![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
Ca sa o expui la show-uri nu-ti trebuie cheltuieli de mii de euro in piese care nu se vad. Si sincer...http://home.freeuk.com/jrknight/smileys/postpics.gif
|
Pai vezi si tu ca sunt show-uri la care tii masina inchisa,si sunt show-uri la care expui masina cu capota ridicata ;)
|
Quote:
|
la 16 ani pt unii e important .
motorul nu ai cum sa il omologhezi ever, e prea mare puterea standard fata de cea a motorului original, dar pe de alta parte, cati ursi mai au pe ele in romania motoarele din talon ? maxim 10% . ai bagat f multi bani si se pare in piese de calitate, cred k multa lume e curioasa de un rezultat pe dyno dupa ce termini. |
Persoana mai curioasa ca mine nu cred ca este ... ;)
|
dupa ce am citit toate paginile topicului ma gandeam ca poate o sa primesc si eu o invitatie sa matur pe jos in garaj la "nea ilie" doar sa particip si eu la proiectul tau :) si mai am o intrebare: ce meserie ai,ca daca ma fac mare vreau sa fiu ca tine :P
P.S: sper sa nu ma consideri "nesimtit" si daca te supara intrebarea mea scuze anticipat |
Quote:
Quote:
Iar faza cu " ever " e relativa ... iti arat masini cu motoare omologate ce nu au fost puse din fabrica pe masinile respective ... asta ca sa nu mai existe suspiciuni ... Si ca sa fim ON ... cum merge treaba ? :) |
Quote:
Daca imi spui unde...iti mai dau si tie inca 500. Am o Dacia 1300...vreau motor de ~200 de cai. De frane si alte alea ma ocup dupa. Vreau sa am de ce. Dupa ce am motor puternic... Deci oferta e cat se poate de valabila. Daca tu imi omologhezi motor de 200 bhp pe Dacia,cu 500 de euro,iti mai dau tie inca 500. Deci 1000 cu totul. |
nu poti pune motor de kawasaki intr-o roaba si il omologhezi cu shpaga la rar , dar crede-ma ca poti face multe cu niste banuti . trebuie sa ai tot ansamblul denumit AUTOMOBIL perfect functional si apoi il omologhezi SOTTO (desigur cu atentiile de rigoare), nu imi spune k pui 200bhp pe dacie si de frane te ocupi tu mai tarziu k nu merge chiar asa , daca pui 200cai , faci dovada k masina nu e un pericol public adica : frane - directie impecabile si precise , sasiul suporta puterea , plus celelalte ***uri RAR , o omologhezi , kit k o trece omologare pt raliu cu autorizatie pt drumurile publice , si tot o pui pe sosele ! (pt omologarea asta de care vorbim nu exista un "tarif" fix depinde de la caz la caz , dar mai mult te costa sa omologhezi pe dacie decat pe o masina straina , pt ca si cei de la RAR stiu ce BOMBA e dacia , nu jignesc pe nimeni pt k si eu am avut dacie si stiu cum e , dar am si intalnit pe sosele dacii care dadeau rusini la greu altor masini cu pretentii --> SGM , COX , WRC , etc.)
Esperache io sper sa iti iasa proiectul bine , sa nu ai probleme cu ea si apoi ai timp sa te interesezi ce si cum . Nu cauta sfaturile direct la RAR ca te vor dezamagi , cauta-le la cineva care are pile acolo. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Tot respectul si admiratia pt. tot ceea ce ai ai facut pana acum masinii!!!!;)
Sunt si eu un posesor de Espero si as putea spune ca tot ceea ce visez eu sa fac masinii tu ai facut!Un vis implinit-nu e pt mine implinit dar macar am vazut ca se poate.... Felicitari pt perseverenta si iti urez numai bine!!Sa o folosesti sanatos si cat mai putine incidente(daca se poate chiar deloc!!)!!! Daca ai vreoadata drum pe la Brasov da-mi un pm te rog!Mi-ar place enorm de mult sa o vad "in carne si oase"! p.s. cand o sa pui poze pune la rezolutie mare te rog!- WALLPAPER o sa fie.Multa bafta!!! |
8 Attachment(s)
Ultimele sosite :
- hose kits Roose Motorsport (coolant, breather, ancillary, water and oil turbo cooling + material izolant pt. furtune) - regulator presiune benzina 0-8 bar si, nu in ultimul rand, puntea spate cu discuri de Opel Vectra A venita direct de la Oradea (merci @salfkm ;) ) care va reconditionata complet. |
frumos frumos ... sunt foarte nerabdator ce va iesi :D bafta in continuare ...
|
Am vazut acum ca ai cumparat punte spate. Mi-a trecut prin cap...te-ai gandit vreodata sa il faci 4x4 ?
|
Da, este in plan si asa ceva.
|
All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2025 4Tuning