![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
hmmm...alea sunt bandouri....urmeaza sa le scot ...de pe usi si spoilere ;)
|
corect!....de pe spoilere nu stiu ce sa zic...in locul tau as opta pt cele de R32....
|
cu bara spate clean te ajut eu la super pretz stii oferta ....te asteapta bara :D
|
Re: The bitch - mk4
Quote:
|
ce de pareri pe aici se pare ca nu te plictisesti niciodata boss
ai gasit client pt alea? |
moama ce masina....cea mai tare din parcarea de la bloc.
Sa nu il deranjam cand lucreaza la ea ca nu ii iese nimik :)) |
Frumaosa masina bro. In realitate arata mult mai bine ca in poze !
Sa o stapanesti sanatos si te asteptam cu 1.8T |
Zipo ...e bine si din parcare ;) ...si DA ,imi place sa lucrez singur la masinuta
RedFighter ...mersi bro ;) ,...sper sa reusesc ;) ...1,8 T :twisted: |
Salut.
Urmaresc thread-ul tau cu interes de ceva vreme. O masina foarte reusita. Sa o stapanesti sanatos in continuare si fara incidente. :D |
pe cand un transplant? sau numa la anu ii schimbi sufletu:D?.....la motor i-ai facut ceva sau tot stock este?
|
Craxy....la motor inca nu s-a umblat (doar resoftare ) ....sper pe viitor la 1.8 t
Coby83...multumesc ...bafta si la tine ;) |
pe ce vrei sa mergi?o faci "racing":D sau "de expozitie"? si ai idee cumva cat consuma un 1.8t oras/afara?
|
S-a simtit ceva dupa resoftare???
|
...nici una din astea doua (racing /show) ... nu sunt bani pentru asa ceva :sad:
....asta este o masina de zi cu zi ...si asa o sa ramana momentan 1.8 T .... 12 - 13 in bucale .....1.4 cam 10 - 11 ...deci mare diferenta nu este ;) Savucp ...s-a resimtit la consum ..cam jumatate de litru ;) ....si probabil in creieru meu 6 - 7 cai nervosi ....:sad: |
oricum eu iti doresc succes cine stie poate intr-o zi o sa fie bani si pentru asa ceva daca nu pentru ceva si mai bun...:!:
|
Mersi Craxy ....poate poate ,o vand si mai pun ceva banuti si iau un passat (2003) 1.8 T sau ala de 13.. cp ,1,9 diesel in 6 trepte ....am auzit numai de bine pentru motoarele astea
|
Quote:
|
Si eu am acelasi motor de 1.4 pe al meu Golf... la inceput multi mi-au zis ca AXP-ul nu e cel mai reusit motor al VW (reconsc ca nu e cel mai agil)... dar pana acum nu m-a dezamagit. Asta probabil si pt ca nu sunt un vitezoman :))
Pe de alta parte. 1.8 T-ul... e o fiara :D Spor la modificari ;) |
3 Attachment(s)
Mersi ...si eu tot AXP am ;)
...de plictiseala am vopsit oglinda de pe mijloc in negru mat ;) ....era in plan |
La Golfu' meu, tot de 1,4 am cod AKQ ... Apropo, arata super bine masina ta... te avantajeaza si culoarea! Bafta!
|
Din ce in ce mai frumos, numai bine! Bafta cu 1.8u', e visu' tuturor posesorilor de 1.4 :lol:
|
....mai greu pe prafu asta ....dar momentan trebuie sa schimb placute /discuri ....cred ca o sa iau de la ATE tot 8)
|
1 Attachment(s)
...a venit timpul sa schimb franele ....am ales sa merg pe ATE
..pe fata s-a luat ATE Power Disc ...2 discuri 640 ron:cry: |
wow!!! super discurile, stai sa vezi acum diferenta!
|
Foarte frumos! Chiar daca au fost scumpe, vor arata foarte interesant pe masina si te vei bucura si de performante la sistemul de franare! Apropo, etrierele o sa le vopsesti?
|
Nasol de frumos arata :) sa imi zici cum prind franele dupa schimbare :D
off:jock intra pls pe mess si zimi ce ulei folosesti :> ca trebuie sa fac schimb-ul si mai am ceva intrebari,care ma poate ajuta cu mecanica la 1.4 16 valve add paco4_ever ms :* |
1 Attachment(s)
Quote:
..cica power disc sunt numaru 1 in germania ....dar nu prea cred ,si pentru o diferenta de 140 ron ar fi fost pacat sa le ratez + am fost sponsorizat de "batranu" ;) ...mai trebuie sa iau discuri spate si placute fata ..tot ATE ...placutele spate sunt cumparate deja Paco4golf ..vorbim pe mess.. te aveam in lista deja :twisted: Edit : ..apropo o sa imi vina si un capac ulei de r8 :twisted: ...deci inca 6 cai frumosi :lol: |
Cat o costat capacu?:lol::-D
|
...cu tot cu drum 27 euro ;) ( multumesc DjHojd ,fratele meu8) )
Dolce CST , vrei si tu sase caii ?? :lol::lol::lol: ...vorbeste cu DjHojd ,el aduce ;) |
Eu nu inteleg modalitatea prin care un capac de ulei poate da 6 cai ? ?
Te rog lamureste-ma si pe mine |
era o gluma........eu zic ca da doar 2 cai frumosi:):)
|
Quote:
|
Quote:
|
EU MA PRind mai greu la Glume !
|
De unde ai cumparat discurile ?
Multumesc ! |
mnezo :D era gluma . cred ca o sa imi cumpar si eu niste cai jock.
djhojd - mai intra pe mess b0ss ca am nevoie si de o antena din aia smechera :D |
salutare omu, ce iti mai face juniorul? apropo de busonul ala de r8, m-am gandit ca daca e 18 euro in germania, nu poate fi prea scump in ro, am intrebat la reprezentanta si mi-a dat scorul: 560RON!
ce am mai vrut sa te intreb, tie cine ti-a facut resoftare? banuiesc ca si tu ai calculator de la marelli...la care nu prea stiu pe nimeni sa se bage. Numa bine |
560ron????
ce japcari!!!! f!_!t!_!l3 m0Rt!-!\! g!_!r@ :anger: |
Quote:
|
Quote:
...resoftarea am facut-o in arad la homeboy ,TCM turbo (voinea /vwforum) MnezO , vechea poveste ....o toba sport = 3 cai ...un filtru sport = 5 cai.....de ce nu si un dop = 6 cai ??? :twisted: Villanueva...unixauto.ro ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
- Copyright 2026 4Tuning