Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Marele Premiu al Buzaului editia a V-a (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/85971-marele-premiu-buzaului-editia.html)

DragosT 09-09-08 21:46

Re: Marele Premiu al Buzaului editia a V-a

N-ai "gogutzii" tai acolo? Ei iti pot creiona cel mai bine. Filme asteptam cu totii de la cine a facut. Eu o strang ce pot si voi face un dvd. Si poate chiar o sa-l distribuim gratuit la urmatorul eveniment.

riv_gms 09-09-08 21:48

"gogutzii" ph au povestit >>> sunt curios sa vad 5 masini in actiune ... ghinionul meu ... k nu am ajuns... "asta e carburatia"

felicitari din partea mea si la mai multe

nospherat 09-09-08 22:11

salutare ,am si eu niste poze/filme probabil le gasiti interesante

narko_rules 09-09-08 22:17

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 1742710)
N-ai "gogutzii" tai acolo? Ei iti pot creiona cel mai bine. Filme asteptam cu totii de la cine a facut. Eu o strang ce pot si voi face un dvd. Si poate chiar o sa-l distribuim gratuit la urmatorul eveniment.

dragos o sa bag eu toate filmarile de la finish cu toate masinile promit dar dupa ce imi inapoiaza cineva camera inapoi...scuze k ne-am dat cu 2 ursulete inainte de cursa...eu eram unul din ei:P

nospherat 09-09-08 22:18

ar mai fi...dar prea multe cu masina mea :D

kidu2006 09-09-08 23:36

Narko de 3 ani ne ameninti cu pozele si filmele alea..cine ti-a furat camera?da-l pe mana noastra:twisted:
Pe bune,au fost tot felul de subiecte pana acum,dar de poze si filme nu sa ocupat nimeni?
Dragos,ia masuri:twisted:

narko_rules 09-09-08 23:38

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1742951)
Narko de 3 ani ne ameninti cu pozele si filmele alea..cine ti-a furat camera?da-l pe mana noastra:twisted:
Pe bune,au fost tot felul de subiecte pana acum,dar de poze si filme nu sa ocupat nimeni?
Dragos,ia masuri:twisted:

frate camera mea este la un amic mi-a zis k le vrea urgent si k imi aduce camera inapoi....el a plecat la tara si camera mea e la elX(! oricum am promis si o sa vezi k ma tin de promisiune;)

giubau_v8 09-09-08 23:39

imi pare rau ca pe tot forumu se arunca aiurea cu vorbe... toata lumea se ia de organizare si de clase care dupa parerea mea sunt cele mai echilibrate asa ( ca lumea nu declara ce are sub capota ..asta e altceva...nu puteam sa verificam 100 de masini, pe fiecare in parte, asta ne-ar fi luat o zi intreaga si cam atat..)

la inscrieri , sambata nu se inghesuia nimeni la expo...cu toate ca cine a vrut a putut...duminica venisera toti pe capu meu si vorbeau de nu imi auzeam mintile....constant timp de 2 ore au fost cel putin 10 persoane care comentau diverse chestii...am rugat sa se faca un rand....sa mearga treaba mai repede..dar toti au preferat sa se inghesuie in jurul meu si sa se certe dupaia care a fost inainte si care nu...cu toate astea ..eu ala mai incet cum zicea un anumit individ...am reusit sa inscriu aproape 100 de masini...unele le inscrisese dragos....
multa lume nu avea cereri....am mai avut si noi...le-am epuizat imediat....cu toate ca au fost puse la dispozitie pe net cu mult timp inainte....asta iar a fost un subiect de discutie in jurul meu......s-a ajuns sa se vanda cererile pe acolo...:(

cu toate ca inscrierile se terminasera la ora 12 au venit cativa cu masini care cu adevarat aveau ceva de aratat( laf, wpp, subaru albastru...) si am mai stat jumate de ora cocosat peste masa aia...de dragul curselor :D

se tot vorbeste de publicul de la buzau....pana acum mousaios a organizat cateva curse, niciodata nu a omorat nimeni pe nimeni, a fost ceva in genul curselor din anii 80 :P ( vorba lui bpr, " hai fratilor ca se dau ei deoparte )...mai multa adrenalina as fi zis eu daca aveam cu ce sa particip....in fine

mie mi-a placut....daca nu s-ar lua in considerare publicul..care initial a fost tinut pe partea stanga...la 1.5-2 metri de asfalt, eu as zice ca a fost o reusita....ca si celelalte editii...mie imi place sa gandesc roz , sa zicem

o seara buna va doresc..si ne vedem la anu la mpbz 6 reloaded :D...

p.s. imi pare rau de wpp ca a picat din prima cu subaru, apreciez mult masina, mai nou si detinatorul care e un super om, oricum fata de ceilalti care au vazut subaru in fata si au tras pe dreapta ...el a mers inainte..bv

kidu2006 10-09-08 00:03

Tu erai tipul cret cu ochelari de la inscrieri?
Bai sa-mi dai restul la aia 500lei,crezi ca am uitat?:lol::lol::lol:

DragosT 10-09-08 00:05

Mai am eu sa dau un rest la cineva si o sa-i primeasca prin mandat postal. tu tot 20 de lei trebuia? (fara gluma)

kidu2006 10-09-08 00:28

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 1743070)
ba jigodie.. astea sunt poze facute de golfuletz numai ca tu i-ai sterss semnatura...

:)))))):)))))))):)))))))))

Dragos,eu am glumit ma..cand eram la inscriere,de la soare prea mult ma luase caterinca,ii dadusem lui giubau 100lei.mi-a dat restul.si ne-am luat cu vorba,si imi cerea actele iar..si zic.pai ce faci ma nu ti le-am dat odata?el cica..aaa..da..
si yo..pai si restu nu mi`l dai?da el panicat: ce rest ma?
io: pai ti-am dat 5mil.da-mi frate restu
si si-a dat seama ca glumeam:lol:

76BPR 10-09-08 00:31

grav rau CTL-U adica fara cuvinte

leonard 10-09-08 00:44

la fel de grav 01nsl:)

76BPR 10-09-08 00:59

01 nsl e urat...............glumeam ca doar e prietenul meu si nu se supara

U_TUNING 10-09-08 08:56

si ala cu sunny-ul :P

All times are GMT +2. The time now is 09:11.

- Copyright 2026 4Tuning