![]() |
2 Attachment(s)
M-am cam razgandit.. Renunt la ideea de Opel Kadett E Caravan... E prea veke... In skimb cred ca ma voi concentra la un VW Golf III Variant. Ma gandeam ca ar trebui mai intai sa vad ce se poate face dintr-o astfel de masina....
|
Nu ca as incuraja pirateria. Ok. In legatura cu pozele alea. O sa le caut. Cred ca sunt cam multe ca am luat ceva de pe una ceva de pe alta. Intelgi tu.
Cu clantele nu am nimic doar ca nu imi plac de cand am vazut un A4 fara. Pragul nu stiu de unde e dar cand pun originalele o sa se vada si cu defectele alea sa nu creada careva ca o sa fac masini la nivelul la care faceam pt magicmanu.com. Eu va ajut sa va faceti o idee despre cum o sa arate masina voastra cu toate ca imi ia si mie destul timp. Iar in legatura cu Opelul vectra:Pozele de pe care tiam luat componentele alea nu le am si din unghiurile respective. Imi pare rau. Iar berea aia o dai tu ca nu e graba. Oricum eu prin B nu prea am treaba decat poate o data la 5 ani :) . |
te rog mah lucreaza putin si la corrado ala vezi ce e la pagina 10 poza plz merci mult
|
Naspa, deci nu o sa am cum sa ma revansez?
:cry: |
Tico
1 Attachment(s)
Salut baieti!
Sunt nou pe forumul acesta si sunt fericitu posesor al unui Daewoo Tico! Care ar vrea sa imi prelucreze un pic imaginea??? Va rog frumos ! As vrea sa vad cam cum ar arata. :oops: |
Am luat pozele cu corado ala dar nu am nimic din unghiul ala. Eu pe marti ajung acasa. Atunci mai vorbim.
|
Re:
Quote:
|
Am un cpu de vanzare, dupa ce il vand imi bag net non stop si o sa caut poze din toate unghiurile. Pana atunci roagate sa-l dau :lol:
|
Re:
Quote:
|
Mai oamenilor...vreau shi io nishte poze cu mashini romaneshti facute in photoshop sau canvas ...da sa nu fie solenza ....trimitetzi`mi nishte poze in mail...sau cautatzi`ma pe messenger ...va rog io mult
|
1 Attachment(s)
prima mea incercare in photoshop...inca mai am de lucru la aceasta mashinutza dar o sa arate marpha cred
|
Re: Tico
Quote:
|
incercari am avut shi io ... dar parca erau un pik mai reushite ....ce`i cu fundalu ala negru ?? ...nu se potriveau culorile ? :D ...io zic sa iei nishte lectzii in particular de la xxdadixx...dar ...pana nu vdm rezultatu` final ...n`avem prea mult de discutat ...
o sa postez shi io tentativa aia a mea ...era un passat ...ieshise mishtocutz |
2 Attachment(s)
Iata ce modificari am adus acestui Tico: garda la sol putzin coborata,culoare capota,caroserie,sticker(street grow),gemuri(heliomate :lol: ),jenti....Mai bine uitati-va la poze.
PS : sunt incepator :) |
bai...or fi calumea pozele ....da` io nu vad nici o poza aici ..... plm....poate nush io
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning