![]() |
HEHEHEH ridetzi voi de dino dar mie unu imi place masina ce sa zic :)IN AFARA CA BAIATUU E OBSEDAT DE GALBEN SI DE NUMELE DE DINO:)))))))))))))BINE INTELES SI DE OCHELARII DE SOARE :)))))))).aprpo ce avetzi voi cu neoanele de sub masina ca si eu am si dmx si sad a pardon WRC-UL :twisted: :)))))))))))
|
mey de galben nu cred ca e obsedat ca acum s-a dat o lege la noi aici sau nush ce drq ca toti taximetristi trb sa aibe pana la sf-ul lunii msina galbrna altfel iau kick :D ........... cat despre ochelari sau e crazy :)))) a si inca ceva: daca vi se face rau de la muzica tare in masina nu intrati la el, mai ales daca stati in spate...... am simtit pe piele mea :D:P
|
Re:
Quote:
:twisted: |
X-Ray-Eyes don't be :twisted: lool stiu ce ai sub capota si bineinteles ca mi-am dat seama ca daca te-ai facut cu el nici macar nu a miscat pe langa tine ca l-ai clintit din loc ......... da intrebarea era daca ati facut vreo cursa ceva.... si cu cati 300m l-ai lasta in spate?? :D
Dont' worry be happy!!:P |
Iti zic eu ca tipu' nu face curse ... ci doar taxi ...
|
Re:
Quote:
io l`aam vazut cand facea curse ... si stiu de la un tov. ca a facut vara trecuta vre`o 2 curse prin statziuni cu un pretenar d`al meu :D |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:yes: :lol: asa e!!
:peace: & a pic |
apropo de4 poze are cineva poze sau a filmat la campus????sper sa fii silmat si podiumu'l .heheheheh
|
filmul preferat al lui dino:TAXI
planuri:sa-si faca masina ca peugeot-ul ala din film ce sa mai.....tipul e COOL. oricum,muzica are.din cand in cand se mai strica el cu manele in masina dar.......oricum baga de toate |
Re:
Quote:
|
ce performante avea masina din filmul taxi si ce performante are cielo lu dino :))))))))))))))) haide sa radem sa nu ne cacam pe noi ca nu e frumos de ar ajuge cielo lu dino cu manse an loc de volan aripi etc o sa ai le cumpar la astia de la ratc linia 100 si ma plimb singur cu tranvaiu sa sa la scos mazare sa ne faca soseaua mai buna si mai lata cica macar sa fie asa :oops: :lol: :o :) :D astept sa vad masina lui dino ca an ultimul film taxi Peugeot ala negru blinat poate doar an anu 2020 da nici atunci :))))))))respect la toata lumea si aveti grija de voi
|
orikum respekt pt. dino ca nici lui nu-i plac stok`urile :lol:
|
Care stie ce motor are Polo Classic ala albrastru facut la ZENO? mie imi place ffffff mult si l-am vazut aseara ii dadea asea putin ... marfa sunetu de la toba ... daca ar avea si motor super tare :D ... oricum ... e marfa ... Da ce motor are? :)
|
are motor de 1.6 din cate stiu .. .
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning