![]() |
Re: Colt 1.3 vs. ...?
Joaca-te la scara ta....:))
PS: nu vad unde am scris ceva ca sunt ofticat ca m-ai batut..e normal ai 130+ cai pe 1.8 v6 si io am 95 cai pe 1.3 4 linie...e normal... |
Vreau sa mai provoc masini cu motor de 1.6 16v, sa vad ce marca de masina pe acest segment de motorizare este "fiara"...daca aveti acest motor pe masina dati un PM sau postati:)
|
la un C2 VTS te bagi?
|
da MTX o sa il sun pe seara sa vad daca iese...sau cunosti tu pe altu??
|
Quote:
Si taci din gura ca daia ai comentat...ma rog... vbm noi:rolleyes2 |
kidule, tati.. daca unul din noi si-a luat nasu' pe sus tu esti ala.. uita-te in oglinda.. eu am ramas la "scara mea" sa zic asa si nu mi s-a parut ca am pus mana pe vreun ferrari cand am luat coltu ca sa ma compar cu tine de cand ti-ai luat batmobilu'... si, oricum, nu cred ca te-a pus cineva justitiar sa ma tragi pe mine de urechi... ;)
si ca sa nu stricam amicitia, abtine-te sa mai postezi aici... imagineaza-ti ca thread-ul asta nu exista.... pa pa pa pa.... :-P |
Quote:
|
se taie de pe lista motoarelor de 1.6 16v Suzuki Swift sport, C2 VTS si logan 1.6 16v asteptam alti doritori....desigur daca vrea cineva sa salveze onoarea vreunuia de mai sus...faceti-va auziti
|
dar de ce se taie loganu? l-ai batut sau ti-a dat la cap? ma dau eu cu tine, scot 2 fise si ne dam:))
|
Din postul lui eu inteleg ca le-a dat...si oricum loganu 16v e victima sigura in fata masinii aleia, chiar si pe plecare. Daca iti scoti doua fise s-ar putea sa ai suprize mari :) pentru tine zappule exista un Oltcit , stii tu care :) 1.3 < 2.5 :P
|
L.E.: Zappule, ai ceva cu motoarele de 1.3? :)
|
Quote:
PS cu toate fisele:D |
cata poate raspunzi la telefon, si cutia de pe vectra nu mai este f25 si nu o sa fie nici f23 va fi ceva de la o surioara mai turbata si apoi ma dau si cu 1.3u tau de olcit turbat
|
Oltcitul meu NU e turbo, acela apartine altcuiva. Am crezut ca ai provocat pe bune o masina de 100 de cai si mi s-a parut aiurea. Acum inteleg ca ai glumit:)
|
trage bine buburuza don Kiki, felicitari...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning