![]() |
Re:
Quote:
Cum sa-i dai forja fara racire si fara aer corelat cu viteza pe intercooler. E o crima. Oricum la inertial e mare problema pt ca electronicele noi pt a nu dezechilibra motorul, arborele nu lasa motorul sa urce in ture f violent limiteaza cuplul si daca nu are sarcina cuplul va fi aiurea lafel ci caii. Intre cai si cuplu e o mare concordanta ambele masurandu-se cam lafel, in termeni corecti puterea mica si puterea mare. |
oglinzi
10 Attachment(s)
noua achizitie
oglinzi de carbon foarte usoare si foarte aerodinamice |
Am pus si tot pun poze cu ce iau la masina.
Iar uni ma acuza ca nu-s transparent. Am acum o sursa de obiecte de carbon pt evo, subaru, nissan ... incredibil de misto. |
Inca cateva piesute.
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
1 Attachment(s)
Incercati sa vedeti ce poate un Skyline comparativ.
|
305km/h
de curiozitate...ce mashina e cea din clipul cu 305km/h????
ca nu imi pot da seama...e cumva masina ta Sebi? :). :lol: |
Re: 305km/h
Quote:
|
dupa cum era de asteptat ...pana la 180 sa zicem trage bine de tot apoi se cam inmoaie :)
filmul asta este facut dupa ce ai facut toate modifcarile la masina ? asta poate maxim masina , nu ? |
ai ceva poze mai noi... cu suspensia si oglinzile puse? :roll:
|
Re:
Quote:
Primele patru trepte reprezinta un stare puternic. Nu se inmoie deloc, chiar devine extrem de violenta la a 5-a. Filmarea e facuta din bucati, nu am avut loc sa dau un 0...300 si am dat 4 viteze dupa care am calcat cinciul progresiv si 6 lafel. Mici primele 4 nu sunt la maxim snt o plecare putin virata si schimbate cu mila, la ture sub maxim. Cand o sa filmez mai mult o sa mai pun, poate vorbesc cu gratan de un brut ceva. |
Era noapte, nu se vedea nimic am dat s eu mai cu grija.
Sa-ti spuna Gratian ca nu se vedea nimic am mers dupa instinct pe linile drepte, era asa un intuneric. Am dat si eu mai cu frica ca nu eram in zona luminata si mai intrau si fraieri in fata. |
plimbare
1 Attachment(s)
Un film in joaca, sper sa-l pot incarca.
|
pot spune doar atat...WOW :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning