Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Toyota - Lexus (https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus.html)
-   -   TOYota Celica T20 reconditionata (https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus/90577-toyota-celica-t20-reconditionata.html)

celicagtfour 23-02-09 10:19

Re: TOYota Celica T20 reconditionata

@quick_5hifter: Kaze Aerocraft??????? mari porcarii de stopuri. Cum pot sa-ti placa? Kouki "extraordinar de diferite sau nu de ale tale" sunt foarte probabil singura optiune la T20, schimba total mashina, Kaze Aerocraft (bleah bleah bleah) sunt niste tiganeli. Cine cheltuie mai mult mai putin cheltuie. Salut

quick_5hifter 23-02-09 23:07

Ai dreptate, Alex, si stii foarte bine ca si eu am patit-o cand m-am bucurat la ambreiajul ala ieftin, care s-a dovedit a fi o mizerie, si nici macar mizeria potrivita :lol:
Dar sa stii ca stopurile Kaze erau cele mai scumpe, aproape la fel de scumpe ca farurile Koyto (cele cu lupa). Dupa cum arata in poza atasata de mine, stopurile Kaze par kitsch-uri din alea tip Lexus care se gasesc pentru orice masina (chiar si pentru Tico, asa cum am avut si eu), dar eu zic ca arata mult mai bine in realitate, fiind de aceeasi "culoare" cu farurile clare.
Oricum, discutia e inutila, nu cred ca voi mai gasi pe undeva aceste stopuri. Cele Kouki nu ma tenteaza, mai bine raman la cele originale. Iar cele cu "spoturi" parca au "spoturile" prea mici, nu stiu... ma mai gandesc.

Revenind la problemele tehnice, dupa ambreiaj am fost nevoit sa schimb si un cap de planetara, pe care cu greu l-am gasit dupa ce mi l-au trimis de 3 ori gresit (la fel si cel de-al doilea far clar, care a venit tot pe partea dreapta).

Acum totul e ok, masina e functionala si am in plan doar sa montez toata muzica pe care o am si ce mai urmeaza sa vina, iar in afara de asta sa cumpar si sa schimb toate cauciucurile, amortizoarele si restul de consumabile care au ramas (lichid servodirectie, ulei cutie, lichid frana etc.) si celelalte faruri clare. Upgrade-urile raman pentru la vara sau mai tarziu, dar raman pe lista.

@white_raven: nu am gasit ambreiaj cu tot cu volanta, ci am gasit kitul stage 3 si volanta Fidanza separat... dar ma bucur ca n-am dat banii si pe volanta, ca intre timp cineva mi-a furnizat un site unde gasesc piese mult mai multe, mult mai aproape si mai mult ca sigur mai bune decat cele "made-in-USA" :evil:

Tapiteria a inceput sa-mi placa si mie, am mai completat-o putin si pe portiere (o sa revin cu poze dupa ce reconditionez si volanul original).
Multumesc pentru complimente! Astept si poza de care spuneai, chiar sunt curios...

PS: ai venit cumva la Constanta cu Celica ta? Sau te confund?

celicagtfour 23-02-09 23:32

@quick_5hifter sustin in continuare ca la culoarea masinii tale, stopurile Jdm cred ca ar arata mult mai bine in realitate :D. Cu siguranta gusturile nu se discuta. Ce-ai facut cu erorile din computer? sa le rezolvi si alea, nu trebuiesc lasate. Ca volanta sa iei volanta de la JUN aia de 4.5kg cum ti-am mai zis, probata de multi, mergi la sigur, este modificare cea mai importanta pe GT (http://www.takakaira.co.jp/main.aspx o gasesti aici). Volanta de la Jun este mai rezistenta ca aia de la Fidanza ( aliajul crom otzel special impotriva aluminiului). Cand iei ceva din Japonia iei ceva la sigur, totul este PLUG&PLAY, fara alte discutii. Am montat si eu galeria completa pe gt4 de la C-ONE direct din Japonia, s-a schimbat total mashina. Am umilit aseara un Seat Leon Cupra de 240 de cai in autostrada, nu facea pur si simplu fata. Ne auzim cu bine.

Patrulei 18-03-09 20:59

quick hai nu dam si noi comanda de niste semnalizari clare?poate ne face si noua un discount cev:D

quick_5hifter 18-03-09 21:28

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Patrulei (Post 2161675)
quick hai nu dam si noi comanda de niste semnalizari clare?poate ne face si noua un discount cev:D

Momentan sunt prins cu alte cheltuieli, am achitat cate jumatate din:
-c/val celuilalt far clar pe faza lunga (stanga, ca dreapta a venit in timp scurt);
-pretul mp3-ului Clarion.
Am banii pusi la o parte si pentru o incinta pentru subwoofere, pe care deja am comandat-o.
Dupa toate astea (care fac cam 1600 ron) vreau sa-mi iau stopuri JDM pentru care am facut rost de coduri :D e vorba de cele din poza de mai jos si inca nu stiu cat costa noi, de la Toyota.
Cand termin si cu ele, te anunt si ne luam si semnalizari, desi eu caut o metoda sa mi le fac cum vreau eu. Am gasit un material informativ, dar materia prima e greu de gasit pe la noi (rasina epoxi transparenta).
Tu de care semnalizari ai gasit?

celicagtfour 18-03-09 22:06

2 Attachment(s)
Pai codurile in toyota sunt exact alea ce ti le am dat si pot sa confirm. Nu inteleg de ce ti-au ajuns greshite. JDM urile sunt superbe. Semnalizarile transparentele le as lasa in pace, costa cam mult si nu schimba mare lucru, optiunea ce mai buna: semnalizarile de la celica noua T23, sunt albe, sunt identice la forma cu alea de la T20, se monteaza normal si costa mult mai putin. Salut

Patrulei 18-03-09 23:42

Eu ma refeream la cele dupa bara la alea portocalii:D
Pe ebay sunt mai multe feluri:Din Europa nimic...:|
Pune si tu o poza cu bordu sa vad si eu cum da cu casetofonul.

celicagtfour 19-03-09 00:17

aaa...am inteles...Nu-mi place deloc bara din fata pre '96, de fapt nu pot sa o inghit, cred ca aia post '96 este mult mai reushita.

quick_5hifter 19-03-09 20:49

Quote:

Originally Posted by celicagtfour (Post 2162432)
aaa...am inteles...Nu-mi place deloc bara din fata pre '96, de fapt nu pot sa o inghit, cred ca aia post '96 este mult mai reushita.

De-asta nici nu ma grabesc sa-mi iau semnalizari si proiectoare, ca as vrea sa schimb bara fata. Nu tin neaparat, dar... poate se iveste ocazia :D

Quote:

Originally Posted by Patrulei (Post 2162346)
Eu ma refeream la cele dupa bara la alea portocalii:D
Pe ebay sunt mai multe feluri:Din Europa nimic...:|
Pune si tu o poza cu bordu sa vad si eu cum da cu casetofonul.

Nici casetofonul n-a venit inca... astept sa vina, ca fara el nu pot modifica nici bordul. Tu cum ai spatiul pentru cass, dublu sau simplu?

Quote:

Originally Posted by celicagtfour (Post 2162053)
Pai codurile in toyota sunt exact alea ce ti le am dat si pot sa confirm. Nu inteleg de ce ti-au ajuns greshite. JDM urile sunt superbe. Semnalizarile transparentele le as lasa in pace, costa cam mult si nu schimba mare lucru, optiunea ce mai buna: semnalizarile de la celica noua T23, sunt albe, sunt identice la forma cu alea de la T20, se monteaza normal si costa mult mai putin. Salut

Unul dintre ele era ambalat gresit de la Toyota, nu stiu de ce... sa vedem acum ce vine, dar deja a trecut prea mult timp, ma tem ca au uitat de mine...
Cat despre semnalizarile montate in aripi, eu o sa le desfiintez si sa astup gaurile, iar vara asta imi doresc sa renunt si la antena, stergator spate + spalator si la manerele usilor si sa montez deschidere pe telecomanda (pop-up door la sofer). Toate astea ca sa fie cat mai "clean".

quick_5hifter 23-03-09 23:58

3 Attachment(s)
Am mai facut si eu un pas inainte, in sensul ca una din cele 2 incinte din MDF pentru GZ-urile de 10" este gata si am si mochetat-o + echipat-o cu porturi si conector. Maine o sa o montez impreuna cu amplificatorul de subwoofer(e) si probabil voi mai reveni cu ceva poze. Mocheta folosita este identica cu cea din care am confectionat presurile, de o nuanta asemanatoare cu tapiteria.
Intentionez sa renunt la placa de sub hayon sau sa o mochetez si pe ea partial cu aceeasi nuanta ca incintele. De asemenea si portbagajul (sa-l mochetez, nu sa renunt la el :lol:).

ERY 24-03-09 16:52

Sefu'....numai vii sa iei ala...ca se tranteste pe acolo prin coupe :)

quick_5hifter 24-03-09 20:35

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 2179120)
Sefu'....numai vii sa iei ala...ca se tranteste pe acolo prin coupe :)

Ce anume? DVD-ul ala de la mine?

y_u_s 24-03-09 22:21

OOO nenea Alex pui muzicuta gata? de fapt e bine ca ai gasit timp.Apropo de difurile astea de bass am avut placerea sa le ascult si suna bestial e facuta frumos si incinta bravos imi place good work Vorbim Bafta!

ERY 25-03-09 18:09

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 2180047)
Ce anume? DVD-ul ala de la mine?

Nu...sa il iei tu pe ala de la mine....:)

dell 26 27-03-09 18:32

quick ,eu vin la constanta in max o luna jumate poate ne intalnim

All times are GMT +2. The time now is 01:11.

- Copyright 2026 4Tuning