![]() |
Re: Ce am vazut azi
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Atunci, ce sa zic, sa o plimbi cu 40 la ora pana la adanci batraneti... :-P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
c5 motor small block 5.7 344 cp serie |
La faza ca Romania nu e tara de alergat crede-ma ca stiu.. am luat vreo 2-3 gropi cu ea de am zis ca o rup toata.. si-mi pare rau de ea sa o omor pe drumurile astea, mai ales ca are numai 14.000 de km. La faza cu M3-ul sunt de acord cu ce spui, mai ales ca si proprietarul stie sa mearga cu ea. Nu am de gand sa-mi culeg masina de pe marginea drumului incercand sa bravez aiurea. Plus ca in linie dreapta si drum neted orice prost stie sa calce pedala pana la fund, dar nu asta inseamna sa stii sa conduci sportiv. Asa ca pentru inceput, mai incetutz ca-i mai dragutz :-)
|
Quote:
|
Ce sa zic...tare de tot masina..sa ai parte de ea ...si iti doresc multi km fara service.
|
am vazut in hunedoara acuma 2 saptamani un vehicul rosu cu 2 locuri seamana cu un prototip din ala japonez electric..ce e ala?
|
Quote:
|
Quote:
|
am vazut-o si eu prin oras...e o masina mica..mai mica decat tico.. cam cat o cutie de televizor mai mare :) si nu ai nevoie de permis pt ea... are o placuta de Teliuc pe ea...
|
cica e masina lu unu din Telic care are ceva neamuri la mine in bloc...plm stie ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning