![]() |
Re: Renault Megane Classic
azi: 21.10.2009 au fost schimbate:
-tampon motor superior -ulei cutie viteze -bucsi bara stabilizatoare si astept sa imi vina din franta arcul de la timonerie. |
Quote:
sau turcia? reparatiile se trec in cartea de service nu pe forum sa ne spui ce consum mai are si nr de kilometri . |
word ! B-)
|
Cam cat mar costa sa imi pun si eu un cip pe masina megane clasic 1 2002 1.6 16v si dak sar merita :-?
|
sub 200EUR nu iti face nimeni si nu merita. cresti puterea cu f putin, chiar insesizabil. parerea mea!
|
A ok ai dak e vb doar de atat nu se merita mai bine bag banii in ceva kre sa merite . Mersi mult.
|
eu am schimbat la 58.000km chitul de distributie cu totul ( pompa de apa curele ) discuri frane ulei motor + cutie filtre ( ulei , aer , polen, benzina ) cu 21 mil sper k pretul e ok
|
Quote:
- curele - role - pompa apa si se schimba toate din cate stiu, pentru a nu intampina un eveniment neplacut. discurile si placute noi + uleiul hai sa zici ca nu ai un elevator, dar puteai sa le schimbi si pe alea. adunat sa zic ca e ok pretul, dar as fi facut doar o parte din ele in locul tau. nu as mai fi pun filtrele de aer si polen la ei. le-as fi pus eu. depinde si de tine daca esti mai comod e treaba ta ;) ca pret pentru tot e ok! |
Quote:
|
auzi am niste probleme cu turometrul imi joaca putin . Si km ce filtru sport sa iimi pun pe masina bun .
|
Sincer si eu le-asi fii facut eu dar tata mia spus k sa ma duc la un service k sa mi-le treak si in carte . asta e data viitoare ma bag eu la ea k si mie imi place sa ma murdaresc ;))
|
1 Attachment(s)
Quote:
spor la desfacut! LE: k filtru sport ia-ti ceva bun, gen K&N, pipercross, dar daca nu ai bani merge si unu normal de targ, dar vezi sa fie mai bun calitativ. |
stie cineva niste tipsuri de evacuare din inox dar asa mai misto. 2 as vrea cam la 50mm diametru fiecare :D in afara de targ.
|
Quote:
acolo e poza cu motoru tau ? u nai traseu pana in fatza la filtru cu cutia aia etc ? si capacu ? |
super dragutza masina imi place :D ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning