![]() |
Re: General - AUDI vs BMW -
Quote:
|
“Just because Audi will price the car in the premium segment does not make it a premium vehicle”, asta a declarat astazi un reprezentant BMW intr-o discutie despre X3 si competitorii sai. Bineinteles ca aceasta nu a fost singura declaratie si fiind vorba despre un asa subiect, acesta trebuia sa-si dea si cu parerea despre Q5: “A typical BMW customer is not going to move down to a Q5. There is more chance that they would go for something like a GLK.”
Nici raspunsul Audi nu a intarziat sa apara: "Audi makes premium cars so the Q5 is a premium SUV. We will see what the customers have to say.” |
eu am bmw si audi si spun ca ceea ce poate face bmw-ul, audi nu poate face! audi a4 pe care-l detin este bun, dar nu asa de bun ca bmw-ul detinut de mine si am condus modele diferite dintre cele 2 candidate, de diferite puteri(mari sau mai mici)! nu pot sa ma pronunt(ca altii), pt ca nu le-am condus, in ce priveste rs4 si m3, dar din ce am vazut pe net&tv, reviste m3 este peste la toate capitolele! eu cred ca audi nu o sa poata depasii bmw niciodata, dar sa vedem evolutia in continuare! |
Quote:
Era o replica pentru cei care au spus ca aleg bmw pt ca pot face cerculete cu bmw-ul si cu audi nu .... |
Quote:
|
Quote:
|
Comparatia era Audi vs Bmw in Romania.... sau ca marci in general?
Intreb pt ca vad ca spuneti: ba ca in romania nu sunt multe modele cu quattro ... ba ca in Romania sunt mai multe Tdi-uri ... etc... Interesant mi se pare mie ca ... fanii Audi in general nu incearca sa convinga pe sustinatorii Bmw ca Audi e mai tare, doar isi spun parerea, fara a astepta ca ceilalti sa le imbratiseze punctul de vedere. Pe cand, la bmw, unii fani, incearca sa ne convinga sub orice fel ca Bmw e mai tare. Off Topic: Totusi, haideti sa nu ne aprindem pe topicul asta, sa nu incepem sa ne jignim, sau sa devenim agresivi in exprimare, ca si asa subiectul topicului este destul de "incendiar" in comunitatea noastra ... (Nu ma refer la posturile adresate mie, doar vad, ca se cam incing spiritele si am zis sa incerc sa previn o cearta) |
sfw ai vb foarte frumos, dar chiar sunt foarte putine audi cu adevarat valoroase(gen quattro) in rest e plin de tdi-uri.
multi sunt rautaciosi si baga injectii aiurea. |
Quote:
|
la pretul combustibililor, rezervele limitate de petrol ne trebuie la fiecare masini de la 3.0 l &300 cp(la roata) in sus!?
si cu un 316 sau a4 1.6 ajungi de la pct a la pct b destul de repede, cu un consum rezonabil! sunt masini de zi cu zi, practice, fiabile care isi fac treaba cu stajnicie! sunt f f f putine masini in romania exclusiv pt performanta, cei mai multi dintre noi(inclusiv eu) fol. masina la orice de la arat pe camp pana la plimbari prin monaco, dar si la liniute. |
Pai lupta asta dintre Audi si BMW e in capul posesorilor de audi(si a posesorilor VAG,aprigi sustinatori ai audiului :)) ),BMW se bate cu Mercedes dintotdeauna.....ca si exemplu dc. tot facem comparatii,as incepe cu modele slabe ale ambelor marci: exemplu...318D si A4 1.9tdi;cu toate ca nu pare,diferenta este enorma intre ele: una este o masina cu valente sportive,tractiune spate,directie precisa,stabilitate extraordinara,suspensie sportiva,franare de exceptie,repartitia maselor fata-spate 50/50,pozitie la volan,etc..fata de audi care este o masina destul de confortabila,suspensie cam tare,tractiune fata,greutate mare pe puntea fata,directie cam imprecisa,zgomot mare la rulare cu viteze,zgomot motor renumit...etc.....In concluzie,inca de la cele mai slabe modele si motorizari iti poti da seama de diferentele uriase dintre cele 2 marci,bmw este cu cel putin o clasa peste audi! La un bmw,indiferent de motorizare ca e 318D sau 330D ori 318i sau 330i,ai aceasi senzatie de sportivitate spre deosebire de audi unde incepi sa simti placere abia de la motorizarile puternice in sus,iar faptul ca nu au o tractiune doar spate spune tot!...Quattro deja este sub X-Drive,deci nici la acest capitol nu mai exceleaza...Iar lista cu exemple poate continua la nesfarsit!!
|
singurul motiv pentru care mi-as lua vreodata BMW este pentru suspensia super confortabila pe care o are.atat.si renaultul are asa suspensie confortabila.dar mie imi place ficatul rupt.
|
poate ca mercedes sa dus intr`un segment care nu mai are legatura cu bmw si audi.stiu ce vroai u sa zici dar cred ca tine piept cu brio bmw`ul si marcii merc
|
Quote:
|
Quote:
se pi$@ pe orice la ora actuala... nu vorbim de supercar-uri si chestii de genul... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning