![]() |
Re: kitsch sticking
nu maaa , nu stii cum e ... cu cat ii mai mare stickerul cu atat mai multi cai are masina :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza facuta prin Decembrie 2008 facuta din mers nu este prea reusita dar se vede ce este de vazut ...
|
Mai am una pt voi aici la mine in cartier dar nu am poza am sa fac tot posibilul sa aduc poza....si apropo poza cu Focusul negru cu BRUNETA din paginile anterioare il vand mereu cand ma intorc de la munca pe soseaua Petricani spre Doamna Ghica ....mergand linistit pe drum am zarit pe o masina Bruneta zic ma duc langa "EA" sa vad o bunaciune ceva muream de curiozitate ma apropi si ce crezi eu un baiat...mereu merge el cred ca ii zice la ford bruneta
|
Re: - Kitsch Tuning -
1 Attachment(s)
inca una proaspata :-) nu stiu daca a mai fost postata :-|
|
Probabil a unui cocalar.
|
Quote:
In fiecare zi vad pe la mine la liceu.. dacii de genul ala .. cu nume scrise pe ele, "spinnere ( cu 'crom' dom'le )" si tot felul de bazaconii pe ele .. inainte ma miram.. acum m`am obisnuit.. |
1 Attachment(s)
a mai fost ?
|
eu nu o ştiu, dar e minunată :lol:
|
Wow...Noul bmw M pauar Seria 3 luat de shrotul nemtesc. Sloganul masini este : Iti Vine Sa ii Dai FOC !.
LE: Asa am ochit si eu. Sunt lipite cu poxipol,oare la 120 de km/h se dezlipesc ? :D |
alea sunt evacuari lipite pe bara spate???
|
=))) e incredibil :))
Am vazut alea,dar nu am crezut ca sunt evacuari. Am vazut si eu o Dacia, PH XX CUF. Inainte era sorcova RAU,dar acum s-a mai calmat proprietarul. Dar tot sorcova a ramas,ca nu a reusit sa dea tot jos de pe ea. Ar fi fost prea greu... |
vai doamne ... mai seaca si tu din gradina ta dastia ... :rolleyes2 pana acum pt mine e nr. 1 .... evaucuarea TRIpla face totul ...
|
Quote:
Asta e Hibirid :lol::rolleyes2 |
1 Attachment(s)
playbow:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning