![]() |
Re: 4G63 vs SR20DET
fii barbat si zi cine ti-a zis zvonul
ti s-a parut tie ca sunt genul de om care umbla cu fofilica? am dublat puterea din fabrica a masinii si nu mi-a ridicat nimeni statuie si nici nu ma astept sa o faca...de ce? pt k eu nu sunt pupicurist eu nu merg dupa anumite retete si cu anumite condimente, eu nu doar declar ca am masina impotriva fitosilor de bani gata, eu ma si port ca atare pretenii mei apropiati stiu despre ce vorbesc nu trebuie sa ma justific in fata oricui, ci doar pt pers kre merita shadow mi-a zis de masina ta chiar la buzau si pt prima noastra intrevedere, eu cred k te-am salutat chiar mai mult k pe un coleg din copilarie din Ianca,cu kre am stat de vorba 10 sec fix |
frate nu vreau sa mai fac valuri!!!
Mi-am cerut scuze!!!! Nu am nimic cu tine......lasa-i sa vorbeasca cat vor!!!! ''shadow mi-a zis de masina ta chiar la buzau si pt prima noastra intrevedere, eu cred k te-am salutat chiar mai mult k pe un coleg din copilarie din Ianca,cu kre am stat de vorba 10 sec fix '' --> NU TREBUIE SA TE OFTICI SI SA INCEPI SA ARUNCI CU NOROI!!! Eu nu am nevoie de nici o justificare de la nimeni, eu am venit sa ma dau nu sa castig!!! Imi cer scuze inca odata |
Prea multe discutii fara sens .. ambi ati ajuns sa va tachinati ca doi copii ... treziti-va, aveti masini cum nu prea are lumea pe la noi (in realitate ca multi au mii de cai da nu participa domne) .. De data asta la Buzau CZR a fost mai bun, nu ar trebui sa fie dezamagit proprietarul Nissanului, ambii ati oferit un show mare..
In loc sa continuati discutiile astea aiurea din zvonuri aberante mai bine pregatiti-va masinile pt urmatoarea legala (parerea mea).. Bafta !!! |
Pacat ca Maus avea diferentialul in punga.
Chiar imi doream sa il vad plecand de pe loc in cursa ori langa CZR ori langa Nissan. Ceva filmulete cu starturile la czr,sunny si Subaru albastru se gasesc?? |
se gasesc......cauta la mpbz 5 a pus xray niste filme cu plecarea
|
pt baiatu` cu volanu` pe dreapta.... bv mah! imi pare rau ca n-am mai rezistat sa vad si eu ce poate buburuza ta live! oricum esti dator cu o tura .... dar sa imi iau si eu volanul la mine ca sa facim ca in reclama la antene(aia cu baba)!
|
dadadaaaaaaaaaaaaaaaaa ia uitati-va la poll.............aproape ca am castigat cursa:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )
|
merge bine masina dar sunt sceptic in privinta victoriei in fata evo-ului.
|
shadow.............mai am minim 6 voturi si l-am batut pe maus!!!!!
Ce rost are sa mai stric masina daca tot castig virtual!!!! |
Quote:
|
facem o rugaciune sa nu ii mai cedeze masina lu maus atat de repede si poate vom vedea cu ochii nostri rezultatul.
|
Quote:
ramanem cu rezultatul voturilor |
de ce ?
|
chiar dc????
|
Stie Dani ce stie. Astia cu taxiurile se vorbesc intre ei.
Maus repari troaca aia sa vedem si noi o cursa cum trebuie??? Mie personal mi s-a parut ca taxiul ar avea plecare mai buna decat Nissanul.Din filmulete ca de vazut nu am vazut decat evo cum pleaca de aproape. Si stiu si de ce pleaca mai bine de pe loc. Este acelasi motiv pentru care are diferentialul in punga acum. Maus!!!!!???? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:33. |
- Copyright 2026 4Tuning