![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ai idee unde pot gasii si eu niste preturi pt folie ? ca nu am gasit mai nimic pe net.... sau macar asa informativ cam cat ar fi luneta + geamuri spate + geamuri fata...
|
Quote:
|
hmmm am inteles, ms pt info .... pai nu kred ca variaza prea mult pretu... teoretic ar trebui sa fie chiar mai jos ...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
:lol::lol::lol::lol: :shock: :rolleyes2
|
foarte frumoasa pisicuta, s-o stapaneshti sanatos si spor la modificari. Ca si pt tine, pisicuta coupe este visul meu...si in curand vreau sa` achizitzionez una,cateva intrebari ash avea dak` se poate:
1. ce consum are 2. e scumpa la intretzinere ? ( Piesele ) PS: am pe desktop pisicutza ta :D |
Quote:
|
Quote:
1:cel mai mic consum pe oras am scos 11.5 si afara 6.5(dar nu doresc mersul ala la un bmw :D),mie normal imi consuma undeva la 7.5-8% afara si 13-14 in oras,mers acceptabil,iar la blana.....cat vrea :D 2.nu am avut deloc probleme cu ea...doar schimbul de ulei si filtrele(aer,ulei,polen) le-am schimbat si cu tot cu manopera m-a costat 5 mil. PS:ma simt flatat k ai masina mea p desktop :D |
auz la flatatu'....:oops: ditaaa :lol::lol::lol:
|
Hello ,Raul si Cosmin :-) pai ce facem? nu ziceti nimic? va rezerv 2 locuri pe 10 Mai? ia vedeti la mine la semnatura care-i treaba :-);)
|
bafta cu masina...e superrr.....ai grija de ea ca sa aibe si ea grija de tine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning