![]() |
Quote:
Ps : si inca ceva Corrado al meu este doar caroseria..nu am ce poze sa-ti arat Quote:
0743.074.367 ASTA IN CAZUL IN CARE MAI AI NEVOIE ;) |
Re: Proprietari Corrado/Scirocco - Proprietari
Halla toti fericitii proprietari de Corrado/Scorocco
Pe mine m-ar interesa niste scaune de Scirocco 2 + faruri shi stopuri Mersi mult P.S. VW29VR6 sa iti traiasca masina....E SUPER MESE |
Re: Proprietari Corrado/Scirocco - Proprietari
daca ma poate ajuta cineva cu o parere camera de ardere la un g60 trebuie marita sau micsorata pt un plus de sprint
|
Re: Proprietari Corrado/Scirocco
Salut!Sint un proaspat proprietar de Corrado fost g60.Spun fost pt ca cel de la care am cumparat-o i-a schimbat motorul si a pus unul de 1,8 de pasat din 90.A pastrat insa cutia de viteze a masinii si pot sa spun ca trage chiar bine pt pretentiile mele deocamdata.:D
In rest masinuta arata bine si are destule optiuni mai ales daca tin cont si de pretul la care am luat-o. Mare lucru nu stiu despre modelul asta doar ce am gasit pe net asa ca tare bine mi-ar prinde niste sfaturi:D Oricum sint foarte incintat de ea si am de gind sa o pastrez cit de mult o sa pot. |
O prima intrebare-unde sint sigurantele la Corrado?
|
Sub bord, in partea stanga.
|
tocmai am aflat ca am probleme cu caseta de directie!Servodirectia imi face figuri si merge cind greu cind usor.Cineva mi-a zis ca ar fi din cauza unor cilindri care se afla in caseta.Oare mai am sanse sa o repar sau trebuie sa ma apuc sa caut alta?Ar putea sa fie si alta cauza?
|
daca gasesti caseta vreau si eu. cu servo :) masina ta e aia de la aurora? tare mistoaca daca e aia.sa te bucuri de ea
|
aia este.Dar abia am luat-o si mai am un pic de lucru la ea insa masina are potential.
|
Quote:
|
in 30 martie au fost liniute la pitesti....
sa prezentat vreun corrado?? si daca da vreau sa stiu ce a facut:?::D |
un corrado VR6 , s-a dat cu SGM ( urs) si un RX 8 ,
la liniuta cu SGM a plecat prost si a furat-o de la urs :( RX 8-ul l-a facut la cativa cm distanta :-P daca era pe 400 de metri castiga corrado :) |
Quote:
atunci nu ne pare rau ca nu am ajuns....;) |
inca un g60 :D la sibiu, speram sa ne vedem toti la cluj!! pe 17 mai
|
3 Attachment(s)
si dupa ceva timp m-am hotarat sa pun si eu poze cu a mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning