![]() |
Re: Intalniri ale userilor de pe 4tuning din cluj
si cam ce vati gandit sa facem sau unde sa ne intalnim? intr-o parcare?
|
Eu si inca cativa prieteni ne inscriem daca va mobillizati si numai daca e FARA : MANELE , DRIFTURI NEREUSITE , PLAFONARI DE MOTOARE DIESEL SAU 1.2 si fara CIOBANISME!
|
Nu mai vin, eu tocmai drifturi cu motorul diesel plafonat vroiam sa fac, sub acompaniamentul manelelor :(
:-P |
eu personal am fost la cateva intalniri de cluburi...nu am auzit manele,nu am vazut drifturi nici macar reusite,nu am vazut motoare turate si nici oi...de ce ar fi tocmai aici toate astea?unde-i ai fost pana in momentu asta la ce intalniri?:shock:
|
Quote:
|
ma pot alatura si io la intilnirile voastre am un daewoo matiz stoc ?
|
Bine intales ca te vei putea alatura si tu de ce nu daca esti pe aceasi unda la discuti se poate , nu va fi un show cu masini preparate ci o discutie intre pasionati banuiesc ca pot sa vina,mearga si cei care nici nu am masina daca au acelasi front comun.
|
Quote:
|
hai baieti , ziceti o data si o locatie .. ca trece vremea :) .
E de laudat initiativa lui Andrei de a participa .. Ideea unei intalniri este in principiu punerea unei imagini la username-ul ala dupa care stam toti . |
Deci cum ramane? :D Facem ceva? Oricum acum vad ca vremea e mai urata, deci ramanem pe undeva pe la sfarsitul lunii?
Salutari la toti. |
Quote:
|
Ok....Maine seara,ora 21:30 @ sala sporturilor?
ps: daca apare vreun afirmache si nu isi gaseste sosetele in pantofi , noi ne retragem ! Aviz drifterilor si ceea ce am spus inainte ! |
maine.. e cam scurt timpul pt maine nu?
Poate mai pe sf saptamanii .. se termina si sesiunea .. ? |
Quote:
LE: s-au mai incercat la inceputul lui 2009 astfel de intalniri si au iesit chiar foarte ok. doar ca nu s-au mai tinut, decat cateva |
Bine ma lovitura sub centura
Eu pot veni in orice zi in afara de luni marti sau miercuri cand nu sunt in zona |
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning