Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Street 4 Cars (New Club) (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/95141-street-4-cars-new-club.html)

crazzybmw 26-04-10 08:58

Re: Street 4 Cars (New Club)

Tin sa spun ca vom organiza de inceput evenimentul la mall de TUNING show , drift , sound .... am inceput sa facem organizarea vom stabilii o data fixa. si va vom anuntza.

robert_bobik 26-04-10 11:56

cam in kt timp va fi?k sa stiu si yo dk imi termin masinutza pana atunci:)......a si ink ceva pot veni cu ea dk nu sunt in nc un club?????

TwentyOne 26-04-10 20:55

Tu stii regulile forumului asta, sau e grea limba romana?

cristypuff 26-04-10 20:59

si aproximativ peste cat timp va fi evenimentul?

crazzybmw 26-04-10 22:30

1 luna cam asa..

robert_bobik 27-04-10 15:12

TwentyOne......imi cer scuze dk te-am deranjat:))dar kiar nush ce a deranjat intrebarea me sa dai un rasp asa ironic.....in fine....

TwentyOne 27-04-10 15:25

Nu m-a deranjat intrebarea ;)

Reguli generale pe forumul 4TuningRO

9. La postarea răspunsurilor dumneavoastră pe forum scrieţi normal si corect in limba romānă. Nu folosiţi aberaţii gramaticale de genul sh, tz, ji, k īn loc de ca sau ce, articulaţi cuvintele corect ( "copilul", nu "copilu", "două mingi", nu "două mingii" ), folosiţi virgula cānd este cazul, scrieţi cuvintele īntregi ( "cineva" nu "cnv"), folosiţi cratima dacă trebuie ("dă-mi", nu "dămi", "voi scrieţi" nu "voi scrie-ţi"). Postaţi doar dacă aveţi incă 4-5 secunde īn plus, pentru a nu fi nevoiţi să prescurtaţi toate cuvintele posibile, e o dovadă de respect pentru cei care vă citesc postările.

KillerINC 27-04-10 15:25

Quote:

Originally Posted by robert_bobik (Post 3315021)
TwentyOne......imi cer scuze dk te-am deranjat:))dar kiar nush ce a deranjat intrebarea me sa dai un rasp asa ironic.....in fine....

tweety se referea la faptul ca in regulamentul forumului scrie ca nu ai voie sa scrii cu prescurtari , cu "k" "sh" , etc .

ontopic : buna vestea crazy ... abia asteptam

robert_bobik 27-04-10 19:51

Quote:

Originally Posted by TwentyOne (Post 3315057)
Nu m-a deranjat intrebarea ;)

Reguli generale pe forumul 4TuningRO

9. La postarea răspunsurilor dumneavoastră pe forum scrieţi normal si corect in limba romānă. Nu folosiţi aberaţii gramaticale de genul sh, tz, ji, k īn loc de ca sau ce, articulaţi cuvintele corect ( "copilul", nu "copilu", "două mingi", nu "două mingii" ), folosiţi virgula cānd este cazul, scrieţi cuvintele īntregi ( "cineva" nu "cnv"), folosiţi cratima dacă trebuie ("dă-mi", nu "dămi", "voi scrieţi" nu "voi scrie-ţi"). Postaţi doar dacă aveţi incă 4-5 secunde īn plus, pentru a nu fi nevoiţi să prescurtaţi toate cuvintele posibile, e o dovadă de respect pentru cei care vă citesc postările.

A.Uite ca nu am stiu.atunci imi cer scuze inca odata:).....o sa fiu mai atent de acum:)....bafta baieti

joe_gxg 05-05-10 10:59

la raliul argesului din 7-9 mai cine vine sa il vada live?
e si la tv...

KillerINC 05-05-10 11:16

eu sper sa ajung , ca am si acreditare de presa ... sa vad cum stau cu timpul

nurrof3n 13-05-10 19:10

Salut !Tuning Show sper sa nu fie in weekendul 29-30:cry:... daca este,il ratez......Veti venii cu poze voi sa vad ce am pierdut:cry: Este super clubul asta:)

25 ADY 13-05-10 19:12

Multumim nurrof3n

alex_bmw1992 13-05-10 19:49

vreo actualizare ceva ? ... cand va avea loc evenimentul ? :)
... multa bafta S4C ... nu peste mult timp probabil voi face si eu parte din club ... ;)

25 ADY 13-05-10 19:51

Multumim Alex si te asteptam cu cea mai mare placere...nu stim nimic nici noi pentru ca si noi vrem sa stim daca se mai tine ceva sa fim pregatiti:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 12:01.

- Copyright 2026 4Tuning