![]() |
Re: Noua Dacia Logan: mult mai bine!
Quote:
|
Ma indoiesc ca loganul are cabluri si contacte puse in centura :D o sa cercetez cu prima ocazie un logan sa vad daca sunt cabluri sub scaun :D
Quote:
|
Quote:
E furata dupa Clio, cum si Skoda e furata dupa VW. Cat despre Nissan Aprio, mai curand el e furat dupa Logan. Dar nici asta nu e adevarat, intrucat Nissan Aprio nu e altceva decat Logan. Aceeasi Marie cu alta palarie. Culmea e ca Nissan face parte dintr-o alianta cu Reno, din aceasta cauza Reno isi vinde Loganu sub brandul Nissan in anumite tari, unde Nissan are o alta cota de piata fata de Renault, sau unde Reno nu e deloc. Poate v-a indus in eroare ca are si numele schimbat. Simplu marketing. In nu stiu ce tara bananiera se vinde cu denumirea de "Tunet". |
Ma rog, m-am exprimat gresit, am vrut sa spun ca are alte materiale si alte finisaje facute in interior, parca mai cu multa atentie si simt de raspundere. Sunt folosite mai de calitate. Diferenta logan vechi, logan "nou" e cer pamant. Singura chestiune aiurea, este ca, mai nou, majoritatea posesorilor de logan "vechi" vor sa il vanda, pentru a-si achizitiona un sandero sau logan facelift. Deci vom fii martori la o avalansa de "vand dacia logan". Si ii cred pe oameni, la banii care i-au dat acum 1,2,3,4 ani, acum ar fi primit ceva mult mai calitativ.....
|
Quote:
pacat ca aia de la daewoo nu tin pasul cu restul marcilor, pana mai scot un model durează( daewoo are piese ieftine) |
Quote:
|
se vand bine astea noi, deja sunt o gramada prin valcea, au aparut chiar si pe taxi vreo 2:)
|
fiind posesor de logan, recunosc ca noul model este mai aratos decat precendentul, dar sincer nu vad asa o mareeeeeeeeee diferenta in configuratia toatala a masinii...
Ii mai aud pe unii, "nu mai are aspectul de dulap / lighean"....voi ori nu stiti ce vorbiti, ori ati mers toata viata numai in caruta sau ferari.. lamuriti-ma si pe mine, care sunt acele diferente asa de mari care o transforma din lighean / dulap in "muult mai bine" ?!? ca sunt tare curios... ii rog pe cei care nici macar nu au vazut un permis in viata lor sa se abtina de la comentarii.... |
Quote:
|
nu mai are forma de dulap..cum o avea inainte..e mult mai bine,frumos..face-liftu pun pariu ca il vor cumpara strainezii in draci.. si de mers,am mers cu el..nu mai e dacia ce a fost inainte..bv lor :) iar piesele sunt scumpe ca e renaultu in spate..politica lor..masini cat de cat eftine..si piese scumpe. Bv Dacia si 11.000 de euro e varianta face-lift full options,cu motor de 1.6 16v(disponibil ulterior) ..vezi site'ul Dacia.
|
Arata mai bine acuma,cele mai bune imbunatatiri eu zic ca sau facut la fetele de usi interioare care sunt luate de pe sandero si acuma se poate regla si volanul pe inaltime.
|
Quote:
|
Quote:
|
eu nu ma refer la spatiu, ma refer la vibratiile pe care le transmite si la zgomot. logan nu e o masina izolata bine fonic, de aceea 1.5dci e perfect. nu tremura, nu urla. presupun ca ai mers intr-un papuc 1.9D sau solenza 1.9D. n-ar fi chiar asa, dar nici extrem de diferit
|
Acel motor 1,9D care a fost pus pe solenza si pe papuc e oricum unul foarte depasit. Cel 1,9dci e ceva mai avansat tehnologic, si vibratiile si zgomotul nu sunt asa mari.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning