![]() |
Re: Triple pt. Dacia?
ia uite domne ce vine lumea la rotea sa faca clare
|
Re: LED-uri pe 1310
Quote:
eu imi omologhez cat de curand toata masina!am vb deja! deja s au luat gaborii de cauciucurile mele! si am scapat cu amenda hahahahha |
pai ce modificari ai la masina de trebuie toata masina omologata si cat te costa???
|
Pana la urma si-a terminat cineva stopurile cu leduri cu tot ? As fi curios sa vad cum arata.
|
inca nu, nici nu stiu cand fac rost de banii! mai am putin in maxim 2 sap cred ca le am pe masina!
|
si cat te costa sa faci stopurile clare?
|
hai cu pozele :D
|
ce se mai aude despre stopuri :)
|
Quote:
|
cand o sa fie gata si sa fie vazute k vreau si eu orikt ar costa..
|
tau pune pozele sa vedem si noi:D:D:D:D
|
Re: STOPURI TRANSPARENTE.....PT DACIA 1310 BERLINA????
3 Attachment(s)
vreau sa ma ajutati intr-o problema....cine stie unde gasesc semnalizator pt aripa fata dar sa aiba capacelul transparent nu galben cum am eu...am vazut la alte masini si arata super bine....si stopul de pozitie de pe aripa spate sa fie tot transparent si cu bec rosu....jos aveti niste poze sa vedeti la ce ma refer......mersi mult
|
gasesti la orice magazin de piese dacia ..de la solentza sunt cele albe pe mine m-au costat fara bec 5lei buc ma refer la aceea dacie galbena
|
dar vezi ca ii o problema la dacia galbena semnalizatorul ii oval si io am rotund....si nu prea as vrea sa ma apuc acum sa tai din aripa ca sa se potriveasca cel oval.....ca la ala oval ii alta gaura si la mine ii alta:D:Ddin pacate
|
Eu am renuntat la triplele acelea deoarece vreau sa imi schimb masina.....
Mam gandit eu mai bine :???: decat sa tunezi o Dacia mai bine un Oltcit:D In orce caz daca cineva vrea sa mai puna niste modele de triple de Dacia nu ar fi o problema putem sa discutam pe subiectul asta in continuare:D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning