![]() |
Re: Machete in lucru - MWE
bravo :D
|
Quote:
|
sunt curios ce iese din beetle si focus...pt ca am si eu...si ma bucur cand vad si la altii aceleasi masini in proces de tuning!
bafta in continuare! ;) |
Quote:
momentan sunt putin in renovare :???: sunt cam bulversat....de aceia nu am mai postat avansarea proiectelor in continuare...voi reincepe de saptamana viitoare in forta :-P bafta |
Quote:
|
Quote:
|
imi place fordu cum ti-a iesit!!!!BRAVO!!!
bafta in continuare!!! |
1 Attachment(s)
Quote:
aoleu oameni buni !:evil_laug sa nu credeti ca stau degeaba....lucrez la porche carrera....:-P o sa vina si pozele nu am fost deloc multumit de cum mi-a iesit...nici vopseaua etc...si m-am hotarat sa il renovez iar :lol::lol: lucrez si la bari si la interior :-P |
6 Attachment(s)
pozele :-P ...
Scuze de calitatea pozelor nu mai imi merge camera :| pareri , sugestii , reclamatii :-P ? |
sal....parerea mea este ca trebuie sa slefuiesti kitu-l sau poxilina pt k se vede urat...dupa aia dai putzin grund(sa nu se piarda mult din detalii) si dupa vopseaua....uite-te si u pe tutoriale de tuning manual pe machete;) ...e de folos....sa vedem ce o sa iasa in final...bafta la tuning;)
|
Quote:
Quote:
si P.S : nu e slefuita in poze ;) |
buna treaba!
vreau sa vad rezultatul final! o intrebare...LSD sunt functionale? sau stau asa fixe? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
primele poze cu mercedesul....o sa fie putin reconditionat ca nu arata prea bine ... ;)
|
ce marime si ce producator e?:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning