![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
nu ai cum.......
apesi f9 asta e singura modalitate de al vedea Jpg. |
Quote:
Quote:
sfat general pentru toti care incep: pana sa v-apucati de masini, invatati programul sau programele in care lucrati !!! nu va mai aruncati la cauciucuri, jante si altele pana nu stapaniti principalele comenzi din program !!! :evil: :evil: :evil: |
TopArt : bine zici!
|
k baieti am inteles mai studiez programul shi dupa aia ma arunc la diferite obiecte;)
|
Quote:
eu nu iam mai zis sa dea format jpg si toate alea...am zis mai pe scurt;) :peace: |
Quote:
|
stiu k ma arunc dar puteti sa imi spuneti shi mie cineva cum incarc blueprint-ul d la o mashina?k am incercat toate d p acolo shi nu am gasit nimic...plssss
|
ad1 tnx...nu mi-a trecut prin minte sa caut si pe google...de e mai usor sa cersesti dkt sa gandesti...:D
|
deci cum pot sa incarc blueprint-ul d la o mashina???:)
|
vezi ca este explicat in paginile anterioare ;)!
|
da mah dar nu inteleg nik d acolo...poate sa imi mai explice cineva plsss...
|
ar putea cineva sa imi faca un filmulet dak nu cer prea mult........sau cel putin sa imi explice mai detaliat plsssssss....vreau shi yo sa invat 3d:)
|
Quote:
deci iei blueprintu.......il decupezi in photsop fiecare pozitie ....... apoi intrii in max .....faci 4 plane .......Front Back Left si top............. selectezi unul din plane .......apesi m ...se va deschide o fereastra....dai click pe o sfera .......apoi dai click mai jos la difuse ...selectezi bitmap....apoi se va mai deschide inca o ferastra mergi acolo unde ai poza dai click pe poza si dai open ................... daca nu ai inteles din ce am explicat intra pe mess sa vb |
k mane ms mult mia ajutat;)dar mai este o problema dupa c le incarc planul se face gri shi nu se vede blueprint-ul...dc?
|
Quote:
Toata loomea ti-a zis :evil: > MAI INTAI INVATA PROGRAMUL SI OPTIUNILE LUI !!! si apoi incepi sa modelezi obiecte reale ;) ! Sincer sa fiu , nu stiu sa iti explic pas cu pas , stiu ca sunt cateva setari de grafica :) ! Cauta si mai joaca-te si tu putin pana sa incepi sa faci "masini" ! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning