![]() |
re: E34 - 525i Simply Clean Da Cali
Quote:
Vopsitor am si eu care face treaba foarte bine. Intreabal pe vopsitorul tau cat imi ia sa imi vopseasca jantele mele aceeasi culoare, sunt usor atinse de bordura. Depinde la cat te costa pe bulgaria, si cat este pe romania. Diferenta la BG este nu doar ca sunt si taxele mici dar sunt si unele avantaje. |
mda.... Ai o masina foarte frumoasa, iar jantele alea sunt extraordinare !
|
Quote:
|
foarte tare revenirea masinii... nu stiam ca ai refacut-o...de fapt nu mai citisem de mult topicul tau...trebuie sa isi primeasca o vopsea noua ca sa straluceasca si ea....ce pot sa zic in rest frumos bravo
|
Quote:
Astept sa vad poate reusesc sa o vopsesc acum in vara albastru cu perla neagra s-au in cel mai rau caz peste ceva vreme dar o alta culoare , as vrea sa o fac alba:D. |
alba cu o perla discreta parerea mea e ca ar arata super nu am vaut e34 alb pana acum:)
|
Quote:
|
Cine ştie de ce stă poziţia aprinsă la e34 adică se aprinde şi se stinge singură ,oare de ce?Se poate rezolva?Că ieri cu pdw cānd ne-am dus la maşină era poziţia aprinsă şi stinsă de la buton :???:
|
Bine ai revenit pdw ule frumoasa ca intodeauna :lol:
|
Quote:
Quote:
|
Salut. Ce tip de ulei bagi in motor (ma refer la indicativ) ? Am un amic cu un E34 525xi si nu stie ce ulei sa bage, recomandari a primit de la tot felul de experti din popor. Motorul are in jur de 300 000 km.
5W40, 10W40, 10W50, etc. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Astazi, de plictiseala, am dat o fuga pana la curte si am mai lucrat putin pe la masina...
Am schimbat radiatorul si am curata mocheta de la masina + mici retusuri.... Acum ramane sa iau niste xenoane, un proiector (clar s-au normal) asta in functie de bani Daca are cineva proiector clar de stanga la vanzare m-ar interesa. (poza cu modelu care ma intereseaza) Cateva poze ... |
Quote:
mi-a zis mie cineva k are preturi bune Kelu asta...da-i un telefon sau cauta-l pe la magazinul ala de la tine din cartier:))cred k te cunoaste;))vezi si tu cum te descurci cu el k mi se pare mie k e baiat bun=))=)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:15. |
- Copyright 2026 4Tuning