![]() |
Re:
Quote:
2.> cat de tare poate sa fie cererea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dar e un super exemplu cam ce tre' sa faci tu cu viata ta ca sa nu mai fie sotia/pretena/logodnica ( :lol: :lol: :lol: ) suparata pe tine.... ce viata de caine :lol: :lol: :lol: \"cate-un pic,pic, aiiiiiiiiiiiii mai am timp sa zic hai! pana ma ridic cate-un strop,strop,oooooooo n-am citit pe prospect cum sa plec de pe loc\" (anonim) :lol: :lol: 3.> (total offtopic) care jtiti mel aia cu dr.dre nush cat de veche e... e ceva de genul> ding ding dong.. ring'a'ding ding ding dong si in continuare vin dre si zce keep u're heads ringing o shtie careva ?pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! am aflat cum se numeshte \"Keep Their Heads Ringin\" ..da faza e ca nu o gasesc sa o dld :( o are careva? :mrgreen: ? |
Apeleaza-ma pe ym sa-ti trimit melodia. Dar parca erau niste topicuri cu muzica, se mai activeaza pe acolo?
|
oh god.. esti dus nene..! :o
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vai ... vai ... urat rau de tot :) bravo mada :) |
mmmm santos,mai bine ii stergeai postul
|
bha ce dreaq voi nu mai shtiti de gluma :shock: :shock: :shock: sunteti nebuni.. pe cuvantul meu...
|
Offtopic :D
|
Re: femeia ideala [ .|. ] -> (.)(.) -> (,)
Quote:
|
Quote:
iti dadeam eu nr de tel dar.....am vazut ca nu vrei minore....asta e :blahblah: :tetter: :baby: so......:wave: in leg cu femeia ideala a voastra baieti...observ ca toti va intindeti la frumusete...in principiu vreti sa fie frumoase dar....cati baieti frumosi ati vazut cuplati cu fete frumoase si invers? si sincer va zic ca eu RAR am vazut asa ceva...si cand a fost.....a durat putin.. ;) niciodata nu va pune capac persoana pe care o doreati voi...pe care o visati...ci poate una...la care nici nu va gandeati :peace: |
Da.adevaru e ca frumusetea interioara conteaza mai mult,dar totusi...
Femeia ideala 4me presupun ca ar trb sa arate cam ca Laura Cosoi,desteapta(nu cu mult peste mine :)),fara manele,fidela,stilata si f iubitoare..(cu mine :P).Pretty simple,huh? :D |
deci ... pe scurt ... femeia ideala NU EXISTA ...
|
Da...ce viatza trista avem...
|
Quote:
bine, ideea e ca la urma urmei.. ideea de femeie perfecta nu e decat un standard. eu consider ca am gasit-o, sunt cu ea si sper sa ramanem impreuna. e si ea pe aici printre noi :) in fine, multi se asteapta ca femeia perfecta sau ideala sa ii faca toate mofturile.. si ei sa se comporte aiurea.. in cazul asta nu exista. deci, cred ca ar suna mai bine "relatia ideala" sau.. perfecta ;) |
eu nu am zis sa imi faca toate mofturile ... sau din astea ...
ca pana la urma totzi suntem oameni ... si nu acceptam chiar orice ... mda ... cuvantul de relatie e mai potrivit ... si oricum ... pentru a se intampla asa ceva ... e nevoie ca cei 2 sa fie cam pe aceeasi lungime de unda ... sa se inteleaga unu pe altu` si sa se simta bine unul in prezenta celuilalt conceptul de femeie ideala ... nu poate fi inlocuit cu cel de partenera ideala ? in fine ... :) |
ma rog..parerile sunt impartite..:confused2
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning