Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Mazda (https://forum.4tuning.ro/124-masina-mea-mazda.html)
-   -   Mazda Xedos 6 1.6 16 valve swap 2.0 v6 24 v (https://forum.4tuning.ro/124-masina-mea-mazda/87023-mazda-xedos-6-1-6-16-valve-swap-2-0-v6-24-a.html)

madicioco 31-05-09 23:48

Re: Mazda Xedos 6 1.6 16 valve swap 2.0 v6 24 v

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2369121)
cand te decizi sa vinzi masina nu ezita sa ma anunti ! :D

pai de ce vrei sa o cumperi tu???:-):-)
dupa ce am facut o si eu un pic sa o vand si sa nu ma bucur si eu de ea putin !!!8) acu nu ma gandesc la vanzare poate mai incolo vedem
cata x eleronu il am dar nu vreau sa l pun ca nu ma incanta asa mult daca ii mai pun si eleron i am stricat spatele ala rotund ,poate mai pe viitor

Rookie 02-06-09 08:32

am zis-o si o repet, super masina ti-ai facut, jur ...
sfatul meu ar fi sa lasi jantele si suspensia asa cum sunt acum ... nu mi se pare ca ar fi prea inalta, din ce vad in poze, ca sa o mai lasi ... cat despre jante, sunt chiar belea astea care le ai acum pe ea ...

bafta in continuare cu ea ... si, da, sa te bucuri de ea ...

cata x 02-06-09 20:39

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 2369183)
pai de ce vrei sa o cumperi tu???:-):-)
dupa ce am facut o si eu un pic sa o vand si sa nu ma bucur si eu de ea putin !!!8) acu nu ma gandesc la vanzare poate mai incolo vedem
cata x eleronu il am dar nu vreau sa l pun ca nu ma incanta asa mult daca ii mai pun si eleron i am stricat spatele ala rotund ,poate mai pe viitor

:-P dap mam gandit dupa ce ai postat a sar putea sa strice spatele oricum eleronu standard nu cred ca iar sta bine insa mai incolo incearca tu virtual sa vezi cu un eleron de ala mai bengos:)) cu motorul cum stai, e standard?

madicioco 02-06-09 21:14

Quote:

Originally Posted by cata x (Post 2375553)
:-P dap mam gandit dupa ce ai postat a sar putea sa strice spatele oricum eleronu standard nu cred ca iar sta bine insa mai incolo incearca tu virtual sa vezi cu un eleron de ala mai bengos:)) cu motorul cum stai, e standard?

pai daca citesti cateva pagini mai in urma o sa vezi ce motor am avut si la ce am ajuns de moment cel de acum e stoc dar sunt in cautare de armasar sa o dau la imperecheat ca sa iasa mai multi caluti:-);)

cata x 02-06-09 21:17

pai da am citit ca ai shimbat cu un alt motor...:P de aia am si intrebat daca ai mai modificat ceva la el :P...app o intrebare de ce nu vrea sotia ta ca masina sa fie neagra:S ?

madicioco 02-06-09 21:27

ei na acu ,i s a parut ei ca e mai sinistra asa masina,dar nu de gura ei am facut o, am glumit atunci, am zis sa mai schimb un pic aspectu sa vedem cu sta si alta culoare

cata x 02-06-09 21:33

si mama ma inebuneste cu negru asta:( daca ii arat o masina si este neagra imi zice cai urata si nui place dacai arat aceeiasi masina in alta culoare sa vezi ce o admira:))) oricum cand imi voi lua masina va trebui sa evit culoarea neagra:))) sau sa nui zic deloc sii trece:P... aouleu ce mam abatut de la topic:D oricum mai zic o data felicitari pentru masina :) si tineo tot asa... astept cu nerabdare urmatoru' tau proiect sau alte modificari la xedos:)

madicioco 02-06-09 21:39

Quote:

Originally Posted by cata x (Post 2375791)
si mama ma inebuneste cu negru asta:( daca ii arat o masina si este neagra imi zice cai urata si nui place dacai arat aceeiasi masina in alta culoare sa vezi ce o admira:))) oricum cand imi voi lua masina va trebui sa evit culoarea neagra:))) sau sa nui zic deloc sii trece:P... aouleu ce mam abatut de la topic:D oricum mai zic o data felicitari pentru masina :) si tineo tot asa... astept cu nerabdare urmatoru' tau proiect sau alte modificari la xedos:)

mersi ,modificari de moment or sa mai fie pe la motor una alta :lol:si urmatoru proiest zic eu o sa fie un lexus is 200 de mult tanjesc dupa masina aia ,probabil o sa fie a mea mai pe la sfarsitu anului:-):-)

madicioco 05-06-09 14:50

cateva selectii de poze https://www.youtube.com/watch?v=O8CvtQ1TJ9w :-):-)

chelloo83 09-06-09 19:26

super tare

kidu2006 11-06-09 01:17

Ia zi-mi si mie pana la urma motorul asta de 2.9 V6 al tau care l-ai pus acum cati cp are?cumva 163cp?daca DA inseamna ca este acelasi cu cel de pe FORD PROBE numai ca ala este 2.5 V6 24VALVE,iar al tau 2.0 V6 24VALVE .. ambele 163cp ..
Cu cat l-ai luat si unde l-ai gasit?si ce anume ai mai schimbat inafara de motor bineinteles,cutie,electronica si instalatie?:???:
Stii ce,ma bate gandu cam rau:lol: sa fac si eu un swap sa pun ori un motor de pe MX-6 ori de pe FORD PROBE ca se gaseste mai repede,tot 2.5 V6 24VALVE tot cu 163cp .. sau de ce nu, 2.5 V6 24VALVE de pe MONDEO ST:lol:
Eh,ce zici de asta?:-P .. problema e ca acum sunt in panica rau de tot cu banii,nici de inscris n-am ajuns s-o inscriu.ma ia capu cand ma gandesc..dar planuri tot imi vin in cap ..

madicioco 11-06-09 14:30

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2397896)
Ia zi-mi si mie pana la urma motorul asta de 2.9 V6 al tau care l-ai pus acum cati cp are?cumva 163cp?daca DA inseamna ca este acelasi cu cel de pe FORD PROBE numai ca ala este 2.5 V6 24VALVE,iar al tau 2.0 V6 24VALVE .. ambele 163cp ..
Cu cat l-ai luat si unde l-ai gasit?si ce anume ai mai schimbat inafara de motor bineinteles,cutie,electronica si instalatie?:???:
Stii ce,ma bate gandu cam rau:lol: sa fac si eu un swap sa pun ori un motor de pe MX-6 ori de pe FORD PROBE ca se gaseste mai repede,tot 2.5 V6 24VALVE tot cu 163cp .. sau de ce nu, 2.5 V6 24VALVE de pe MONDEO ST:lol:
Eh,ce zici de asta?:-P .. problema e ca acum sunt in panica rau de tot cu banii,nici de inscris n-am ajuns s-o inscriu.ma ia capu cand ma gandesc..dar planuri tot imi vin in cap ..

pai motoru asta nu are 163 de cai are 147cai e la fel ca cel de pe probe de 2,5 doar cA difera pistoanele sunt mai mari in rest identic ,eu am gasit de vanzare altamasina la fel ca a mea cu motoru asta de 2.0 v6 dar fara acte la 600 de e si am luat tot de pe aia si am pus pe a mea,am schimbat absolut tot ce tine de instalatie ,motor cutie radiatoare ,si nu iti trebuie doar instalatia care vine de la motor la ECu iti trebe absolut toata istalatia de vine in bord si duce la blocu de sigurante,inst de aer conditionat cu ventilatoarele din bord la fel difera sunt multe de schimbat ,la mine intr o zi si o noapte intreaga au fost schimbate:shock: la 3 dimineata am plecat cu ea pe roti:D, parerea mea ca daca vrei sa pui altceva cauta o masina completa ca sa fi sigur ca nu ti lipseste vreo piesa ,nu doar motor cutie si instalatie

madicioco 11-06-09 14:39

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 2399068)
pai motoru asta nu are 163 de cai are 147cai e la fel ca cel de pe probe de 2,5 doar cA difera pistoanele sunt mai mari in rest identic ,eu am gasit de vanzare altamasina la fel ca a mea cu motoru asta de 2.0 v6 dar fara acte la 600 de e si am luat tot de pe aia si am pus pe a mea,am schimbat absolut tot ce tine de instalatie ,motor cutie radiatoare ,si nu iti trebuie doar instalatia care vine de la motor la ECu iti trebe absolut toata istalatia de vine in bord si duce la blocu de sigurante,inst de aer conditionat cu ventilatoarele din bord la fel difera sunt multe de schimbat ,la mine intr o zi si o noapte intreaga au fost schimbate:shock: la 3 dimineata am plecat cu ea pe roti:D, parerea mea ca daca vrei sa pui altceva cauta o masina completa ca sa fi sigur ca nu ti lipseste vreo piesa ,nu doar motor cutie si instalatie

ar fi misto daca ai gasi motoru de 2,5 v6 de pe mx6 varianta japoneza care are 200 de cai de serie :shock: asta da surpriza ar fi ,dar chestia e ca se gasesc destul de greu si sunt foarte scumpe ,eu caut de mult aici in spania si nu gasesc doar in japonia am gasit dar multi bani:rolleyes2:rolleyes2

madicioco 12-06-09 20:10

2 Attachment(s)
sunt pe vine si cesurile cu plasma ,hi hi hi de abia astept sa le pun:D:D

madicioco 21-06-09 23:16

10 Attachment(s)
Madrid tuning show s a desfasurat zilele astea ,prezent si eu pe acolo:-):-):-)

All times are GMT +2. The time now is 02:03.

- Copyright 2026 4Tuning