Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   EUROPENE (https://forum.4tuning.ro/400-europene.html)
-   -   lastun tuning (https://forum.4tuning.ro/400-europene/87961-lastun-tuning.html)

andreimorocos 05-08-09 13:20

Re: lastun tuning

Sunt curios ce presiune o sa faca turbina ... Bafta multa cu proiectul .
Sa speram ca vor urma si niste filmulete

morpheusmaster 08-08-09 23:52

Dude...acum am vazut pozele...u are sick dude! Felicitari! Make the best out of it ;) si maaaare grija sa nu faca poc, ar fi pacat!!! Salutarile si respectul meu!

P.S. Deabea astept sa vad poza cu "Dovada" si filmulete :D :D :D cu green pocket rocket

Balaurr 12-08-09 00:57

tare proiectul,spor la treaba;)

costy_micro 14-08-09 00:13

4 Attachment(s)
e gata proiectul:peace::peace: primul lastun turbo din lume

morpheusmaster 14-08-09 00:22

Unica!!! In Romania, in lume!!! Bravo Costi!!! Eu vreau sa vad dovada!!! un video!!! Un Fssst...stii tu :)...si hartia aia care tia dato cap de creta in Tg. Frumos :-"

aleyx_oltcit 14-08-09 00:28

ar iesi frumos ...unite aripile cu bara fata cu pragurile intre ele,intelegeti voi..sa para o bucata :X

andreimorocos 14-08-09 02:02

bravo respect maxim pt ce ai realizat
ia zi un filmulet ceva ?:D

TM32CIP 16-08-09 21:12

intr'adevar felicitari, ai reusit sa montezi o turbina pe galeria de evacuare a unei jumatati de motor de oltcit, dar ... cifre ? rezultate ? unde ai dus acel tub de la melcul de aer ? ce boost ai ? in ce rpm trage ? etc ....

costy_micro 22-08-09 23:23

cip am urmatoarele date pe care pot sa ti le ofer tie despre lastun si respectiv tico tico:
-motor stok 20cp + turbina 30cp+ tubu ala 20cp+ vopsit motor 10cp+ carburator turbo 15cp+ alternator modificat 20 cp+ intercoler 30cp+ faruri cu becuri tip xenon 5cp+ evacuare sport 30cp+sondele alea de care imi spuneai inca 15cp fa un calcul si tu sa vezi cati cai + ponei iesa :)):))):)))):blahblah::blahblah::blahblah::blahbla h::writers_b:writers_b:writers_b:ballbounc:ballbou nc:ballbounc:ballbounc

andreimorocos 23-08-09 02:54

acum vorbind serios ca presiune suporta motorasul?

niste poze mai noi ?:D

quick_5hifter 23-08-09 09:51

Quote:

Originally Posted by costy_micro (Post 2578266)
cip am urmatoarele date pe care pot sa ti le ofer tie despre lastun si respectiv tico tico:
-motor stok 20cp + turbina 30cp+ tubu ala 20cp+ vopsit motor 10cp+ carburator turbo 15cp+ alternator modificat 20 cp+ intercoler 30cp+ faruri cu becuri tip xenon 5cp+ evacuare sport 30cp+sondele alea de care imi spuneai inca 15cp fa un calcul si tu sa vezi cati cai + ponei iesa :)):))):)))):blahblah::blahblah::blahblah::blahbla h::writers_b:writers_b:writers_b:ballbounc:ballbou nc:ballbounc:ballbounc

Imi pare rau sa-ti spun, dar motorul ala nu e de Tico, ar fi trebuit sa-ti dai seama la prima vedere: 12 valve, ECU. Tico n-are asa ceva.
Mai trebuie adaugat ca motorul avea ~74 kw din fabrica si.... tot din fabrica e turbo.
In concluzie, poti sa incepi numaratoarea de pe la 106 cp ;)

TM32CIP 24-08-09 03:17

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 2578621)
Imi pare rau sa-ti spun, dar motorul ala nu e de Tico, ar fi trebuit sa-ti dai seama la prima vedere: 12 valve, ECU. Tico n-are asa ceva.
Mai trebuie adaugat ca motorul avea ~74 kw din fabrica si.... tot din fabrica e turbo.
In concluzie, poti sa incepi numaratoarea de pe la 106 cp ;)

Alex, iti pierzi timpul aici :-)
Bafta prietene cu lastunul, ai grija sa nu zgarii turbina aia ca valoreaza de cel putin 3 ori cat masina ta unicata in lume. Iar ca sa vezi ca nu culoarea face totul, te astept la start oricand cu motorul meu STOCK de pe tico. Sanatate !

pupa 24-08-09 08:59

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 2580653)
ai grija sa nu zgarii turbina aia ca valoreaza de cel putin 3 ori cat masina ta unicata in lume

Iti inteleg inversunarea, daaar... Suntem pe un forum al pasionatilor de masini si tuning. Chiar nu-si au loc astfel de vorbe pe aici. Ca daca stam sa o luam asa, nici Tico nu este vreo super masina, nici Oltcitul sau Dacia...

Costy tata, da macar cateva detalii despre cum merge masina. Se invarte turbina aia? Nu vrea nimeni fise de dyno, ci doar cateva pareri. :)

morpheusmaster 24-08-09 10:49

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 2580653)
Alex, iti pierzi timpul aici :-)
Bafta prietene cu lastunul, ai grija sa nu zgarii turbina aia ca valoreaza de cel putin 3 ori cat masina ta unicata in lume. Iar ca sa vezi ca nu culoarea face totul, te astept la start oricand cu motorul meu STOCK de pe tico. Sanatate !

CIP nu o lua personal...dar il stiu pe Costi...pe tine nu te stiu dar la cum il stiu...te face de'ti numeri firele de par ;)

TM32CIP 24-08-09 13:17

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2581100)
CIP nu o lua personal...dar il stiu pe Costi...pe tine nu te stiu dar la cum il stiu...te face de'ti numeri firele de par ;)

@Morph : Daca ne legam de vorbe nu fapte, poate ai dreptate.

@pupa : masoara fraza mea VS paragraful lui ironic, si poate iti schimbi parerea in ale cui vorbe nu isi au rostul. Multumesc pentru intelegere

Rog fan club-ul lui sa nu ma bombardeze cu mesaje private pentru ca nu ma impresioneaza, eu incercam sa il ajut nu sa critic, dar devenind putin mai subiectiv ca restu lumii de pe acest topic (si anume cifre, date, rezultate, etc) pana si Dl Costi a luat'o ca pe o critica, deci clar suntem pe alta lungime de unda, motiv pentru care ma retrag si i-am urat succes in continuare in ceea ce face. Iar ca sa ii demonstrez prin fapte nu vorbe ce poate face un "alternator modificat de 20cp" l-am invitat politicos la start cu prima ocazie cu lastunul turbo impotriva tico'ului meu STOCK, pentru ca odata ce imi pun acel motor pe masina, vom vorbi de 3 cifre cand vine vorba de CP, si cursa nu isi va mai avea rostul.

Daca vroiam sa fiu rautacios, te-as fi intrebat de unde ai tras tu concluzia ca ce ai vazut la mine pe topic e un motor de tico, daca ti-ai masurat volumetric cu lichid ambele trasee de evacuare pana la turbina sa fie egale, si multe altele, dar nu cred ca are rost sa te pun cu burta pe carte sa arati prietenilor tai ca ai ceva cunostinte in domeniu. Imi pare rau ca nu ai reusit sa vezi postul meu decat ca pe o critica, poate acum vei realiza.

Mult succes in continuare
Cu respect
~Guashe

All times are GMT +2. The time now is 09:46.

- Copyright 2026 4Tuning