Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX ) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/86711-masina-mea-opel-astra-nt-23-vlx.html)

buddy_lexx 09-10-08 21:03

Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1801212)
stai linistit ca raman fanul vostru :lol: :)) e fain p'aici , pacat ca sunt multe cocoase d'alea pe la treceri :) si ziua e ca in Bucuresti , dar seara e lejer + ca sunt multe masinuti modificate de prin alte orase :) ..

ps. ne vedem peste 2 sapt :) prepare , the Boss's coming :):twisted:

bun asa fratica...sa mai facem niste seri din alea criminale :D:D you know what i mean ;)

acu noi ne intalnim si in cursu saptamanii..adik mai iesim la o plimbare 2 3..:D

VaLeX 09-10-08 21:11

e bun asa, chiar ma bucur .. :D am vazut ce si-a pus si shuri , si eu vreau cand vin :D
cand am sa revin la IS am sa-mi iau calc si o sa vb mai multe, pana atunci ma descurc cum pot :) ...
au mai umblat baietii pe la jucarii ? :D ..in afara de Shuriken (ce bine ca a revenit Josephine inapoi in club :X ) ...saluta-i pe baieti din partea mea cand va intalniti :)

buddy_lexx 09-10-08 21:22

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1801236)
e bun asa, chiar ma bucur .. :D am vazut ce si-a pus si shuri , si eu vreau cand vin :D
cand am sa revin la IS am sa-mi iau calc si o sa vb mai multe, pana atunci ma descurc cum pot :) ...
au mai umblat baietii pe la jucarii ? :D ..in afara de Shuriken (ce bine ca a revenit Josephine inapoi in club :X ) ...saluta-i pe baieti din partea mea cand va intalniti :)

podutzu si`a mesterit pe la masina niste chestii... prin portbagaj...si si`a remontat subwooferu ;) se aude turbat acu!:D

=Virus= 10-10-08 01:14

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1800871)
hmm..eu mai mult prin copou o ard , daca treci pe aici ..poate dam o tura (daca am benzina) ...ne auzim p-aici daca e ceva...astept flash-ul tau :D

No, nu bun pe copou [-x Aproape in fiecare seara e filtru acolo la facultate, si la cat de zgomotoasa e masina mea momentan... Daca te vad am sa fac cumva sa vin dupa tine, schimb la 1500 rpm, sper sa nu raman in urma =))

claus77 10-10-08 15:19

[QUOTE=VaLeX;1791349]multam de urari claudiu, tre sa mai vb si noi unele chestii ca nu ne-am mai auzit de multisor :P , oricum ne vedem peste 2-3 sapt cand ajung in Piatra :D

Sper sa ne intalnim cand vii in Piatra. Intre timp eu am vandut-o pe a mea...bine ca a ramas tot in familie le-am dat-o parintilor mei stau in cartier pe langa tine...eu am ramas tot pe aceeasi gama dar pe o categorie mai mare si anume o Vectra B 1.8 16V din 97...daca te intereseaza cumva am apucat sa cumpar pentru Astra eleronul ala inferior n-am mai apucat sa-l montez daca auzi pe cineva...
P.S. Las-o mai moale cu fetele prin Iasi:D:D:D

VaLeX 10-10-08 15:38

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1801256)
podutzu si`a mesterit pe la masina niste chestii... prin portbagaj...si si`a remontat subwooferu ;) se aude turbat acu!:D

ii bun, astept si eu sa urc in gama audio :D
Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 1801659)
No, nu bun pe copou [-x Aproape in fiecare seara e filtru acolo la facultate, si la cat de zgomotoasa e masina mea momentan... Daca te vad am sa fac cumva sa vin dupa tine, schimb la 1500 rpm, sper sa nu raman in urma =))

str82valli- id'ul meu si mai vb akolo ...poate ne vedem si mai discutam una alta :)
[QUOTE=claus77;1802412]
Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1791349)
multam de urari claudiu, tre sa mai vb si noi unele chestii ca nu ne-am mai auzit de multisor :P , oricum ne vedem peste 2-3 sapt cand ajung in Piatra :D

Sper sa ne intalnim cand vii in Piatra. Intre timp eu am vandut-o pe a mea...bine ca a ramas tot in familie le-am dat-o parintilor mei stau in cartier pe langa tine...eu am ramas tot pe aceeasi gama dar pe o categorie mai mare si anume o Vectra B 1.8 16V din 97...daca te intereseaza cumva am apucat sa cumpar pentru Astra eleronul ala inferior n-am mai apucat sa-l montez daca auzi pe cineva...

P.S. Las-o mai moale cu fetele prin Iasi:D:D:D

daca aud pe cineva? sunt eu interesat de el ...mai vb pe mess cand esti , sau da-mi nr de tel pe privat :) hmm...da, am vazut masina mai tot timpu acolo pe la mine..ma gandeam ca te-ai mutat in zona, dar nu te-am vazut ...
vreau eu eleronu ala claudiu , vb pe mess de bani si combinatii alea alea,e bine ca ti-ai schimbat masina, chiar ma bucur ..mai ales pentru ala micu' , nu-o sa mai stea inghesuit in F ,astept sa mai vb pe mess sau la un tel :) numai bine :D

VaLeX 16-10-08 12:37

update :arrow:

-masina e foarte murdara , n-am mai spalat-o de cand am venit in Iasi , spre rusinea mea :( , saptamana viitoare trebuie sa ma programez la rar , sa imi prelungesc nr. rosii :) deci ..de marti sunt acasa toata saptamana :) , trebuie sa ma intalnesc cu Claudiu sa vb unele chestii , cu baietii din club , si cam atat .. :)

ps. Bro ..nu mai e pe rosu , i-am dat sa pape , dar stii tu , cand esti student numai pe benzina-ti vine sa dai bani :( :)

VaLeX 22-10-08 13:36

Am ajuns acasa :) dupa un mers linistit Iasi - Piatra :)
- i-am foliat "eleronul" cel standard , ca era zgariat , cojit si arata in ultimul hal , l-am facut negru mat , a iesit bine
- maine dimineata sun la RAR pentru programare
- si tot maine ma intalnesc cu Claus sa vedem cum ma combin cu eleronul lui :X
- pana vineri sper sa-mi prelungesc numerele rosii

...si cam atat , poze cand/daca montez eleronul si ...dupa ce-i fac o baitza ca nu se mai poarte , e Dirtyyyy :)

Ciuby 22-10-08 14:45

adica abia maine te programezi? :D

ce sa zic, bafta sa prinzi cat mai repede...

VaLeX 22-10-08 19:13

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ciuby (Post 1820269)
adica abia maine te programezi? :D

ce sa zic, bafta sa prinzi cat mai repede...

da , azi am sunat si m-a amanat pentru maine la ora 8 (cica pe 23 dec ma programeaza :D)

ps. azi am facut unele chestii mai nebune pe la bord (am schimbat becurile de la ceas si cele de la clima) :) in jumatate de ora ...asa arata bordul meu :arrow:

22VIN 22-10-08 20:19

cred ca ar arata frumos masca aia cu un sticker imitatie de carbon:D desi n-ar fi usor de realizat din cauza formelor rotunjite

VaLeX 22-10-08 22:17

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1820882)
cred ca ar arata frumos masca aia cu un sticker imitatie de carbon:D desi n-ar fi usor de realizat din cauza formelor rotunjite

m`am gandit la chestia asta , insa e greu cu manopera , poate in viitor am sa gasesc pe cineva care sa se incumete :D :)

momentan , toate tunurile sunt pe eleron , maine am sa-l vad :) daca e cum mi-l inchipui , o sa fie ok ;)

buddy_lexx 22-10-08 22:48

heheh pod isi face experienta pe masina ta we vali ..:)) oricum e alta viata acu ..cand se aprind toate becurile a?:D

ps. cand te intaln maine cu claus..da si u un sms cva ;)

22VIN 23-10-08 21:13

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1821140)
m`am gandit la chestia asta , insa e greu cu manopera , poate in viitor am sa gasesc pe cineva care sa se incumete :D

pai daca vrei ar trebui s-o faci tu, pentru ca sunt convins ca numai tu (fiind masina ta) ai avea suficienta rabdare sa migalesti treaba ca sa iasa totul super

VaLeX 24-10-08 23:27

16 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1823020)
pai daca vrei ar trebui s-o faci tu, pentru ca sunt convins ca numai tu (fiind masina ta) ai avea suficienta rabdare sa migalesti treaba ca sa iasa totul super

Da stiu, insa eu nu prea stau bine cu rabdarea :) poate in viitor o sa am rabdare si am sa fac si asta :D

Astazi am montat eleronul de la Claus (ms mult fratica :) :X) , cu ajutorul lui POD (gracias ba cap de stiuca :P) ...si mi-am facut in seara asta masina de comando , parca e de camuflaj (ms Shuriken , data viitoare sa mergi singur :)) mi'as pla'n ele drumuri si senzatii tari pe drum forestier noaptea , plin de balti :) ) ...niste poze sa mai infloram topicul :D ..maine-i fac baita :P sper ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:57.

- Copyright 2026 4Tuning