![]() |
Re: Incinte subwoofer /// Inele MDF la comanda
o cutie inchisa de 39L pt un DLS OA12 ? fara unghiuri inclinate ..direct la 90 de grade...
Mersi :) |
un set de inele mdf de 16.5 pt un passat, ce pret au?
|
35 lei + transport prin posta (7 lei) pentru o pereche.
50 lei + transport prin posta pentru 2 perechi. |
salut ! pt o alfa 156 shi un difuzor infinity ce incinta imi recomanzi si un pret ?
|
Salut!
Imi poti face 2 incinte pentru niste difuzoare auto ovale de 6x9"(daca nu ma insel)... Sunt 2 difuzoare Blaupunkt GTx 693 HP de 55W RMS. Imi trebuiesc 2 incinte simple si in preturi rezonabile... Astept un raspuns. Stima! |
Inele MDF pentru Opel Vectra B de 16,5 cm set?Grosimea din ce am citit pe forum trebuie sa fie 24-25 mm ,poate stii mai bine..?
|
salut ... o incinta pentru un SPl Dynamics XTR-250D2 la ce bani ajunge ?
|
Ar cam fi timpul pentru un up cu tot cu poze...
https://i52.photobucket.com/albums/g8.../DSC_00052.jpg https://i52.photobucket.com/albums/g8.../DSC_00022.jpg |
Anunt valabil
|
Salutare..
O incinta pentru RE AUDIO SX 15 cum ar tb sa fie?Sa ma incadrez in 45x43x90..Are nevoie de 126 litri..dar nu stiu lungimea portului de cat ar fi?..Va rog daca m-ati putea ajuta as ramane recunascator..sau un program de calcul ceva..STIMA |
Daca nu arde tara, voi avea timp sa ma ocup de un design pe la sfarsitul saptamanii viitoare. Pe o bere sau un pachet de fistic :P
|
1 Attachment(s)
Salut, m-ar interesa o incinta pentru doua Pioneer TS-W309S4. Ai atasat specificatiile difuzorului si recomandarile producatorului. Ideea este ca vreau ceva bun, bass reflex, frecventa cat mai joasa de raspuns, insonorizata, mochetata, dar inaltimea incintei sa nu depaseasca 35cm !!! asta pentru ca nu imi permite portbagajul. Astept un raspuns. Multumesc anticipat !
|
Salutari, ti-am trimis raspuns pe PM :)
|
Salut! Trimite-mi pm cu un id de mess. M-ar interesa o incinta si niste informatii! App informatiile costa? :lol:
|
Informatiile sunt pe fistic si bere :-P
Iti trimit acum un PM. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning