![]() |
Re: Machetele mele-Madalyn Boss
frumos porsche-ul:D bravo pune-i niste tobe mai grosute si ii mai schimba putin aspectul;)
|
6 Attachment(s)
Mercedes-BENZ SLK
Scara 1/18 Producator Maisto |
1 Attachment(s)
Quote:
am 7 machete la aceeasi scara care le-am luat de la un nene la un Classic car Show si nici una nu are producatorul scris, dar sunt foarte detaliate. Bafta in continuare cu colectia. :D |
Alte pareri ? nu va plac ? voi mai pune poze si cu alte modele pe care le-am mai achizitionat ...
|
Ok astept.
Oricum eu nu cred ca lipsa de pareri cu privire la machetele tale inseamna automat ca nu ne plac modelele,adica poate nu putem spune nici "bravo ce frumusete!!!" si nici "huua ce tampenie" asa ca ne abtinem. Nu cred ca este frumos sa se zica ceva de genu' : Masina nu e nici frumoasa mai mult urata dar nici prea urata...." |
6 Attachment(s)
MAN TG510A Tractor Trailer
Scara: 1/32 (cca 50cm lungime) Producator: Welly |
E foarte frumos...a fost si in Bv unul, albastru, dar nu mi-a placut fiindca arata urat albastru tot...se vedea ca e plastic! Oricum...asta gri arata altfel..mai real! Cat ai dat pe el?
|
Cabina este metalica ! Doar remorca si unele parti din cap este plastic ... arata destul de bine zic eu ... si mi-a placut fiind scara 1/32 si e destul de mare ... l-am luat dintr-un peco si m-a costat 100 ron ! (interiorul cu alb e facut de mn)
|
100 ron pt o macheta 1:32 ? atat timp cat e facuta de welly nu merita
|
arata misto
bafta in continuare |
canon macheta este un TIR 1/32 si nu AUTOTURISM 1/32 !!! De aceea si pretul ... mi nu mi se pare mult si consider ca merita ...
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
la cabina se deschide ceva:?: |
nu se deschide nimic... insa sunt multumit de el ...
|
Re: Machetele mele - Madalyn Boss
6 Attachment(s)
Subaru Impreza
AutoArt 1/18 |
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning