![]() |
Re: Fiabilitate - JAPONEZE vs GERMANE
asta cu nr de km e aberant o masina germana poate sa ajunga la 1 milion
asta nu e un argument depinde si in ce conditii e expluatata eu mizez pe nemtoaice au mai multa personalitate numai laudati atat japonezele am mers cu un nissan primera si am ramas profund dezamagit parca era un logan bordu ala hidos de plastic comenzi insirate aiurea nu mi-a placut am auzit oamneni care lauda honda nu cred ca s-au urcat intr-un mercedes sau bmw nissan tida,primera astea sunt niste masini primitive cu astea fac ei profit toyota corola e naspa rau ma refer la aspect nam condus intradevar o masina a japonezilor care mai ridica pretentii e Honda dar in rest nu prea ai ce sa iei in consideratie de la ei |
Quote:
nu are rost sa mai continuam....fiecare cu cel atrage... |
ulyse te contrazic in legatura cu calitatea materialelor la nissan primera...ii drept ca bolta de pe mijlocu bordului parca e de la rusi da in ceea ce priveste restul finisajelor e ok... ii destul de bine lucrata si nu ii plina de plasticarae cum pare la prima vedere...avand in vedere ca e o masina care se bate la pret cu renault megane ..e foarte bine finisata ! eu stiu ca nu se compara cu mercedes da urcate in masini de 17.000 de euro si compara ...ai sa vezi ca greu gasesti mai ok , mai ales la acelas nivel de dotari . Nici macar lexus nu face fatza la un s-classe sau seria 7 si u compari mercedes cu nissan :)..cel putin fao cu infiniti
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
la cate nebunii pun astia pe masini o sa se ajunga sa fie pilot si copilot in masini. ambii cu volane, o sa puna si senzori sa se deschida usa singura cand cobori. nebunie. si eu sunt de acord ca un lexus e mult mai interesant decat un MB. nu prea e reusit is-fu ala. cam compromis... lexus mai are si motoare 6 in linie, motoare cu bloc din otel, deci la fiabilitate e mai sus decat MB.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
oricum lexus cand sau lansat pe piata au venit foarte bine pusi la punct cu tehnologia fata de alte modele germane,fie ea imprumutata,furata ,originala sau cum o fi fost,oricum si constuctori germani si cei japonezi parerea mea ca merg in paralel foarte bine cu avantaje si dezavantaje de partea fiecaruia
|
sistemul de mentinut banda exista si p s klasse dar e ceva mai bun, iar ala de parcare il puteti gasi si pe passat cc.
|
Quote:
deja lexus are un avans fata de capul de serie de la mercedes |
bine..cum ziceti voi....eu ma retrag din discutie ca nu e subiectiva deloc si nimic nu se vede concret cu dovezi .
|
pai faptul ca discutia nu e subiectiva deloc (adica e obiectiva) ar trebui sa te bucure, sa fie un lucru bun. Teoretic s-ar discuta pe argumente nu pe pareri personale deci obiectivitatea e constructiva
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning