![]() |
Re: Cafeneaua NSL
5 Attachment(s)
Poze cu masina lui Cosmin d la nunta , care cum zicea si Body nu mai e celebrul matiz , lumea se schimba si noi odata cu ea ;-P
|
-Sa va fie de bine copii!! Casa de piatra si multa fericire!!!
-Sunt curios daca poate merge pe 2 roti Cielo :) |
Va multumesc tuturor pentru urarile de bine.
Contrar celor auzite sa stiti ca pana acum e bine sa fii insurat :) Se poate incerca sa merg cu cielo pe 2 roti dar nu prea cred ca se ridica asa usor de la sol avand in vedere ca are o suspensie destul de tare adica de imi clantane dintii in gura. Va las ca ma suna sefa, adica sotia :) NUMAI BINE |
2 Attachment(s)
Inca un membru NSL Craiova a spus azi ADIO burlaciei unindu-si destinele cu aleasa inimii sale, LA MULTI ANI SI CASA DE PIATRA COK !!!
|
Quote:
cine urmeaza....doru :rolleyes2 ;) |
:D ... ce faceti fratilor :D va insurati toti ? :D
casa de piatra :P |
casa de piatra fratilor !
PS: cine urmeaza oare ? Florica ? :)) |
Tu Urmezi :))))))) !!! :d
|
si cu cine ma insurati ? eu l`as prefera pe Floricica....da acuma na...trebuie sa fie reciproc :)))))))))
PS: are cineva nr. lu` danutzBUN ca l`am pierdut si tre sa vb urgent cu el |
Quote:
Ma iertati .... S-au furat miresele ! :D :D :D |
|
noua rubrica pe sit`ul nospeedlimit ... va rugam trimiteti mail : [email protected] cu poze + date despre masina .. pentru a va aprea masina pe site....
|
Cine zicea ca nunta nu e cu norok ?!?!?!?! :-p
Cosmin a castigat grupa la Pitesti week-end-ul acesta ;-) LA MAI MARE !!! (aaaa stai ca nu se poate mai mare decat locul 1 :-p) |
bravo cosmineeee :D
la mai multe |
Quote:
va intorceati cu 2 premii daca merge si dany ;) dar asta e ... vedem noi la craiova ce facem ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning