![]() |
Re: FanatiK Constanta
nici nu vine ca e obosit de pe drum de la calaras, si nici sorin :)) deci le iei u :P
la 8.30-9 si ial si marian |
Quote:
|
hai 8.30 pt tine ca oricum intarzii ca o pasarica :D
|
Eh... numerele mai incolo . acum, deabia am carte de identitate. mai trebuie sa fac un bucuresti pana ce iau numerele. Ca la noi in Romania.
|
10 Attachment(s)
Ce faceti mai FANATICILOR?,din ce in ce mai reusite intalnirile clubului:D,inca un set de poze,dar din nou cu telefonu:D,dar e bine si asa decat deloc
|
Hai ca la rezolutie mica se vad bine:D,nu le mariti :)))))))))
|
las cai bine si asha decat nimik
|
Foarte fumos domnu shef. Tot asa. Te luam de fotograf. Voluntariat, normal :))
|
deci fiti atenti, hai sa dam la vot care vrea sa mergem duminica asta la tulcea? marian, eu, laur cu dacia REA vrea
|
eu din pacate nu pot sa ma combin wekend-ul asta ca sarbatoresc ceva in familie si stau home.....dar ajung vineri cu marfa:P
|
duminica nu sambata, hai mah ce drak
pana ak ziceai ca mergi si ak nu |
si eu merg, daca merge majoritatea
|
Bai frate merg si eu dar depinde la ce ora vreti sa plecati,si bineinteles sa ma incadrez sa vin de la Bucuresti:D
|
Posibil sa vin shi eu... daca ma supar chiar vin :lol: tre` sa vad maine cu capul d bara shi restul de nebunii la mashini shi daca e sa plecam in colo ma duc sa`mi pun shi plasa pe bara fatza :twisted:. Sa vad cand ma programeaza la service sau daca ma baga direct
|
bai hai ca mai bine sa vina ei aici ca sunt mai putini si mergem la vara la o iarba verde ceva la un peste ca e mai bine asa nu credeti ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning