![]() |
Re: E92 - 335xi coupe
Quote:
|
ce planuri faceti voi pe banii omului:))
|
Quote:
eventual m3 :D in fine pacat de masina, important e ca tu nu ai nimic |
Quote:
|
la 16 ani ce ocupatii sa aveti si voi.....
|
exact x drive imi iau daca imi dau astia dauna totala. ajungi la un moment dat(dupa ce trece varsta cuprinsa intre 18-21 ani) cand mai iei in calcul si altceva decat performantele la masina cu care te deplasezi in fiecare zi. ideal ar fi pentru cine isi permite sa aiba o masina comoda, diesel, foarte accesorizata multimedia si una hardcore, rigida care doar mananca asfalt. niciodata o masina nu va putea indeplini cu succes ambele functii.
|
Quote:
|
da...de daunele totale...alea mai multe :)))))....cand nu ai ce face cu timpu..*****ii pe 4tuning :))....scz de off
|
Quote:
|
Quote:
nu au fost afectate piesele de tuning, le-am inlocuit deja cu cele originale. si nu, nu sunt acoperite de asigurare daca nu faci in prealabil un drup pe la ei sa maresti suma asigurata |
Quote:
|
va ajunge, doar ca sunt intarzieri :)
|
Quote:
|
este o masina extraordinar de frumoasa si rapida dar va fi foarte greu sa bata m3 si vor fi mai multe la ea de facut ,altele decat o evacuare+admisie +soft stage 1. Stii ca imi place mult tare masina ta dar un m3 este foarte foarte rapid.
|
sunt doar 400m si are o sansa, dar daca vin si spun sa punem si frana o...400...0 ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning