Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/826-klanurile-team-urile-constantza.html)

mike20 05-10-05 17:34

lasati ma omu sa isi dea si el cu parerea....cine stie ce planuri o avea :lol: :lol: :lol:

Urban_Racing 06-10-05 16:04

Bou_Boy kestiile astea nu se fac peste noapte ... cand aveam yo carnet u ...
Edited by X-Ray-Eyes : ... nu mai vorbi aiurea ... daca ai ceva cu el o faci peprivat , nu iti speli lucrurile in public ca nu e frumos !!!

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 06-10-05 17:03

je Andy_SLC!

LOL URBAN chestia este in felul urmator u ai venit acum in viata masinilor si a curselor si alti de exemplu X-team sunt poate de cand te-ai luat u carnetu si apropo nu conteaza de cati ani ai carnetu conteaza cum conduci!nu de alta dar iti garantez eu ca sunt alti cu carnet de 1an si mai buni soferi decat tine!
Iar alta chestie si cu asta am incheiat nu vei face nici o surpriza ca nici MR poate nu a fost o surpriza a fost o realizare f mare si a ajuns un grup f mare si destul de puternic dupa parerea mea!cam atat cu chesti de genu! :evil:

x-28-TRA 07-10-05 00:14

Re: X team

Quote:

Originally Posted by \"Urban_Racing\"
Daca v`atzi pus cate un plasture pe luneta gata atzi facut mare jmekerie .... mi se pare f de rahat toata treaba asta cu xteamu ... nu avetzi habar ce inseamna o ekipa .... any way vi se pregateshte o mare surpriza ... probabil cu ajutorul lui Dzeu pana in ianuarie cel tarziu .... shi atunci probabil ca o sa va revenitzi shi voi shi o sa facetzi ceva k lumea

din tot ce ai scris u aici reiese ca din o sa pui si un plasture pe masina (adicaa o noua echipa ) din ianuarie.
stii care e diferentza dintre noi si tine ????????? tuu vb de noi noi nici macar nu te cunoastem adica esti un zeroo

CeReS 07-10-05 01:37

Surprize din astea au mai incercat si altii sa faca si nu prea au reusit. Poate reusesti tu. Dar sunt f curios cu ce masini o sa faci asta ptr ca majoritatea masinilor care participa la curse sunt din Midnight sau X-team.
Anyway ... succes :roll:

pav[] 07-10-05 10:25

fara sa tin partea nimanui:
..parca ar fi intrat masinile in pamant.. crezi ca nu vin altii ? poate aveau dacii si le era rusine sa vina la curse.. iar acum si-au luat masini.. chestia cu \"cu cine vrei sa faci tu?\" e aiurea spusa.. poate ca multi nu au vrut sa intre in cele doua cluburi.. poate au fost marginalizati si au vrut sa-si faca ei alt club.. ceea ce ar fi un lucru bun.. mai multe cluburi, mai multa distractie..
iar pt TRA: presupun ca mai bine sa nu te cunoasca lumea deloc, decat sa te injure cand treci pe strada.. (nu, nu e cazul meu.. dar banuiesc ca-ti dai seama ca parerile despre clubul vostru sunt impartite.. iar majoritatea nu prea va apreciaza ... eu sunt impartial, fiecare cu ce poate :P)

Psycho 07-10-05 10:56

mah nu va mai agitatzi atata k faza cu cluburi si alte ***uri ... am mai auzit`o .. stai sa vezi din ianuarie .. stai sa vezi din septembrie .. dar de fapt am inceput scoala .. am bac`u .. si plm .. vreajeala .. vorbe

cat despre liste ele exista si se shtiu mashinile si toate numerele care alearga prin orash .. sursa sigura ...

