Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

needBrain 23-04-05 21:15

ce concert au org aia in port
nu era nici draq p-acolo

zzero 24-04-05 01:07

Stai linistit psycho, ca nu o gauresc.....vecinl de deasupra mea lucreaza la plastyprod si o sa imi faca nr, moka cu autocolant.
Am fost tot timpul prezent pe forum, dar nu prea am avut ce sa zic.De asta nu prea am postat.

Psycho 24-04-05 12:03

ti`am vazut aseara amshina in port la un moment`dat ... nice rims BTW :)

zzero 24-04-05 22:34

Si eu te-am vazut, dar plecai.Ii aratam unui prieten din Italia, Constanta pe timp de noapte si de aia nu am putut veni cu voi.Ati fost pe undeva special?

BTW: Dupa ce am plecat din port, cam la o ora am fost prin Mamaia si la capat, la Enigma, era masina de politie cu radaru' bagat, chiar la ultimul sens giratoriu.Era pe mijlocul strazii, indreptata spre oras.Cred ca va astepta...... :twisted:

Psycho 24-04-05 22:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zzero\"
Si eu te-am vazut, dar plecai.Ii aratam unui prieten din Italia, Constanta pe timp de noapte si de aia nu am putut veni cu voi.Ati fost pe undeva special?

BTW: Dupa ce am plecat din port, cam la o ora am fost prin Mamaia si la capat, la Enigma, era masina de politie cu radaru' bagat, chiar la ultimul sens giratoriu.Era pe mijlocul strazii, indreptata spre oras.Cred ca va astepta...... :twisted:

pai tuh ce crezi k ashteapta :) ... stai kalm k eu unu nu mai calk in mamaia :) BTW in seara asta erau p soveja

needBrain 25-04-05 18:42

s-au pus bajetii pe noi,sunt suparati rau

Psycho 25-04-05 20:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
s-au pus bajetii pe noi,sunt suparati rau

azi mergeam si eu k omuu pe tomis .. si se uitau tipii din 07 la mine .. mamaaa ... si stateam cu morcovu sa nu intoark dupa mine :) .... sa ma ia ptr folii dar promit k dupa 1 mai le scott

needBrain 25-04-05 20:23

pai u n-ai acte pe folie?

Psycho 25-04-05 21:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
pai u n-ai acte pe folie?

n`am .. am doar pe geamurile ionizate :)

needBrain 25-04-05 21:20

naspa sit,adevaru-i ca e scumpa folia cu acte
dar nu ar mai avea politzaii cu ce sa se lege de tine
ba mai au:esapamentu'

D_M_X 25-04-05 23:47

Ma doare la cardan ca am autocoilant natural si detector de gabori corditzi

Psycho 07-05-05 09:02

pff pacat k nu atzi mai stat aseara sa va arate fratele nebunieeeeee VPR`uleee de ce ai plecat frateeee .. m`am dat pe iarba .. nebunieeeeeeeeeeeeeeeeeee am mahina verde acum :)

CeReS 07-05-05 11:50

si de ce nu ai dat un beep sa venim si noi
ca am stat pana la 4 dimineatza cu Andrei, Ery si PFL

Psycho 07-05-05 12:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CeReS\"
si de ce nu ai dat un beep sa venim si noi
ca am stat pana la 4 dimineatza cu Andrei, Ery si PFL

da cine a shtiut ... oricum t ashtept in seara asta in port :) .. k si asa n`am ce face acasa :) ... heheheh lupiii baaaaaa ... si iti arat unde m`am invartit :) .. stateau aia si se uitau la mine si isi faceau cruce .. aveam iarba pe mashina .. pe tricou si in cap :)

Inger_Rebel 07-05-05 12:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
pff pacat k nu atzi mai stat aseara sa va arate fratele nebunieeeeee VPR`uleee de ce ai plecat frateeee .. m`am dat pe iarba .. nebunieeeeeeeeeeeeeeeeeee am mahina verde acum :)

Frateeee....o sa \"innebuneasca VPR'u cand o sa auda...itzi zic eu :yikes: :peace:

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning