + inca o poza cu Daytona. ;) Sper sa va placa, DS |
E jos palaria Ferrari Daytona Spider!
|
3 Attachment(s)
4) Ferrari California ~ 2009 ~ Hot Wheels Premiere.
5) Circle Tracker ~ 2009 ~ Hot Wheels Premier. Sper sa va placa, DS |
mie una imi place , frumoasa achizitie , dar sa ma repet , cum spun la multi colectionari ( pacat ca nu este de scara mare ) 1/18 :( alea le ador :)) ! Succes la colectionat!
|
California il am si eu si e marfa rau.......bravo
|
Quote:
Frumos California, il am si eu si e unul dintre modelele mele preferate. |
Astea au farmec doar daca le ai multe (iti umplu ochii, toate colorate) sau daca ai putine da scumpe si rare. In cazul meu varianta A. :lol: :lol:
Merci de aprecieri!!!!! MDB@: Fiecare au un loc special in inima mea si nu pot spune care imi place mai mult. Daca era una mai speciala (scara) aveam numai din acelea. Uite ca nu a fost asa! :-) |
sunt de acord cu DS......fiecare cu ce ii place.....acum daca fetei ii plac 1/18 nu inseamna ca alea sunt cele mai marfa......si eu zic la fel ca e mai bine sa ai din toate..
|
5 Attachment(s)
Pentru azi alte bunatati!!! :-):D
6) Chevrolet Bel Air Custom ~ 1957 ~ Hot Wheels Classics 2008. Cate ceva: Hot Wheels a realizat de-a lungul timpului mai multe versiuni ale mult iubitului Bel Air, aceasta este versiunea tip dragster (atentie, nu gasser). Modelul vine cu roti in cinci spite cu dunga rosi si este vopsita in culoarea anti-freeze green (daca nu ma insel);(sau metaflake green) si are me laterale niste flacari foarte frumoase tot verzi dar alta nuanta. O sa ma intrebati unde am gasit asa ceva. Raspuns: Auchan Luxembourg. 7) The Demon ~ 1969 ~ Hot Wheels Red Lines (HW-Vintage). Cate ceva: Model clasic al celor de la Hot Wheels. Aparut la inceputurile firmei pe la sfarsitul anilor 60'. Jante cu linie rosie si niste decoratiuni pe laterale, capota si acoperis interesante. Culoarea de baza este un gri destul de anost dar oricum masina aste speciala. Pe spatele ei apare inscriptia "Hot Wheels Vintage" ce denota aparitia timpurie a modelului. Numai modele aparute pentru prima data in anii 68'/69' poarta acest logo. Sper sa va placa, DS |
Sunt foarte faine, dar o poza cu plafonul ca vad ca are ceva desenat acolo dar nu imi dau seama ce ;)
|
un bel air am si eu care se deschide capota......dar e cam vechi....avea niste flacari pe el acuma e negru mat;))
|
Foarte tare Bel Air-ul, de culoare nu mai zic...sper sa il gasesc, ca il iau pe loc:D (chiar daca am lasat HotWheels-urile de o parte...)
|
La noi n-ai unde. :(
Merci de aprecieri !! ;) |
5 Attachment(s)
Pentru azi:
8) Crack Ups ~ 1988 ~ Hot Wheels Crack Ups. Cate ceva: Cel mai vechi Hot Wheels pe care-l detin, editie pentru Italia. Deasemenea *singurul Hot Wheels care sa produs in Hong Kong. Se buseste partea spate si jantele sunt normale, talon mare fra vreo dunga de orice fel. 9) Ford Vicki Hot Rod ~ 1932 ~ Hot Wheels Red Lines (HW-Vintage). Cate ceva: Al doilea Hot Wheels pe care il detin care are pe spate inscriptia "Hot Wheels Vintage". Si acesta produs la inceputuri. Jante cu linie rosie pe pneu. Decoratiuni "Red Line" pe plafon. Motorul de la motor este descoperit iar maca de la radiator este custom. Jantele sunt destul de "murdare" si nu mai stau drepte asa cum trebuie (de la prea multe liniute si apasari). Sper sa va placa, DS |
marfa alea lovite stiu ca am avut si eu una dar era lovita in fata....dar nu se invarte partea lovita si apare una nelovita???
|
Da... vroiam sa le strang pe toate la un moment dat dar mi-a venit mintea la cap. :)))
Merci de apreciere! |
Ha ha, ce tare faza, n-am mai vazut dinastea lovite! Foarte misto.
|
Avea asa ceva un coleg de clasa cand eram clasa a IV-a deci prin '89. Era rosie si daca o atingeai in fata se intorcea si aparea partea lovita, era tare misto pe vremea aceea sa vezi asa ceva.
|
4 Attachment(s)
Pentru azi inca doua HOT Wheels-uri tot din astea speciale. Am ajuns la a zecea prezentare de acest gen.
10) Chevy Stepside ~ 1968 ~ Hot Wheels Classics 2008. 11) Brutalistik ~ 2004 ~ Hot Wheels T-Hunts 07' |
6 Attachment(s)
Cadou de la "Mosh"!
Un Porc de curse... Porsche 911 (996) GT3 RSR ~ 2004 ~ Minichamps ~ 1/18. DS, Passion for Motor Racing. Ultima poza: Impreuna cu 575 GTC. :twisted: |
Frumoooos de tot..f detaliata :d
|
Foarte frumoasa macheta primita de la "Mosh":D
|
Merci de aprecieri! ;)
|
4 Attachment(s)
Bimmer-ele mele la scara 1/18 (mai am dar sunt naspa...)
1) BMW M6 Coupe ~ 2005 ~ Kyosho ~ 1/18. - Calitatea imbinarilor foarte buna; - Motor detaliat pe cat se poate; - Interior detaliat; - Acoperis cu imitatie de fibra de carbon; - Portbagaj mochetat in intregime; - Discuri de frana perforate; - Suspensie activa. -------------------------------------------------------------------------- 2) BMW M3 Sport Evolution ~ 1987 ~ AUTOart. - Calitate a imbinarilor de exceptie; - Motor foarte detaliat; - Interior foarte detaliat; - Sistem de deschidere al capotei de la motor fidel realitatii; - Faruri si stopuri fara nituri vizibile; - Portbagaj mochetat in intregime; - Detalii de exceptie. DS, Passion for Motor Racing. |
Foarte "urate" BMW-urile :D. Se vede si calitatea. Superbe.
|
Yeach!!!Stopuri mici de urs...mai marfa sunt stopurile mari:D!!Totusi e un urs deci se accepta:lol::lol::D!!Superbe Dark Side:D!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:36. |
- Copyright 2026 4Tuning