BlueEyes 07-10-05 11:00

@gabby ai incercat u sa intri intr-un club si ai fost marginazizat ? si chestia cu injuratu` mi se pare o prostie ... daca te duce capu lasi si u un loc de buna ziua nu de o injuratura .. normal k daca manaci .... o s fii injurat si marginalizat ..dar .... whatever ...
parerea mea este k nu vei putea intra intr-o comunitate prin jigniri si replici acide, urate .... pAREREA MEA

GABBY_ 07-10-05 11:33

de parca nu ati fost in port sau mai cine stie ce locuri si ati auzit diferite cuvinete adresate unor membrii cluburilor mai sus discutate.si la faza cu marginalizarea (am ajuns sa vb in locul altei pers) e cam adevarata faza si asta o pot dovedii oricand asta numai daca as avea posibilitatea.cel mai simplu.vin la intalnirea voastra cu un harb si veti rade de mine ore intregi dar la plecare as face 2 sau 3 masini din MR ,cred ca v-ati zgaria pe ochii ptr ca nu ati bagat in seama harbul .asa ca nu mai are rost sa se vb despre marginalizare.ea a existat,exista si va exista mult timp inainte si asta nu va duce decat la aparitia altor cluburi.daca toti am fi plecat de jos chestiile astea nu s-ar mai fi discutat acum ,dar nu toti ne-am nascut in dacii si nu toti am ramas in mijlocul intersectiei impingand de ea .asa ca romanul care nu a trecut prin greu nu prea stie cu ce sa mananca marginalizarea asta

matrixu 07-10-05 11:51

Sunt in oras cel putin 10 masini care se alearga ori de cate ori \"trebuie\", si nu sunt in nici un club. Loc pentru altii e destul, si poate ca nea' Urban asta o sa faca el ceva.Cand zic masini nu ma refer la dacii,cielo etc, ci de la 150 in sus, chiar 300cp are una.
Dar pana la a zice ca MR si \"ICS TIM\" sunt totul in orasul asta e cale lunga.
Good Luck Urban, si mai bine stai pe burta pana in ianuarie daca tot vrei sa faci o surpriza, asa eviti toate discutiile astea ;)

ERY 07-10-05 11:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GABBY_\"
.vin la intalnirea voastra cu un harb si veti rade de mine ore intregi dar la plecare as face 2 sau 3 masini din MR ,cred ca v-ati zgaria pe ochii ptr ca nu ati bagat in seama harbul

In orice club exista masini mai bune si mai putin bune. Vino la o intalnire si vom vedea dc o sa rada careva.
Dc ai face 2 sau 3 sau 30 de masini din MR nu s-ar zgaria nimeni pe ochi, pt ca intotdeauna exista o masina mai buna decat cea pe care o conduci azi.

Ady81GBX 07-10-05 12:27

Corect ERY !! :lol:

Urban_Racing 07-10-05 16:43

da matrixu merci oricum ... constat ca forumul acesta ...indiferent de topic ... nu aduce decat cearta ... daca voua va place sa va injuratzi treaba voastra o sa incerc sa nu mai pun posturi decat unde vad ca se vb serios intre oamni serioshi ... observ ca de laude de sine shi de injurat shi aratat cu degetu` sunt buni totzi ! peace

matrixu 07-10-05 16:55

Nu aduce chiar numai cearta,dar cand vine unu si zice ca face nu stiu ce, si anumite persoane/cluburi se simt oarecum lezate se ajunge la rahaturi d-astea. Cel mai bine e sa ii aprobi pe toti, si atunci totul o sa fie OK, sa vezi ce te intelegi cu toata lumea. Da uite ca si tu si eu nu prea putem sa lasam ciocu mic cand se mai bate unu altu cu pumnu in piept.

Eu nu ii tin partea lui Urban ca nu-l cunosc, ca de altffel pe multi de aici, da cand vine unu si zice ca el e nou in ale masinilor doar ca vine si posteaza pentru prima oara pe forumul asta minunat, clar vorbeste doar de dragul de a vorbi.Nu-i asa Slaniceanu, lasa ca esti tu mai vechi la doar aia 19 ani ai tai, si conduci si mai bine ca altii care au permis de 5-6 ani ;)

x-28-TRA 09-10-05 15:04

eu zic ca nimeni nu se lua de voi daca voi nu incepeatzi sa vb aiurea despre anumite cluburi si despre anumite persoane cel mai bine ar fii sa va vedetzi de ale voastre si sa va facetzi un club care sa arate ce poate si sa ii bata pe ceilaltzi .

All times are GMT +2. The time now is 03:10.

- Copyright 2026 4Tuning