Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Lamborghini va dezvalui la Paris un nou model (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/90914-lamborghini-dezvalui-paris-model.html)

the_one_and _only 01-10-08 17:01

Re: Lamborghini va dezvalui la Paris un nou model

Arata ok, insa tre sa te fortezi sa-ti placa si asta e un minus pe blazonu lambo.

Marian_nebunu 01-10-08 17:05

;) nu este nici urata nici frumoasa...dar...avand..in vedere..masinile de la Lamborghini,asta nu arata ca una dintre ele...adik a masina sport...in schimb jantele si stopurile imi plac la nebunie..

B3ST 01-10-08 17:07

Quote:

Originally Posted by Claw166 (Post 1786880)
E frumoasa , nu ai cum sa zici ca e urata !!! DAR asteptam mult mai mult tinand cont ca e Lamborghini :( ceva mai agresiv,ceva tipic Lambo ... sunt putin dezamagit :(

Cat de agresiv??? Mai mult nu se poate exagera la un sedan. Ati fi vrut acum reventon cu 4 usi??

Drako4Life 01-10-08 17:12

Sa dus draq cu traditia si la astia...pun pariu ca pana in 2015 vine si cel putin un SUV Lamborghini...nu stiu dc, da astia seamana cu noi, romanii...oricati bani am avea, vrem mai multi, desi nu avem ce face cu el....eee...asta un exemplu...deci...din punctul meu de vedere, DEZAMAGIRE, ma asteptam la un super coupe...si mi-am luat o SUPERtzeapa...poate data viitoare

Marius_mym89 01-10-08 17:23

nu e atat de spectaculos pe cat ma asteptam ...sper sa nu intre in productie :twisted:...:-D...mai bine sa ramana lambo ceea ce a fost pana acum;) parerea mea

morph3o 01-10-08 17:31

urat.foarte urat! e primul lamborghini care pur si simplu nu imi place

di48lo 01-10-08 17:31

De aceea vi se pare urat, pt. ca e complet diferit de masinile obisnuite. Daca ati vedea-o in realitate, ati avea o alta impresie. Nu stiu daca ati observat, dar masina asta seamana un pic cu Alfa 156.

z3r0m3CSL 01-10-08 17:42

Ii super fain, cel mai stilat sedan de pana acum. Motorizarile deocamdata is faine dar am fazut pe un site ca o sa apara o versiune hibrida (asta e ok, noh) si un DIESEL, mai exact V10 de 6l de la Audi, (noh aici pot sa zic ca nu o sa mai in placa modelul sau cel putin varinata diesel !!)
Pt. cei care spera sa apara si un "SUV" in 2015 poate ca o sa apara dar nu o sa fie ceva nou, pt ca labo au mai scos SUV http://en.wikipedia.org/wiki/Lamborghini_LM002

Sonny 01-10-08 17:54

Nu mai seamana a Lamborghini...

-Caz- 01-10-08 18:04

nu este urat... este ciudat ... dar cu siguranta sunt si "fani" ai marcii care si-au arvunit o mare parte din productie !

Vely 01-10-08 18:28

Fata e cam urata !
Asta e, dk Lambo vrea sa intre in trendu sportivelor cu 4 usi, n-are decat!
Parerea mea e ca mai bn faceau un GT in genu lu fostu Espada!

cata_cve 01-10-08 18:28

ce porcarie am trait sa o vad si pe asta porsche disel si lamborghini sedan:(
am innebunit astia

B16EZY 01-10-08 18:43

nu pot sa zica ca e urata, da` nici foarte frumoasa. Ma asteptam la ceva mai agresiv, ceva in stilu Lamborghini. Parca nu pare "a fi" Lamborghini. Aduce un pic a Aston Martin:???:

voro 01-10-08 18:45

un lambo sedan?:lemon: NU NU NU NU!

eXeqTr 01-10-08 19:02

foarte urat :( s-a dus dreaq cu traditia lambo, jantele si stopurile sunt ok.. dar fata e urata rau :|

All times are GMT +2. The time now is 04:37.

- Copyright 2026 4Tuning