![]() |
Re: Suceava Tuning & Audio Show - 07-08 iunie 2008
as dori sa stiu unde gasesc poze si filmulete de la acest eveniment de la suceava
|
Quote:
BTW daca tot te .... si te ..... si te ..... pe premii cupe si alte alea de ce atata taraboi? Au fost 3 premii si doar cateva masini prezente... Au fost premiate cele mai bune masini DIN MASINILE CARE AU FOST PREZENTE la salon, nu cele care au venit la inchidere sau cu poze de la alte saloane... Stimate designer de flacari si bare cu doldora de chit pe ele, te rugam, data viitoare, sa trimiti doar ceva vederi cu masinile "tunate" si sa astepti premiile prin curierat rapid... Nu are rost sa te mai obosesti sa mai vii la "moldova" de care vorbesti tu, nu de alta dar daca ploua iar, sau mai rau... ploua cu gheatza si sare chitul ;) |
Quote:
|
". ploua cu gheatza si sare chitul ":))))...am mai ras si eu pe seara asta..:)))..bine punctat.;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
chiar as vrea sa vad o capota plelungita peste faruri facuta de tine si fara chit iar data viitoare asa am sa fac(domnul care a cistigat best audio ia spus lui FRITZ sa se uite pe pozele celor de la cox sa vada ce instalatie de sunet a avut el simbata<jurizarea a fost duminica cind ai vazut tu bora parcata in fata pavilionului.>) am sa va trimit vederi |
Quote:
Suceava Tuning & Audio Show - 07-08 iunie 2008 :?::?::?::?::?: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
tu stii cel mai bine ce masini au fost si ce au avut facut la ele puneti si voi o lista cu toate masinile cistigatoare si de unde sunt,multi nici nu stiu cite grupe au fost sau la ce sectiuni sau dat premi |
clasament pe grupe
A locul 1 seat leon (claudiu mys) locul 2 vw bora (cezar seu) B locul 1 audi A3 (tiger) locul 2 audi A6 (zeul fumului si al furtunii mvd) C locul 1 audi A3 (tiger) locul 2 colt czt (robert) D locul 1 vw golf v gti (iohan) locul 2 astra coupe (rex) E locul 1 astra opc (contabilu) locul 2 subaru wrx (.....) F nu au fost participanti din iasi FILMELE : https://www.youtube.com/view_play_lis...D52F496D30D066 |
Quote:
|
Quote:
Si problema cea mare e ca stau in 'moldova' si sincer raman cu gura cascata cand vad cum pot fii unii !!! |
Quote:
Ce scuze ceri tu, pentru care jigniri? Singurele jigniri sunt cele aduse de tine aici pe forum si acolo in sala CEBS. Tu care ai sosit la final si ai inceput sa critici pe toata lumea si sa ceri explicatii ridicand tonul fata de toti oamenii care s-au chinuit sa organizeze acest eveniment? De fapt ce stii tu despre salonul asta auto la care afirmi ca ai participat? Data viitoare sa fii mai atent si sa te prezinti la timp. Repet, premii prin posta nu se livreaza, acestea fiind atribuite celor prezenti la saloanele auto. Cine mai are fotografii sa ii prezinte stimabilului in discutie, ca sa isi poata face o idee despre salonul auto de la CEBS. Mai nou vad ca nici pe la cursele de accelerare nu a fost prezent. De fapt, intrebarea mea este: Ai fost la CEBS? |
Domnul Matrixul...sincer...meritai sunetul ?? ca tot ai intrat pe forum si ai inceput sa postezi ... !!! Sambata , inainte sa plecam acasa , domnul semecristian a intrat in masina la mine si a ascultat o piesa... si cu zambetul pe buze a iesit si a zis...iei clar sunetul...daca nu ma crezi poti sa il intrebi...sunteti din suceava aman2 . Si la faza cu masinile , ca au venit duminica , cand se strangea tot pe acolo , nu ai dreptate . "mega bora arivatto tuning style" (cum i'ai zis tu) a stat duminica de la ora 10 parcata langa masina mea unde ni s'a spus ca se va face jurizarea , deoarece sambata seara am fost informati ca jurizarea se va tine duminica si ca masinile care vor participa la partea de styling , audio si altele (in afara de curse) vor fi parcate in incinta cebs . Cred ca stiai asta !!! Si mai am o nelamurire...de ce te'ai trezit acum sa spui cate ceva...de ce nu ai zis cand eram acolo , cand s'au dat premiile si "s'au facut contestatiile" ??? Te'a multumit cu ceva faptul ca ai luat un premiu pt sound nemeritat ?? te face sa crezi ca ai o sonorizare de exceptie ?? sau doar ai cu ce te lauda !!! Inca o data zic... : Imi pare rau ca a iesit asa , per total a fost super , partea de sfarsit a stricat toata munca , parerea mea !!! Nu inteleg de ce a fost sters postul meu in care te'am invitat la o proba de sunet !! presupun ca nu a fost vina ta , invitatia este inca valabila !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning