![]() |
Re: Off-Topic
dacia aia alba cu stikere pe aripi:))?
|
Salut
Care ma poate ajuta cu o scanare Vag-Com pentru un Passat din 2004? Cat mai urgent daca se poate ... platim nu e problema. Va multumesc. O zi buna |
sweet boy...cati cm aveau parasolarele alea ale tale pe care te au pus sa le dai jos?:)
ca vreau si eu sa mi pun...si nu vreau sa patesc ca t:) |
20cm spate si 15 fata :D. dar prost am fost ca nu stiam legea. le dadeam peste nas imediat. imi cereau autorizatie :))
|
si io care vroiam de 22 pe fata:))))
|
care e ala cu pijou' 307 care era sa-si rupa aseara gatu' pe chimiei?
cred ca in curand o sa parasim iar chimiei pentru alte locatii mai sigure ca e iar invazie de soferi kamikaze. |
ce era sa faca? ca m-ai facut curios:D
|
Quote:
|
Quote:
... si cu cateva secunde inainte a luat si toate tzatzele alea de la clopotnita de pe centrul soselei ... noroc ca astia care fabrica masini le mai doteaza si cu esp ca altfel digu' ar fi fost pe post de trambulina :) |
:))..lasa ca am mai vz si io unu intr o seara pe strada aia langa chimiei:)) era sa rupa o laguna daia intr un palet dala cu pavele:))))la 30 cm sa oprit de el:)))si cand a plecat ia murit si motoru(app era diesel)...cred ca nu mai stia nici cum il cheama:))))))
|
E foarte greu...iar din cauza la asemenea dobitoci ne vad pe noi cei de la 4tuning vinovati."cik era de la aia cu cursele cu 4tuning-ul"
|
Re: Donatii de piese, accesorii auto si nu numai!!
se pot repara ... si nu esti singurul care cauta amortizoare bushite de dacie :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
tragea...adica domnu`agent isi schimba locul de munca :)
|
Gata vrei sa fii somer din nou sau ai gasit undeva mai bine?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning