![]() |
Re: Daciotu` NT 22 TGR
4 Attachment(s)
Quote:
|
salut...
Ia zimi si mie cu ce ai dezlipit sticla de la faruri si dupaia cu ce ai lipito(cu ce solutie) |
Quote:
|
Te-ai trecut la 4 prezoane ? am gasit cateva poze pe net ,daca da de pe ce model de masina provin jantele acelea ;) adica astea
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1246744128https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1246744007 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Dupa ce le-am desfacut o data imi va fi mult mai usor sa le desfac alta data. Quote:
Jantele pe care le-am avut pe masina la vremea aia sunt Speedline si nu stiu cum se mai numesc, au distanta intre prezoane 4x100, la mine pentru a le centra am apelat la un strungar care mi-a confectionat niste inele de centrare pentru ele. M-am documentat pe net si singurele jante cel putin la fel ca model le-am gasit pe o Alfa Romeo Alfasud, dar nu stiu daca la distanta intre prezoane se potrivesc. Apoi la o cautare rapida de Renault 18 pe Google imagini am gasit un Renault 18 cu jante identice cu cele din pozele mele. Quote:
Acum, vin cu niste poze mai recente cu Daciotu' care a primit un pic de culoare pe capota. |
arata foarte bine masina ;) lasa fratelo ca si eu am fost cu flansele mele tot la fel la strungar pt acel inel de ghidare, si eu m-am gandit ca sunt de alfa dar stiu ca la alfa este alta distanta posibil sa fie de renault nucredca sunt de opel in nicun caz chiar daca sony zice cas de opel a:rolleyes2 bafta omu cu masina
|
Quote:
|
Quote:
|
19 Attachment(s)
Daciotu' este acum de vanzare! la pretul de 3500 Lei ! cu tot ce este acum pe el. Pretul este negociabil.
Pentru cine vrea cu adevarat sa o cumpere mai sunt cateva zeci de piese care se dau odata cu masina. Intre timp, s-au mai facut urmatoarele la masina: -Inlocuit macara mecanica cu macara electrica pe partea soferului, am si celalalta macara si cablajul pentru partea pasagerului. -Inlocuit becuri pozitie cu LED-uri SMD. -Inlocuit becuri semnalizare cu Becuri Crom -Inlocuit becuri martor pozitie si faza lunga cu LED-uri SMD Rosii. -Schimbat lumina in bord - culoare rosie. -Montat jante 4x100 cu ajutorul unui set de flanse. -Pe fata sunt anvelope de vara. 165/70/R13 -Pe spate sunt anvelope de iarna. 155/70/R13 -Mai am si un set de 5 jante de tabla pe 13, superbalon. 3 jante au anvelope 155/70/R13 profil de iarna. 2 jante sunt fara anvelope pe ele. -Oglinzile sunt o solutie provizorie intrucat cele originale au fost rupte si aruncate de una sau mai multe persoane "binevoitoare". Mai multe detalii la telefon : 0741758307 Poze cu Daciotu' in starea lui actuala, mai jos. |
A cam inceput rugina sa-si faca dinou veachu ? Masina este frumoasa,un sfat nu tine oglinzile alea sunt urate incearca sa cauti ceva de bmw e30
|
7 Attachment(s)
Quote:
Pana una alta, Daciotu' a primit o linie de tobe inox - cu exceptia finalei care a ramas tot sport si a saxofonului pentru care inca nu am inlocuitor din inox. Poze cu noutatile , mai jos. Anuntul cu vanzarea este in continuare valabil! |
10 Attachment(s)
Acestea sunt ultimele poze cu Daciotu' in proprietatea mea.
I-am pus oglinzi demne de el, mult mai frumoase si mai practice decat cele "cromate". De astazi , si-a gasit un nou proprietar, sa speram dornic sa continue modificarile la el. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning