![]() |
Re: Machetele mele - MR.STILO
Super realizari, indeosebi R8-ul si Peugeot-ul (cel putin astea imi plac cel mai mult) ! Felicitari pentru talent si rabdare !
|
multumesc tuturor pentru aprecieri si imi place sa fiu alaturi de voi!!:D
nu ezitati sa-mi cereti sfaturi pentru hobby-ul vostru! ;) |
Nu cred ca am vazut 406 mai frumos ca asta..felicitari man:!::!:
|
De unde ai luat jantele ? M-ar interesa şi pe mine :( ...superbă macheta !!! :)
|
o treaba excelenta ai facut cu acel Peugeot, felicitari !
|
multumesc pentru aprecieri!:D
jantele le-am luat de pe o chinezarie RC,iar anvelopele le-am adaptat;) |
foarte frumoasa masina,mai ales jantele!:D
felicitari! |
406 - excelent
intrebare: macheta e revopsita?? intreb ptr ca am vazut ca scrie 406 in spate....si la revopsire detaliile astea dispar...sau ai facut tu scrisul ulterior?? |
Quote:
salut! sa-ti raspund la intrebare. nu este revopsita,am facut codul de culoare si am vopsit numai elementele care le-am montat eu pentru a pastra inscriptionarile originale.;) multumesc pentru apreciere. |
18 Attachment(s)
bun gasit tuturor! :D vreau sa va prezint un supercar de la jumatatea anilor '80,ale carui performante sunt greu de egalat in ziua de azi:PORSCHE 959 !
-0–100 km/h: 3.7 s -cilindree:2847 cc twin-turbocharged -0–160 km/h: 8.3 s -450 hp/5500rpm -0–200 km/h: 12.7 s -6 cilindri boxer raciti cu aer -top speed:315km/h suspensie reglabila pe 3 nivele,transmisie integrala cu 3 diferentiale tip:Porsche-Steuer Kupplung (PSK) si cu 3 nivele de repartizare a cuplului,cutie cu 6 trepte,sistem turbo in cascada,motorul functioaneaza la fel cu carburant CO90,GPL la cerere,metanol si evident benzina premium CO100. anul trecut am reusit sa achizitionez o macheta 1/18 Tonka-Italy(multumesc canon),care arata cam jalnic:cry: si pe care am reusit sa o aduc la ceea ce va las sa admirati.:D tapiterie completa in piele si alcantara bej,mocheta,detalii multiple interior si motor,jante BBS-Motorsport Gold-19",discuri de frana si etriere,am decupat grilele de la capota motor si difuzor spate+plasa neagra toate grilele. 8) |
deosebit..imi place mult culoarea si cum potrivesc rotile...
ceea ce nu-s eu prea mare amator sunt tapiteriile ...stiu ca e dificil sa lucrezi cu piele la scara asta... de exemplu o vopsea mata arata mult mai real.... oricum felicitari si scuze ptr critica...sper ca nu te superi...:D |
o lucrare exceptionala! bbs-urile vin ca turnate, felicitari!
daca nu va suparati, voi imprumuta cateva poze pentru sectiunea "custom area" aceste machete speciale, merita din plin.inca odata, felicitarile mele! l.e: ai umpic de coaja de portocala pe spoilerul spate... |
Quote:
|
ai pm:)
|
Asta da readucere la viata schimbarile sunt mai mult decat superbe:!:
Cea mai frumoasa culoare vazuta de mine pe un Porsche:!::!: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning