![]() |
Re: Condica de reclamatzii si sugestii!!!
Nu sunt de mult timp alaturi de voi dar:
1. Melcule ne-am cunoscut personal nu ne cunoastem asa bine si nu sunt in masura sa zic multe dar ti-ai bagat nasul in ciorba altuia.....................cine greseste plateste frate daca nu alti te tepuie pe tine........asta e viata, ori iti indrepti greseala ori ne parasesti............cat despre o mai veche discutie care am vazut-o pe forum ca vezi tu Doamne Donu' ar da afara.....................Legea martiala tata...............ori purtam numele clubului cu mandrie ori suntem niste mucoshi care se cearta pe la "coltzuri"......................imi cer scuze daca am jignit pe cineva cu acest post sau am lezat masculinitatea cuiva...................................dar m-am saturat de prostii si prosti care le debiteaza ( doar ptr cine se simte)! |
Re: Diverse discutii
Quote:
discutia s-a purtat, probabil se va mai purta si personal, intre bon`u si m3lcu`...., eu zic sa incheiem!! |
eu zic ca preventiv tre sa-l dam si pe maax afara pana invatza sa faca intoarceri cu frana de mana ca face clubul de ras!!;):)
a si era sa uit sa mai ia ceva lectzii de conduita preventiva ca nu prea le are cu mersul normal;) |
discutiile oricum nu isi mai au rostul pentru k nu vor mai fii motive...daca taz zice k eu am mai avut probleme...nu vreau sa mai creez si altele, insa eu nu voi accepta niciodata diferentele facute de anumite persoane doar pentru k ei sunt dintr-o anumita parte a tarii, de aici plecand si scandalul la care se refera taz. poate asa trebuie sa vorbesc si sa nu fac trimitere directa la pers respective. eu de obicei expun problema asa cum e si vb pe shleau cu referire exacta la cei kre ma deranjeaza in anumite privintze. dar dak nu va place asa..... vb si eu k maxx pt cine se simte...
|
Quote:
|
rusine.....ca la usa cortului.....:(
|
la usa cortului mai nou nu e rusine frate....E mertzane, E bmw-uri ... :))
|
Ti-am oferit si varianta de a ramane in club...
Presupun ca daca te-ar recunoaste ceilalti membrii cu care ai avut scandal, nu te-ai simtzi in largul tau stiind ca se uita urat la tine. Eu n-am zis ca n-ai avut dreptate cand te-ai suparat ca n-ai avut poze la masina ta la Carrefour, dar nu trebuia abordata problema incepand sa te injuri cu lumea. Si nu numai eu ti-am explicat asta. In plus, in timpul cand tecertai cu ei ai spus singur ca te retragi din NSL. Adu-ti aminte. Atunci eu am ales sa te scot din Club pentru ca si tu vroiai asta si in acelasi timp situatia era de asa natura. D-aia nu inteleg de ce tot incerci sa faci din tzantzar, armasar. |
nu incerc sa fac din tzantzar armasar. nu eu am inceput sa injur si sa spun "jegu ala de skoda". eu pana atunci nu jignesem pe nimeni....nu imi aduc aminte de asemenea sa fi zis "gata ies din club". am zis k dak e sa am de-aface cu din astia k voi, ma lipsesc". orice membru e binevenit nu? asta e ideea. incepuse ei sa ma ia pe mine cu "bah k nu am avut loc cu loganu de 40000000 de euro de o skoda cu ploape si de un clio foliat" k le era rusine sa zica sa mut masina.... de la asta a plecat tot. si dak e asa, inainte sa scoti pe cineva din club anuntza-l, da-i un privat.. bah mai vrei sa stai? sau zici bah esti out! nu sa aflu "de la coltzuri" cum zicea un "intzelept" ;)
|
si apoi..ti-am mai zis... shantzu are o gura foarte mare si isi asuma cuvinte fara acoperire...copilul asta sa stea in banca lui pt k nu era discutia lui...s-a bagat exact k kilotii in cur. poate k ii place ... stiu si eu...
|
cum dreaq unde e rica si discutie .. hhop si el.. asta m-a deranjat .. dadea in cine nu trebuia...
|
Chiar daca ti-a jignit cineva masina, asta nu inseamna ca trebuie sa faci mahalaua aia pe forum.
Exemplul perfect e Taz. El a abordat subiectul foarte bine. Tu te-ai certat 3 pagini in continuu si n-ai rezolvat nimic. Imi cer scuze ca nu te-am anuntzat, avand in vedere cat de des activezi pe forum, pe strada si la intalniri. Mai sunt catziva membrii care vin foarte rar la intalniri si unii pe care nici macar nu-i cunosc personal. Intra si ei pe forum, stiu foarte bine ca nu prea au legatura cu curentul asta, dar si-au dorit un sticker in geam. Ii respect pentru asta. Insa ei nu sar la scandal si nu scriu pagini intregi fara sa rezolve nimic. Si apropos de Shantzu', copilul asta e de 100 de ori mai cunoscut si mai apreciat pe forumul asta decat tine si si-a castigat respectul ani de-a randul facand ceva pentru Comunitatea asta. Nu stiu cate concursuri de tuning virtual ai castigat tu, si in cate reviste ti-a aparut numele. |
si crezi k dak shantzu activeaza pe forum asa des, crezi k asta ii da dreptul sa jigneasca si sa isi exprime parerile asa de convins si sa trateze pe toata lumea cu sictir... deocamdata abia stie sa apese ambreiajul... eu nu ash face ceva doar k sa-mi apara numele undeva...e recunoscut pe forum si atat... poate o fi si ceva pasiune acolo, nu contrazic...nu obisnuiesc sa stau pe forum-uri pt k uite kt de interesant e ;)
|
eu nu sar la scandal k sa rezolv ceva sa stii... doar imi exprim punctul de vedere... knd se da in alte alea...nu e vina mea.. nu eu am inceput ;)
|
poate dak eram dreaq un incuiat sa nu am ce face prin casa.. poate ma apucam si eu de VT sau de frecat menta pe la sala cum se intampla deseori.. dar din fericire nu imi vad capul de treaba cu lucruri mult mai importante si mai satisfacatoare ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning