![]() |
Re: Gradinita 4tuning
maine la dimineata s-ar putea sa mai munceasca lumea...
hai sa stabilim cva pt in seara asta |
din pacate din cate vad nu prea stim cand sa fim uniti...de fapt noi cel mai bine stim sa n certam...dc vrea cineva sa vina la 19.00 in fata la vulcanizare e ok...dc nu...
|
Baietii...maine am examen de sesiune si nu prea pot sa ajung ce ziceti in seara asta la ora 19.....la vulcanizare?Ene da-mi un telefon te rog sa vorbesc cu tine
|
Quote:
Quote:
|
@Marian20-Scuzele mele sincere...a fost o eroare vizuala comisa de mine :D
|
cam liniste..cam prea multa liniste
|
Quote:
nu judeci corect ........ai inceput rau si ai terminat bine ...mai bn tacea-i si numai posta-i... nu ne intereseaza parerea ta sincer, macar daca erai din galati aveai tot dreptu sa te bagi in conversatia asta ;)scz daca am fost rau ;)hai sa trecem peste... si sa ne vedem de ale noastre |
Marian clubul galatean SOS o sa vina la tine la inmormantare...am cuv. de onoare si ma tin de el...dar stii dc o sa venim? pt ca si tu te-ai nascut la fel ca mine, ai visat ce am visat si eu...ai ajuns undeva cum am ajuns si eu...si esti pe forum, discut cu tine ca de la user la user/amic amic/...cine stie, in viitor dau de tine si ai sa imi zambesti la o masa dintr-un club..sa ma intrebi: ene unde ne mai distram in seara asta...? vezi, eu intodeauna gadesc pozitiv si stiu ca orice e posibil...vorba asta care o aveti unii dintre voi, trezestete la realitate..(o zici pt ca nu ai dat de dragoste...de iubire si prieteni adevarati)
|
Quote:
Ene nu face promisuni desarte... clubul asta nu stii daca o sa mai existe peste un an sau doi iar ca sa gandesti asa departe.... sau daca cumva te gandeai la altceva nu pot sa-ti spun decat ca-ti doresc ce-mi doresti tu mie.... acum alegi tu varianta corecta si reactionezi ca atare.... inca o chestie pt care nu ar trebui sa promiti chestia asta... clubul galatean SOS nu a fost in stare sa se adune sa se duca la inmormantarea unui galatean cum spunea madalin mai sus Si inca ceva Ene ... vorba asta o zic nu pt ca nu am dat peste dragoste si prieteni adevarati... ci tocmai pt ca am facut-o... si problema mea este ca nu as suporta sa-i vad pe nici unu din cei la care ma refer in sicriu... |
bine sa lasa-m asta ca a trecut...la ce te referi, ca stai seara de seara pe strazile galatiului...? ce masina conduci, poate o stiu..?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|