![]() |
Re: Dacia Logan(benzina) vs Dacia Logan(diesel)
daca ar avea cdi ar fi mai bine crede-ma...
cat despre facutul cu cielo...las-o balta...cielo il faci cu orice motorizare de pe logan...m-am dat cu al meu care are 65 cai si am facut cielo |
Numai viteji pe aici.....polo meu rupe cielo e vraiste....offffff
|
Quote:
|
motorul de 85 deja e reampat din uzina ..e defapt motrul k9k adica exact acelasi de pe modelul cu 65 cai... ai putea sa mai scoti maxim 7 cai din cel de 85 si asta pentru ca are alta turbina fata de cel 65 cai
|
|
dripci, aia-i bataie de joc. si nu ma asteptam la asa ceva de la o firma destul de cunoscuta cum este OBD.
Ce am spus este adevarat , chiar te rog sa te uiti daca vrei ca nu iti ia mai mult de 2 minute sa vezi ca motorul loganului de 85 cai este k9k ,exact acelasi care este si pe cel de 65. Doar turbina difera,este un pic mai mare cea de pe 85...dar totusi sa scoti 105 cai din motorul k9k mi se pare cam mult |
ma dau eu cu orice 1.4 mpi..poate sa fie si resoftata..hai baieti..:D va astept...eu am un amarat de 1.5 dci
|
Quote:
|
uite ca asta cu ,cutia abea de curand am observat-o ...si asta era si ceea ce-l face sa reziste unei puteri mai mari. Pur si simplu pana acum ma miram cum sa schimbi o turbina ,si sa pui un ambreiaj hidraulic si gata in 40 de cai
|
apache... daca ai logan te astept la o legala la o confrumtare contra unui cielo 1.5 sohc 77cp, modelul corean.
vino cu 1.6 16v ala de 105 cai...daca se poate si resoftat...nu de alta dar sa fin cat de cat echilibrati. cand esti dispus sa vii sa ne dam asa de placere...sa vezi ca pana un logan face cielo`ul mai curgemulta apa pe somes, te astept cu mare placere in cluj. |
m-am dat cu 65 de cai a mea , de 4 ori sub tampa in brasov (cine e de aici stie ) . cu 3 soferi diferiti...si am dat aproape o masina de fiecare data. Sa stii ca e chiar inutila comparatia ta, logan vs cielo s-a discutat demult si s-a ajuns de 'nspe mii de ori la aceeasi concluzie...ca loganul castiga chiar si cu cea mai slaba motorizare.(adica asta a mea)
Oricum nu are rost sa dai banii pe inscrierea la o legala pentru logan vs cielo. Nu am cum sa dovedesc.as fi filmat dar ne-am dat mai ilegal asa acolo..si .. |
Quote:
Asa si eu as putea sa ma dau cu oricine care are pana in 90cp stock cu dieselul meu care are doar 70cp stock(si de fapt eu sa am turbina schimbata,injectoare si resoftare la ecu si sa am vreo 110CP sub capota) :) |
Quote:
|
Quote:
|
daca o segmentare si o planare de chiuloasa sunt modificari...atunci da, imi este modificat motorul, daca nu`s modificari imi este stock.
si pana un logan 8v face un cielo...va mai dura. ambele in stare buna de functionare si cu piloti care sa stie sa conduca masinile. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning